maanantai 4. syyskuuta 2017

Kiusauksen pimeydestä valkoiseen raivoon (Valkoinen raivo osa 2.)

Fundamentti jokunen aika sitten käsitteli aihetta "valkoinen raivo", mikä on allekirjoittaneen mielestä erittäin kiinnostava, psykologinen ilmiö, ja nyt kun viime aikoina kiusaaminen on noussut jälleen otsikoihin, on syytä tehdä pieni katsaus aiheesta. (Jo siksikin, että kiusaaminen kuuluu maskulismin aiheisiin, sillä esim. television kiusaamisen esto-mainoksissa esiintyy pääosassa tyttö, mikä kertoo siitä, että naisten ongelmat ovat muka vakavampia kuin miesten, vaikka todellisuudessa koulukiusattu poika on se jolla kaikkein huonoimmat oltavat: hänellä ei ole uhripääomaa, hän edustaa sukupuolta joka joutuu ansaitsemaan oikeutuksen olemassaololleen, ja kaiken kukkuraksi koulussa tytöt valitsevat sen koulukiusaajan, muttei kiusattua - listaa voisi jatkaa loputtomiin)

Tässä ongelmana ei ole edes se, etteivät hyvät ihmiset tee mitään - ongelmana on se, että usein nämä "hyvät" ihmiset ovat itse kiusaajia, kiusaajia jotka pukevat kasvoilleen myötätunnon naamion ja esiintyvät ulkokultaisina omaksi edukseen - edempänä asiasta lisää.

Otetaan esimerkiksi feministit - heille kiusaajataktiikat ovat ihan tyypillisiä, ja ei tarvita kuin pieni vastoinkäyminen, hävitty argumentti, ja ne otetaan käyttöön, jos edes maltetaan odottaa siihen asti.Eikä ihme, feministit ovat naisia, ja täten "tasa-arvoisempaa sukupuolta", ja juuri tästä syystä heidän täysin kiusaajamaisesta käytöksestään ei nosteta meteliä, vaan se on normalisoitua. Ihan kuten muillakin eturyhmillä. (Jos ihan tarkkoja ollaan, edustavat nämä "hyvät ihmiset", olivat ne sitten suvakkeja tai feministejä, ns. crybully, eli itkukiusaaja-kiusaajaryhmää, eli jos vielä normaali koulukiusaaja asettuu uomiinsa kun häntä lyö takaisin, nämä alkavat itkeä ja kertovat opettajalle että kiusaat heitä - nämä ovat ehkäpä kaikkein alhaisin ihmisyyden muoto).

Nämä "Hyvät ihmiset (TM)" ovat siis monesti täysiä kiusaajatyyppejä itse. Myötätunnon naamio peittää näiden pirujen kasvoja. Ja kuten tiedämme, myös paholainen rakastaa kaltaistaan, joten ei ihme jos tämä kulttuuri pysyy ylläpidettynä, sillä vallitseva järjestelmä ei vaadi taakseen mitään salaliittoa, se vain on sairaiden korruptoima ja tehty muiden sairaiden menestymistä varten. Esim. listat ammateista joissa on eniten psykopaatteja, kertovat paljon, on myöskin kerrottu, tässä blogissa, että tuplastandardit ovat massakontrollin ase. Nämä samat tuplastandardit ovat ne, jotka pitävät vallitsevan järjestelmän toimimassa ja hyötyjät suojeltuina. Sattumaa?

Osoituksena tästä, on myöskin tämä meidän vallitsevan kulttuurimme tapa hoitaa kiusaamistapaukset, jolloin esim. kiusaaja ei vaihda koulua, mutta kiusattu vaihtaa. Tämän suora vastine on suvaitsevaiston mantroissa kuten "voi vain ymmärtää" ja  "terroristit voittavat jos tuhoat heidät, tai edes estät heidän pääsyn maahan" jne.

Kyseessä on siis suuremman ongelman esiintymismuoto, eri elämän osa-alueella. Tai paremminkin: osa-alueilla.

Tälläisen "voi vain ymmärtää ja kiusaajakin on aina uhri"-kulttuurin takapotkua pääsemme ihmettelemään juurikin ilmiöissä, kuten valkoinen raivo, jonka huipentuma voidaan nähdä esim. kouluammuskeluissa. Normaalisti tämän uhrit ovat losauttaneet aivonsa pellolle, syrjäytyneet tai muuten hiljaa kihtuneet pois, joten heistä ei ole tarvinnut väittää, mutta nyt asiat ovat muuttuneet, sillä valkoisessa raivossa, se kaikki kertyy vakaumukselliseksi vihaksi, joka purkautuessaan herättää yhteiskunnan.

Myös psykologian maailmassa tämä ilmiö on havaittu.

Fundamentti asettuu aina sorretun nurkkaukseen, ja on kiinnostunut syistä sekä seurauksista. Siispä tässä on yksi asia mikä on seurausta vallitsevan kulttuurimme vakavista puutteista, ja tästä syystä asiasta on syytä jälleen muistuttaa. Kyseessä on ilman muuta tulevaisuuden ilmiö - tai historian toistaminen; syy miksi "Hyvät Ihmiset(TM)" ovat hysterrisinä huutamassa vihapuheista ynnä muista, on siinä, että he alitajuisesti tietävt, että viha on vallankumouksen voima, ja heillä on omantunnon riekaleissa muistijälki siitä, mitä  on tullut tehtyä toisille. Ei ihme jos persuusta hikoiluttaa.

Toisaalta, itseltään kun nämä eivät vihaa kiellä, vaan sujuvasti tuon tuostakin antavat sen näkyä. Tässä tuorein esimerkki siitä, mitä on päättäjiemme viha omaa kansaansa, sekä sen sorrettuja kohtaan:

Päivi Nerg HS:lle: Syrjäytyneet suomalaiset ovat suurin uhkaJO on aikoihin eletty, kun itse turvallisuusuhka syyttelee syrjäytettyjä kansalaisia! (Ja kuten jo alussa oli puhe, koskee kiusaus- ja syrjäytyminen miesasiaa, sillä usein juurikin syrjäytetyt ovat miehiä, jotka ovat "kakkosluokan" sukupuoli feministisissä järjestelmissä, elleivät suorastaan vihollisia).

Nergin kikka on hyvin vanha, älä anna sen hämätä sinua, vaan tiedä, että sillä yritetään saada sinut tuntemaan itsesi omassa maassasi, kakkosluokan kansalaiseksi. Sillä kapitalisti jo varhain sen tiesi, että kun saat keskiluokkaisen ja köyhän tappelemaan murusista, voit itse kaikessa rauhassa syödä koko pöydän tyhjäksi - samoin nämä mokuttajat luonnollisesti esiintyvät suurina filantrooppeina ja taivaan lahjoina ihmiskunnalle, eikä kukaan voisikaan kuvitella että heidän maahanmuuton avulla riistämät verovarat saisi aikaan moista defenssiivistä reaktiota.

Kansallismielisyys on sitä, että oman kansalaisen kiusaaminen ja syrjiminen on häpeä, ja sellainen tyyli onkin vain kasvottomien internationalistien ja muiden luokkatietoisuuden lietsojien tyypillinen ase. Miten ilman sitä kansakunta voitaisi hajottaa ja hallita?

Mitä taas tulee valkoiseen raivoon, niin sinun on hyvä tietää, että siitä on myös tehty elokuva, jonka traileri on alla:
Se on ilmiö jota ei tule unohtaa, etenkään aikana jolloin kansalaisen on itse otettava näistä asioista selvää, koska päättäjinä ovat itse perkeleet.

Virallinen sivusto: https://www.valkoinenraivo.fi/

Alkuperäinen, valkoista raivoa käsitellyt Fundamentin teksti on tässä.

PS. Eräs Fundamentin lukija on itse kokenut raskaan kiusaamishelvetin, ja pitää aiheesta seuraavaa blogia: https://kiusatunvastaisku.blogspot.fi/

Ei kommentteja: