maanantai 20. maaliskuuta 2017

Erdogan vahvisti passiivisen jihadin (ja miksi sinun tulisi ottaa se vakavasti)!

Presidentti Erdogan kehotti kaikkia Euroopassa asuvia turkkilaisia hankkimaan viisi lasta - "Te olette Euroopan tulevaisuus!"


Ilmeisesti Erdogan joko luki edellisen Fundamentin tekstin koskien Turkin tilannetta (ja katsoi lopussa olevan videon), tai hän vai astui ulos kaapista, vahvistaen Fundamentin teorian passiivisesta ja aktiivisesta jihadista; jos aktiivinen on perinteinen jihad jossa soditaan, on passiivinen sellainen, jossa esim. lisäännytään yli kantaväestön. Eräs melko merkittävä syy, miksi allekirjoittanut on tämän teorian koonnut, on mm. siinä, että passiivisesta jihadista hänelle alunperin puhui nimenomaan muslimi. (Oli myös - joskin eri - muslimi, joka vannotti että jonain päivänä allekirjoittaneen "pää on seipään päässä" koska "hän tuntuu niin ärsyttävältä puhuessaan profeetasta" - mutta se on eri aihe, joskin toimii hyvin esimerkkinä aktiivisen jihadin mentaliteetista, ja on täten kaunis helmi rauhan uskonnon palatsin koristeluun).


Kyseisen taktiikan suosiminen ei sinällään ole kovinkaan suuri ihme, sillä kiitos feminismin, on länsimainen nainen muuttanut itsensä heikoimmaksi lenkiksi tässä asiassa, jonka ansiosta koko ketju lopultakin katkeaa; naisella on seksuaalinen valta, ja hänelle on myönnetty myös oikeus omaan kehoonsa, mikä tosin ulottuu myös oikeudeksi syntymättömän lapsen kehoon (kuten tässä tekstissä asia paljastetaan, on abortti pääsääntöisesti Suomessa ehkäisykeino ja viihdekäytössä).Näin siis on (suomalaisista) naisista muuttunut mitä parhaimpia kumppaneita (passiivisen) jihadin toteuttamisessa; he joko sammuttavat sukunsa naimalla muslimin, syrjivät suomalaisia miehiä tai sitten vain abortoivat lapsensa elleivät sitten muuten jää vanhoiksi piioiksi.3 kommenttia:

Feyris Nyannyan kirjoitti...

homma on menetetty, tulemme kuolemaan sukupuuttoon. mutta, pointti on siinä että vejetään ihan hirveän ilkeä ja PAHA loppurykäisy. koska ilmasiks ei luovuteta.

XeimA kirjoitti...

Jos noin pääsee käymään, on ainoa mielekäs vaihtoehto poltetun maan taktiikka. Voisikohan tänne tilata ydinaseiskun jos näyttäisi siltä, että tätä kurssia ei enää korjata. Lähettäisi sitten oikein porukalla, mikä olisi melkein jo hilpeää. :D

Qroquius Kad kirjoitti...

En ole lainkaan vakuuttunut Venäjän halukkuudesta auttaa tässä asiassa kuvatulla tavalla, eikä ole tarviskaan. Sariinin valmistaminen on tiettävästi melko helppoa, joten ei kun kokkamaan sellaiset määrät, että siitä riittää naapurillekin.

Koska tunnen sympatiaa Viroa kohtaan, olisi kohteliasta valita sariinitonnien ilmakehään laskemisen ajankohta tuuliolosuhteiden mukaan niin, että ylimäärät valuvat joko Ruotsiin tai Venäjälle.