tiistai 3. heinäkuuta 2018

Orwellusta: Artiklat 11 ja 13 - internetin lopun alku

Fundamentin alaa on ollut massakontrollin aseista kertominen, kuin myös orwelluksen tasolle menevästä massojen manipuloimisesta ja hallitsemisesta informoiminen. Tämän kertainen aihe meneekin kärkipäähän ed. mainituilla aihealueilla.

Mistä siis on kyse?

Kyseessä on EU:n juonittelema, pahamaineinen artikla 13, joka tunnetaan myös internetin tuhoajana (sellaisena kuin me sen tunnemme). Vaikka yleensä tästä muutoksesta puhutaankin artikla 13 -nimityksellä, on sen ohessa myöskin artikla 11.

Mistä siis niissä on kyse?

Artikla 11. Linkkivero. Eli pitäisi maksaa siitä, kun linkkaa jotain. Jopa linkkien esikatselusta. Termi "linkkivero" on harhaanjohtava. Parempi termi olisi rojaltti - veroksi sitä kutsumalla pysytään paremmin siinä narratiivissa, että tässä olisi kyseessä jokin valtiollinen, ellei jopa kansallinen uudistus, eikä vain kansan äänikanavan vaientaminen ja riistäminen.

Artikla 13. Ennakkosensuurifiltteri. Tämä selittänee itse itsensä. Mutta mitä tulee käytäntöön, niin tällainen ennakkotarkistus, olisi mahdotonta toteuttaa, ei väliä meinataanko se toteuttaa sitten tekoälyllä, vaiko ihmisvoimin. Tämä myös automaattisesti sisältää oletuksen, että koko internetin pitäisi olla valvonnan alaisena, jotta tämä voitaisi laittaa käytäntöön. Mikäs sen hauskempi sattuma?
Entä sylttytehdas? No, se löytyy yleensä seuraamalla rahaa.

Yllättäen oikeisto kannatti tätä - miksi? Moni olisi voinut uskoa, että se on punavihreävasemmisto joka tätä kannattaa, sillä heillä on tapana haluta kontrolloida massojen mielipiteitä ja tiedonvälitystä.

Vaan ei, tässä tapauksessa he olivatkin niitä hyviä tyyppejä.Ylivoimaisesti suurin ryhmä joka tätä ajaa on EPP, joka on eräänlainen sateenvarjoryhmittymä jossa on mukana yleisesti oikeistolaisina pidettyjä edustajia. Huomio kiinnittyy kuitenkin ryhmittymän "keskusta-oikeistoksi" kutsuttuun klikkiin, sillä se on monessa pahassa mukana, niin täällä kuin maailmallakin. Esim. tätä samaista keskusta-oikeistoa Suomessa edustaa - omien sanojensa mukaan - monikansallinen Kokoomus. Saksassa puolestaan kyseiseen suuntaukseen kuuluu esim.  Angela "Käärmeiden äiti" Merkel, joka on suurimpia syypäitä euroopan nykytilaan. Näin ollen, alkaakin "keskusta-oikeisto" olla eräänlainen koodisana globalisteille.

Asiaa puoltaa myöskin seuraava juttu, josta selviää, että käytännössä ainoat tätä kannattavat suomalaiset löytyvät keskustan ja kokoomuksen riveistä:

Lopettaako EU meemit ja uutisjaot verkossa? Selvitimme, miten suomalaismepit aikovat äänestää tekijänoikeusuudistuksesta: ”Lobbaus on ollut intensiivistä”


Niinpä Fundamentin ennustukset eliitin löytämästä kolmannesta tiestä ovat jo toteutumassa - tämä kehitys tapahtuu vallitsevan, näennäisen vasemmiston ja oikeiston kulissien takana, eikä täten kansa ehdi tajuamaan mikä heihin oikein osui, kun uusi järjestys onkin jo täällä - ja se on jo täällä! (Moderni oikeisto ja vasemmisto ovat molemmat omaksuneet oikeistolaisen globalismin - tosin, tämä hyppy ei ollut kovin pitkä, koska kommunistinen vasemmisto jo aikoinaan kannatti internationalismia, mikä oli siis vasemmiston versio globalismista).

Miksi sitten juuri oikeisto? Koska he edelleenkin pääsääntöisesti ovat - valitettavasti - kapitalistin puolella. Eikä siis liene sattumaa, että tämä kyseinen lakiehdotus hyödyttää globalismia, ja kansainvälistä kapitalistia . Esim. viihdeoteollisuuden pitäisi olla eräs taho joka tästä hyötyy, sen lisäksi tästä on määrä hyötyä myöskin (suurien) mediatalojen. Äkkiseltään etenkin jälkimmäinen seikka näyttää varsin omituiselta idealta, sillä nämä artiklat nimenomaan rajoittavat uutisten somelevitystä ja käyvät medioille muutenkin kalliiksi. Mutta ideana onkin, etteivät pienet pysty maksamaan sitä mitä suuret, jolloin kyseessä on siis eräänlainen näännytystaistelu, (olemme voineet muutenkin havaita suurmedioiden olevan globalistien äänitorvia) jossa lyödään kaksi kärpästä samoilla direktiiveillä.
Hankkeen taustalla on huoli kaupallisen median kannattavuudesta etenkin verkossa. Komissio täsmentää, että uudella direktiivillä pyritään ”helpottamaan kustantajien osalta julkaisujen verkossa tapahtuvaa lisensointia, investointien takaisinsaantia ja oikeuksien valvontaa - Lähde
(Tosin on sanottava, että moni edustaja on tullut tahtomattaan vedetyksi mukaan tähän soppaan. Esim. Jussi Halla-ahoon voimme luottaa tässäkin tapauksessa, sillä hän ei kannata kyseistä uudistusta, mutta joutuu olemaan mukana koalitiossa, joka tunnetaan oikeistona, ja jossa on tämän kannattajia. Nämä kyseiset oikeistolaiset ovat kansainvälisen kapitalistin asialla, ja kuten jo mainittua, edustavat uutta globalistista oikeistoa, joka tunnetaan siis keskusta-oikeistona.)

Mutta mikä on se "toinen kärpänen"? Valta. Kyseessä tässä kaikessa on siis raha, kuin myös valta ja massakontrolli.

Nyt, mieti seuraavaa: on orwellilainen märkä uni, jos voidaan luoda direktiivi, minkä rikkomiseen lähestulkoon valtaosa internetin viestinnästä perustuu . tällöin voi lain nojalla napsia sieltä pois kaiken, mikä ei ole Virallisen Totuuden (TM) mukaista. Ja juuri tämä epämääräisyys ja tulkinanvaraisuus ovat hyvin vahvana elementtinä mukana näissä direktiiveissä. Ne kun kätevästi mahdollistavat mielivaltaiset lain tulkinnat.

Näin myöskin globalistisen eliitti voi estää meemimagian, mikä voi olla hyvinkin voimallinen ase, ja juurikin kansalliset tahot ovat täydellisesti niskan päällä mitä tulee sille elintärkeiden meemien luomiseen. Esim. se oli juurikin meemimagia, mikä aikoinaan teki suuren palveluksen Trumpille. Tämän jatkuminen halutaan eliminoida, kieltämällä meemit, tehden niistä käytännössä laittomia.  Nyt, pitää vielä muistuttaa, että tässä on paljon muustakin kyse, kuin vain meemien leviämisen estämisestä. Kyseessä on netin kaappaaminen, totaalinen sellainen.

Tämä uudistus on myös omiaan eliminoimaan kaiken muunkin kansallisen tason vastarinnan mitä tapahtuu internetissä, sillä tämä käytännön tasolla tuhoaa niin foorumit, blogit, kuvalaudat ynnä muut alustat - kaikki, jotka käyttävät meemejä, kuvia ja linkkauksia, tai/ja joissa levitellään uutislinkkejä ja kommentoidaan niitä ilman lehden oman kommenttiosion valvovaa silmää. Kätevä strategia sinänsä, sillä se estää kansaa ottamasta kantaa päivän polttaviin aiheisiin, mikä olisi ikävä soraääni Virallisen Totuuden (TM) narratiivissa.

Hyvänä puolena tässä on kuitenkin se, että vastaavat kokeilut ovat on tähän mennessä epäonnistuneet. Niinpä onkin vähintään outoa, mikseivät  mediatalot  ole jo takajaloillaan tämän asian suhteen, sillä ne ovat kokeiluissa syystäkin jääneet nuolemaan näppejään. Nimittäin Google ja kumppanit eivät ole suostuneet maksamaan kiristysrahoja, minkä johdosta kyseiset kokeilut on lopulta päätetty peruuttaa (näin kävi esim.-Espanjassa).  Tosin, tämän varaan ei kannata laskea, sillä pahimmassa tapauksessa ainoa mikä jää jäljelle, on 100% massakontrolloitu, kansainvälisen kapitalistin käsissä oleva suurien mediatalojen verkosto, jotka jokainen laulavat samaa laulua (kuten nytkin, mutta ilman nousevia vastavoimia, jotka ovat elintärkeitä kansakunnan tulevaisuuden ja korrupotumattoman tiedonsaamisen kannalta)

Herääkin siis kysymys: mitä vielä on tehtävissä, ja mitä on seuraavaksi edessä?

Tässä kaaviossa on esitettynä aikataulut sille, miten näiden artiklojen on määrä edetä:Kesäkuun taistelun hävisimme. 5.7. on jälleen uusi erä.

Mitä siis sinä voit tehdä?

Tee tämän sivuston kautta yhteydenotto MEPeille ja vetoa tämän hulluuden pysäyttämisen puolesta: https://saveyourinternet.eu/

Samoin, nyt vielä kun foorumit, blogit, kuvalaudet ja some ovat kansan käytössä, käytä niitä tästä tiedottamiseen, sillä tämä voi olla viimeinen kerta kun sinulla on siihen mahdollisuus.

Täytä myöskin seuraava aloite:

Stop the censorship-machinery! Save the Internet!

Tässä vielä erinomainen video aiheesta. Siitä selviää mm. se, miten uutisartikkeleita on myöhemmin sensuroitu ja muokattu, kun niistä on selvinnyt miten politiikkoja on painostettu tämän ehdotuksen ajamiseen. Panokset ovat siis kovat tässä pelissä. Ja jos sielunsa myynyt media ei uskalla nousta taisteluun, vaikka tämä syö heidätkin, on kansan tehtävä sekin itse.Ei kommentteja: