keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Tyttö paljasti koulun islamisaation - seuraus: kiusattiin ja sai porttikiellon todistuksenjakotilaisuuteen!

Eräs lieveilmiö maassamme, on se, että täällä jos olet kiusaaja, saat jatkaa koulussa, mutta uhrisi on pakko vaihtaa koulua. Puhumattakaan työpaikoista, jotka yleensä myös palkkaavat nämä entisen kiusaajat korkeisiin asemiin, sillä niinhän se kapitalistinen kilpayhteiskunta pelaa (mitä korkeammalle mennään statuksessa, sen todennäköisemmin kyseessä on psykopaatti - menestyminen tässä yhteiskunnassa on pikemminkin osoitus pahuudesta, kuin hyvästä ihmisyydestä), että ollaan sodassa rauhan aikanakin, joten häikäilemättömyys ja terävät kyynärpäät tulevat tarpeeseen - tulee hieman sellainen tunne, että onko kenties kiusaajat rakentaneet tämän systeemin kaltaisiaan ajatellen?

Samalla häikäilemättömyydellä toimii myöskin massakontrolli, jolloin he jotka asettuvat Virallisen Totuuden agendaa vastaan, saavat pian oppia että miten käy niskuroijille  - niille "taantumuksellisille" jotka asettuvat "edistyksellisiä arvoja" kuten monikulttuurisuutta ja sille välttämätöntä islamisaatiota vastaan - samalla väkisinkin tulee mieleen, että ketkä ovat tällä kertaa sylttytehtaalla kyseessä, kun asiat on junailtu näin? Kenties sama rahalle perso ja aavistuksen omatunnoton porukka?Mistä siis on nyt kyse, kun johdantona on tälläinen tietoisku?

Katariina, joka myös nimellä Katariina Suuri tunnetaan, kuvasi koulussaan videon, joka paljasti siellä harjoitettavan islamisaation -  kuten näkyy, niin siinä koulun kaiutimista pakkokuunnellutetaan oppilaille koraanin lukua yms. islamilaista joikhausta, minkä ei pitäisi olla minkäänlainen pakko yhdellekään suomalaiselle.

Myöhemmin, Marco de Wit julkaisee kyseisen videon:Katariina osoitti esimerkillisyyttä, paljastaessaan tämän koko maata. ja sen tulevaisuutta uhkaavan aivopesun - asia, mistä pitäisi antaa hymytyttöpatsas.  Näin hän osoitti myös kykyä ajatella omilla avoillaan, kun kerran osasi irtautua joukkosielusta, johon kuuluminen on välttämätöntä massakontrollille, jotta se voisi installoida Virallisen Totuuden uskomuksia jokaiseen kontrollinsa alla olevaan alamaiseen.Katariinan vastarinta ei toki loppunut vielä tähän, vaan hän tämän lisäksi osallistui myöskin mielenosoitukseen, joka järjestettiin lähellä koulua:


Mutta sitten Virallinen Totuus alkoi suojella itseään.

Ensimmäisenä Katariina sai kimppuunsa eturyhmäläiset, eli "monikulttuuriset oppilaat", joiden toimesta häntä uhkailtiin  ja kiusattiin - mutta varsinainen skandaali on siinä, kun hänen ahdistajiinsa liittyi myöskin rehtori, joka myös uhkaili häntä, eikä suinkaan häntä kiusanneita "isänmaantoivoja".Mitkä olivat sitten seuraukset?

Tuliko niitä kiusaajille?

Tehtiinkö tästä lehtijuttu ja pääsimme näkemään tästä tehdyn jutun ajankohtaisohjelmassa, tai uutisissa?

Eheei!

Uhri, eli Katariina on se jolle rehtori kaiken lopuksi sanoo, ettei hän ole edes tervetullut koulun päättäjäisiin!

Lopulta kuitenkin Marco ja Erik hakevat todistuksen Katariinan kanssa:Nyt, oliko oikeutettua kieltää tyttöä osallistumasta kevätjuhlaan? Vai oliko se syrjintää? Mitä jos näino oltaisi tehty jollekin muslimille - ei pääsyä todistuksenjakoon, sillä mielipiteet ovat väärät?

Syrjikö koulu tyttöä tämän mielipiteiden vuoksi - niiden, jotka erosivat rehtorin mielipiteistä/&Virallisesta Totuudesta?

Onko islamisaatiota ja massakontrollia, Virallisen Totuuden agendaa, vastaan potkiva tyttö asetettava samalle kieltolistalle Suvivirren kanssa, jotta "kutsuvieraat" eivät loukkaannu?

On jo perinteinen Fundamentin ilmaisema oppi, että koulu jos jokin on eräs tärkeimpiä massakontrollin aseita - ei ole ollut totalitaristista yhteiskuntaa, jossa sitä ei olla käytetty häikäilemättömästi aivopesuun. Ja niin oli kuten sananlaskukin sen sanoo, kertaus jälleen opintojen äiti, kun tämä koulu rehtoreineen jäi verekseltään kiinni - todennäköisesti tämä ei ole koulusta tai edes rehtorista kiinni, vaan käskyt tulevat ylhäältä ja tätä samaa on tapahtunut myös muissa kouluissa.


Nyt, tämä opettaa meille sen, että jotain erittäin kyseenalaista on tapahtumassa maassamme ja jos me emme yhdisty ja taistele vastaan, joudumme kovien aikojen kouriin, sillä kansamme viholliset ovat jo yhdistyneet keskenään, ja valloitussota on jo käynnissä.


Ei kommentteja: