torstai 1. helmikuuta 2018

Murskaava vastaisku aktiivimallia vastaan - lue nyt ja osallistu vastarintaan!

”Yleislakko päälle ja katsotaan kuinka käy” – SAK:n kentässä on haluja kaikkein järeimpiinkin toimiin

Aktiivimallia vastustavat lakot pysäyttävät viennin ja laittavat tehtaita kiinni - ”Vaarannetaan työpaikkoja”


Kerrankin iloisia uutisia, nimittäin kansan vihaama ja työläisten reserviä orjuuttava aktiivimalli on nyt kovassa vastatuulessa. Eikä ihme, sillä näin informaatioaikakaudella, kun ihmiset ovat verkostoituneina toisiensa kanssa, tällaista vetoa on huomattavasti vaikeampi tehdä kuin joskus ennen muinoin.

Tämä merkitsee myöskin muita asioita, mutta mitä kaikkea?

Kyseessä ei ole vain keino heikentää työttömyysturvaa ja lisätä (uus)orjuutta nyt, vaan kyseessä on myöskin eri luokkien tulevaisuuden petaaminen - sillä jos kansa ei tiedä, niin kapitalistinen eliitti sen kyllä tietää: työttömyys ei tule vähenemään, vaan koska tulevaisuus tuo mukanaan robotit, se totisesti tulee kasvamaan. Kyseessä on teollisen vallankumouksen kaltainen asiantila, ja kuten allekirjoittanut, niin myöskin maailman suuret asiantuntijat sen tietävät - kansalaispalkka on tuolloin välttämättömyys:

Elon Musk: Robots will take your jobs, government will have to pay your wage


Nyt tätä rekeä yritetään vetää täysin eri suuntaan.

Toinen tärkeä seikka minkä tässä voimme havaita, on siinä, että tässä vastaiskussa vanhavasemmisto on löytänyt "ensimmäisen rakkautensa" uudelleen ja ryhtynyt taistelemaan työväenluokan ja sen reservin, eli työttömien puolesta. Se on erionomaisen tärkeä ja hyvä asia. Lakot ovat hyvä asia, sillä työväen tulee tiedostaa olevansa samassa altaassa oman reservinsä (työttömien) kanssa, ja jos he tällöin antavat kapitalistien ja heidän lobbariensa sinne kusta lorotella, nielaisevat he itse jonain päivänä; työväellä ei ole yhden yhtäkään syytä tukea sortoa itseään kohtaan, vaan heidän opetettava se, että kuka työllään luo maksimoidut voitot.

Perinteisesti oikeisto on vastustanut kaikkia tukia, joten  siksi se on toki voinut vastustaa maahanmuuttojien rahoittamista, mutta se on tehnyt niin myöskin oman kansansakin kohdalla, eli se on näin ollen vastustanut oman kansansa tukemista - tämä on sosioekonomisesti etuoikeutettujen tapa potkaista nousuun johtaneet tikapuut takaatulevilta, tai joskus heidän ei ole edes tarvinnut nousta mitään tikapuita vaan ovat syntyneet huipulle. Tällainen ajatusmaailma ei sovi kansallismieliselle, vaan hänen tulee torjua se kuten hän tarjuisi haittamaahanmuuttoakin.

Vasemmiston taakka puolestaan on kommunisteista kehittynyt, suvakkeja ja feministejä sisällään pitävä, vasemmiston keskuuteen pesiytynyt punavihreä klikki, eli ruskeisto, jotka ovat joko naiiveja, ja haluavat  tehdä Suomesta maailman sossun tai sitten he vain vihaavat niin itseään ja omaa kansaansa, että he haluavat auttaa kapitalistista oikeistoa ja islamia tekemään selvää koko maasta, ymmärtäen että kansan tukeminen sosiaalisella turvaverkolla on nollasummapeliä kun siihen otetaan mukaan ulkopuolisia saajia. Esim. Se oli Vasemmiston Anna Kontula, joka oli ensimmäisenä allekirjoittamassa historiallista, oikeiston ja vasemmiston yhtälailla tukemaa lakiesitystä, jonka ainoana ideana on käyttää biologista asetta luokkasodassa, suomalaista työläistä vastaan.

Fakta ja ratkaisu, joka ei toteudu:

Maahanmuuttajanaisia pitäisi saada enemmän töihin – Työllisyys ratkaisee maahanmuuton hyödyn

Koska tilanne on tämä:


Ja koska Fundamentin ajama Täydellinen Järjestelmä on kolmas tie, joka yhdistää oikeiston ja vasemmiston parhaat puolet, joihon kuuluu mm. kansallismielisyys, se ei voi hyväksyä tätä kehitystä jossa kansaa vastaan hyökätään tällä tapaa.


Elämme mielenkiintoisia aikoja, sillä on alkanut ilmestyä oikeistolaisia ja vasemmistolaisia jotka ovat valmiita hylkäämään suuntauksiensa huonot puolet, ja ymmärtämään että niin kauan kun oikeisto-vasen-paradigma vallitsee, on kyseessä vain saman linnun eri siivet. He voivat yhdessä lopettaa luokkasodan ja osallistua kansan yhtenäistämiseen lopulliseen voittoon!


PS. Haluatko osallistua panoksellasi taisteluun kansasi tulevaisuuden ja nykyisyyden puolesta?

Täytä siinä tapauksessa seuraava aloite - olet niin onnellinen kun tiedät tehneesi sen:

Kumotaan HE 124/2017 vp

Ei kommentteja: