maanantai 12. kesäkuuta 2017

Lue nyt Jussi Halla-ahon vallankumouksellisesta voitosta ja sen seurauksista!

Jussi Halla-aho teki sen, minkä kansa ja äänestäjäin enemmistö hänen toivoikin tekevän - voitti.

Toisaalta, melko moni muukin kyllä aavisti tämän, joko peläten tai toivoen - paitsi tietysti lehdistö, se jälleen yllättyi tästä kuten se yllättyy kerta toisensa jälkeen yksittäistapauksista, ihan kuten hesalaiset yllyttyvät talven ensilumista, usein vieläpä sillä seurauksella, että ensimmäisen talviviikon jälkeen kaupungin autokannasta n. 70% on lunastuskunnossa.

Mutta, kiitos Halla-ahon valinnan, maamme ei tule olemaan yllätetty tahi lunastuskunnossa, vaan tämä on matkalippu kohti onnea ja kurotus kohti lopullista voittoa - lue lisää, niin tiedät miksi.


Massakontrollin aseiden, kuten median, tehtävänä on pitää yllä Virallisen Totuuden narratiivia. Se on ottanut viime aikoina erittäin suuria riskejä oman uskottavuutensa kustannuksella. Se on tuplannut silloin kun olisi ollut fiksuinta ottaa pömpelistä kolikot pois, tai jatkaa pelaamista pienellä panoksella.

Mistäkö oikein on kyse?

Sanooko jytky mitään?
Sanooko Brexit mitään?
Sanooko Trump mitään?

Niinpä.

Entä yrittikö media kaikkensa heitellessään kapuloita vallankumouskärryjen pyöriin, mitä tulee Halla-ahoon?

Oli niin epäilyttävän hyvin ajoitetut jalkavaimo ja lehtolapsisyytökset, vanhojen blogitekstien kaivelut, kuin myös henkilöanalyysit mallia "se on anti-kristillinen muukalais- ja ihmisvihaaja" ja ties mitä muuta!

Ja kuinka kävi jälleen?

Aivan. Voitto oli siltikin kristallin kirkas.

Tämä siitäkin huolimatta, että median temppujen  jälkeen oltiinkin lähes euforisen varmoja siitä että "Unelman viholliset on estetty", mutta toisin kävi.

Kansa on karannut ruodusta eikä enää usko mielikuvia, jotka ovat massakontrollin aseiden tyyppillisimpiä ja alkeellisimpia keinoja pyrkiä kontrolloimaan massoja: vedota enemmistön kantaan, jolloin harmaat massat menevät kuin lampaat suosituimman suuntaan, pois ei-suositun suunnalta. Todellakin, mikä olisi lähempänä ihmislammasta kuin suvakki? Heidän todisteena asiansa oikeutuksesta on osallistumislukumäärät ilmaiskonserttiin ja joukkopsykoosin tuottama vahva fiilis!


Niinpä kaiken muun hyvän ohellla, tämä lopputulos maksoi massakontrollin aseelle, valemedialle, uskottavuuspisteitä, ja Virallinen Totuus on nyt astunut turvallisesta varjosta, kyseenalaistuksen valoon. Näin ollen, myöskin tällä osa-alueella voitimme taistelun, suuressa sodassa jossa kansa taistelee eliittiä vastaan, omasta olemassaolonsa oikeutuksesta ja itsenäisyydestään - kansalaisia, ei alamaisia!

Mitkä ovat korjausliikkeet?

Nyt yritetään mm. syöttää narratiivia, että "tämä tekee persuista murskatappion kokevan marginaalipuolueen" - mikä valhe!

Fundamentti on tehnyt jo aiemmissa analyyseissaan sen selväksi, että juuri tämä alkuperäiseen asiaansa palaaminen on ainoa tapa, millä kannatus pidetään yllä ja maksimoidaan; asia on puhdasta logiikkaa, kun kaikki muut mädättävät eliitin tahdon mukaisesti, niin kansa hakeutuu heidän pariin jotka ajavat kansan asiaa eivätkä monikulttuurisen unelman, joka myös kansallisena painajaisena tunnetaan! Syy, miksi persujen kannatus alkoi laskea, oli poikkeuksetta niissä asioissa joissa se oli kääntänyt takkinsa tai suostunut muiden puolueiden neutroitavaksi. Jytkykään ei syntynyt siitä mielisteltiin valtaapitäviä - päinvastoin!

Samalla tämä todistaa täysin ilmeisesti siitä, mitkä ovat ne liittolaiset Virallisen Totuuden alaisuudessa, jotka yhteistuumin pyrkivät manipuloimaan massoja - tässä
joitakin esimerkkejä:

Petteri Orpo PS:n johtajavalinnasta: Tämä on vakavan pohdinnan paikkaMedia on vielä enemmän paniikissa, kuin he joiden mädättämispolitiikka on vaarassa Halla-ahon valinnan jälkeen!

Summa summarum

Kansa hakeutuu kolmannelle tielle, se alitajuisesti ymmärtää kilpajuoksun eliitin kanssa. Eliitti jos löytää sen tien ensin, se saa niin vasemmiston ja oikeistonkin palvelemaan omoaa etuaan, ja helposti höynäytettävä kansa tappelee kolikosta, tai paremmin sen eri puolista ymmärtämättä asetelman juonta. Kuten jo kirjoitettu, tämä voitto ei ollut vain voitettu yksittäinen taistelu, vaan se oli myös askel kohti suuremman sodan voittoa. Ja koska Hyysärin Sanomat aka. HS korotti Halla-ahon voittonsa myötä Galaktisen tasavallan viimeiseksi ylikansleriksi ja Galaktisen Imperiumin ensimmäiseksi keisariksi, tuskin on parempaa lopetuskappaletta kuin seuraava:


Curse you all men 
That resent my empire 
Cause I have risen again 
At war this time 
The truth I speak 
Is your decease
My word is your defeatPS. Hallitus tuskin oikeasti tulee hajoamaan, vaikka se nyt näyttääkin siltä; he eivät ala luopumaan vallastaan, mutta he keksivät kyllä oivat selitykset kun sen aika tulee.

Fakta on nimittäin se, että kuten Keisari Halla-aho asian sanoo, hän ei ole antanut mitään perustetta hallituksen hajottamiseen, vaan kyseessä on tällöin vakava sanojensa syöminen parivaljakolta "mullah Sibullah" ja "Petteri Urpo", sekä osoitus siitä, ettei heillä ollut alunperin aikomustakaan pitää kiinni hallitusohjelmasta!Mutta jos käy niin että hallitus jää selvitystilaan ja näin ollen hajoaa, on silloin skenaarioita kaksi:

1. Porvarihallitus 2,0", jolloin mentäisi kyllä rytinällä metsään: persuja paikkaamaan tulisi RKP - joka on vähemmistöterrorismille omistettu porvarispuolue, jonka olemassaolo on koko Suomen raskas onnettomuus, ja toinen puolue olisi sitten kristillisdemokraatit, jotka todennäköisesti ovat tyytyväisiä kuin lapsi uuteen leluun, jos vain alkoholilakia ei paranneta.

2. Uudet vaalit. Tämä on itse asiassa kohtalaisen hyvä skenaario, ja siksi juuri epätodennäköinen.

Miksikö niin?

Miksi Vihreät ja SDP tulisivat hallitukseen vain uusien vaalien kautta?

Siksi, että he tällöin pääsisivät sanelemaan agendansa mukaisen hallitusohjelman, ja tietysti myöskin siksi, että he luottavat nousseisiin kannatuslukuihin, jotka johtuvat porvarihallituksen katastrofaalisesta vatuloimisesta.

Mutta, tässä on myöskin Perussuomalaisten tie jytkyyn numero 3, sillä kuten Fundamentti on jo aiemminkin asian ilmaissut, on persujen menestys pitkälti sidottu heidän luotettavuuteensa ja siihen, että he arvostavat periaatteet korkeammalle kuin vallan  - asia mikä ei todellakaan toteudu valtapuolueessa, vaan on niissä päinvastoin. Samoin, heti kun persuissa havaittiin takinkääntöä ja passivoitumista, alkoi myös suosio laskea, mutta nyt Halla-ahon valinnan myötä tapahtuu mahtava paluu jytkyn polulle.

Samoin, seuraava tutkimustulos pitää huolta siitä, että merkittävä kansanosa on kypsänä mokutukseen, ja valmiita antamaan tukensa jytkyä numero 3 varten:

Tutkimus: Radikaalivasemmistolaisuus ei suomalaisten sydämiä sulata - joka neljäs äänestäisi äärikansallismielistä


PPS. Liekö muut pistäneet merkille, mutta tämän vaalin myötä absoluuttiseen sekoamispisteeseen ajautunut suvaitsevaisto ynnä muu kuplakansan edustajisto, on nyt lanseeranut uuden termin "ihmisvihaaja" - näin käy kun rasisti-kortti on lätkitty täydellisen irrelevantiksi, kerta kaikkiaan merkityksettömäksi klisheeksi, mikä ei liikuta enää ketään.

Mädättäjät ovat vallankumouksen edessä kuin jokin saaliseläin, joka vielä epätoivoisesti yrittää potkaista takajaloillaan, vaikka pää on jo leijonan kidassa.

Mikäpä olisi sen sattuvampia asiantilan kun vietämme satavuotisen Suomen juhlaa?

Nauttikaamme siitä vielä kun voimme!

Ei kommentteja: