keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Katso nyt todisteet Ranskan vaalivilpistä!

Eilen, eurooppapäivänä, julkaistiin kommentaarikirjoitus Ranskan presindentinvaaleista - päivämäärä ja ajankohta oli kirjoituksen sisällön puolesta hyvin symbolinen, sillä olihan kyseessä globalistien sätkyukon hämäräperäinen voitto.

Eikä mennyt aikakaan kun jo alkoi tapahtua: paljastui että Ranskan vaaleissa on syytä epäillä vaalivilppiä - todisteet ovat ilmiselvät. Ainoastaan jää kysymys, että miten laaja-alaista vilppi oli ja miten dramaattiset sen seuraukset olivat. On kieltämättä omituista, että Ranskan jamassa olevassa maassa Emmanuel Macron pääsi valtaan, ja Marine Le Pen noinkin pitkälle, mutta sitten romahdus tapahtui.

Mitä siis on tapahtunut?

Le Penin äänimäärää on sabotoitu ja manipuloitu erilaisin konstein lappujen poisheittämisellä, oudoilla "tietokoneongelmilla" ja myös itse lappujen sabotoinnilla (Ranskassam jos äänestyslapussa on jotain vikaa, kuten repeytymiä, se heitetään automaattisesti pois, ja nyt on paljastunut että tälläisiä lappuja on löytynyt vaalien jälkeen ja ne ovat olleet revittyjä jo tullessaan äänestäjille).

Tässä vielä todistusaineistoa:

Revityt äänestyslipukkeet:Videomateriaalia - ääntenlaskennassa poimitaan Le Penin lipukkeet ja heitetään pois:

Arab man records himself illegally swiping all the Le Pen ballots on offer at his polling station in suburban Paris so no one can vote for her

Seuraavaksi jopa lehdistön havaitsema "ongelman tietokonepuolella"

How Marine Le Pen is facing wipe out in French election after COMPUTER BLUNDER

A MONUMENTAL computer blunder could cost Marine Le Pen the French general election as 500,000 citizens, some of whom are living outside France, have the chance to vote twice.
Monumenteelinen tietokonevika on aiheuttanut sen, että puolimiljoonaa äänestäjää, joista osa asuu Ranskan ulkopuolella, voivat äänestää kahdesti. Mieletön sattuma, eikö?

Ja lopuksi vielä tietopaketti Alex Jonesilta:


Ei kommentteja: