keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Jytky, Brexit, Donald Trump & MAGA - Ensiksi he sivuuttavat sinut, sitten nauravat sinulle, sitten taistelevat sinua vastaan ja sitten sinä voitat!Jatkumo on nyt todellinen, nyt kun läpi kansakuntien raivoava sairaus on saanut jälleen siipeensä!

Kansainvälisessä mittakaavassa kansannousu kapitalistisen eliitin kolmatta tietä vastaan, on nyt ilmiö, eikä enää sattuma.


Fundamentti on ilmaissut asian siten, että jos kansa ei löydä omaa kolmatta tietään (sitä, mikä on kansallinen tie globalistien ja internationalistien tarjoamaa tietä vastaan, mikä on kolmas vaihtoehto vanhentuneita oikeistoa ja vasemmistoa vastaan), on se pulassa, sillä eliitti kyllä on löytänyt oman kolmannen tiensä, mikä näkyy mm. rikkaiden rikastumisena, kansan ajamisena erilleen kaikkien sotaan kaikkia vastaan, anti-kansallismielisyytenä, globalismina, haittamaahanmuuttona ja oikeiston ja vasemmiston kyseenalaisina kompromisseina missä esim. kummankin puolen edustajat ovat yhtämielisiä siitä että monikulttuurisuus on rikkaus, samalla kun kummankin puolen edustajat hyötyvät maahanmuuttobisneksestä, joka puolestaan on kansainvälisen kapitalistin mitä varmimpia rahahanoja, sillä siinä kansa maksaa sen, että heitä heikennetään. Kaiken "kauniiksi" lopuksi lobbarivirkamiehet ja "kansan"edustajat palkitaan eliitin suojatyöpaikoilla, aivan kuten mädätetty ja rappioarvoin heikennetty kansakunta kypsyy valmiiksi ollakseen osavaltiona ja liittovaltion nielaisemana.

Vai, mitä voi olla mieltä seuraavasta, näin vaalien alla tulleesta ulostulosta?

Kataiselta voimakas kannanotto: Populismi uhkaa ajaa Euroopan tuhoon


Käteisen Jyrki oli se, joka paskoi Suomen lähes lunastuskuntoon, mutta sai palkaksi EU:n suojatyöpaikan jollaisesta normaali kansalainen voi vain haaveilla! Nyt hän sanoo, että populismi ajaa Euroopana tuhoon. Kääntäen se on: kansallismielisyys ajaa EU:n liittovaltiokehityksen tuhoon!

Epäilemättä Trump ei ole täydellinen, sillä esim. rikkaiden verokevennykset nyt eivät koskaan korreloi muun kuin keskiluokan verojen noston tai yhteiskunnallisen hyvinvoinnin laskemisella (ellei sitten Donald todellakin ole niin taikuri että pystyy toteuttamaan tämän win-win-diilinä), on hänellä kuitenkin runsaasti oikean kehityksen mukaisia uudistuksia tarjottimellaan, joten ei ole mikään ihme jos täydellisesti globalistien kansallisvaltioiden mädätysohjelmistoon turhautunut kansa valitsi hänet. Sama pätee myöskin jytkyyn ja brexitiin, molemmat ovat osoituksia siitä, että kansakunnat ovat heränneet, ja tervehenkinen kansallismielisyys ja alistuminen kansainvälisele eliitille on loppunut, aivan kuten kansan kärsivällisyyskin.

Se hyvä, mitä Donald Trump nyt tuo on asiat kuten:
 - Poliittisesti korrektin syövän parantaminen. Poliittinen korrektius on massakontrollin ase, jolla yksinkertaisesti vaiennetaan toisinajattelijat ja Virallisen totuuden uhkaajat. Se on myöskin keino suojella eturyhmiä. (Tämä myöskin liittyy siihen, miten korkeakoulutetut lampaat ajautuvat häpeään - he ovat saaneet itsenäisen ajattelun vaihtamisesta statukseen ja titteliin aiemmin palkan, nyt Schopenhauerin sanat "he ovat kouluttautuneet tyhmiksi" jälleen osoittautuivat tosiksi - allekirjoittanut muistaa vieläkin väittelyn akateemisen suvaitsevaisen kanssa, joka aidosti piti naurettavana sitä, että kerroin sanan suvaitsevainen tarkoittavan suvaitsevaista - hän oli näin indokrinoitu omaksumaan tuplastandardit ja kaksoiskieli).


- Islamin maailmanvalloitus pysähtyy esimerkillisellä tavalla. Se, että kyseenalaisen aineksen on vaikeampi päästä maahan on hyvä asia, se että laittomat maahanmuuttajat ja ongelmatapaukset pistetään takaisin sinne mistä ovat tulleet ei myöskään ole niin huono asia. Myöskin mahdollinen Isisin pommittaminen pois tästä maailmasta, on jokaiselle hyvä paitsi terroristeille ja heille jotka heidän agendaansa tahtovat ajaa. Tästä toivottavasti otetaan mallia myös muualla!


- Irtisanoutuminen kansainvälisestä eliitistä. Tämä selittää pitkälti itse itsensä. Juuri tässä talutusnuorassa oleminen liittyy täysin siihen, miksi kansallismielisyyttä vastaan propagoidaan, sillä se johtaa sellaisiin "taantumuksellisiin" arvoihin, kuten oman kansan ja oman kansalaisen sekä maansa arvostus, josta puolestaan seuraa asioita kuten hyvää itsetuntoa yksilöllä, sisältöä elämään joka ei ole rajoitettu pinnallisiin rappioarvoihin, välittämistä lähimmäisestä kuten heimonsa edustajasta, alemmuudentunteen katoamista muiden maiden rinnalla ja asioita kuten itsenäisyyden säilyttämistä jne. Hillary Clinton oli suoraan tämän eliitin rahoittama nukkehallitsija, myös symbolisella tasolla (nainen joka ottaa perinteisen miehen paikan, ajaa nihilistisiä arvokäsityksiä, kannattaa maahanmuuttoa jne). Myös anti-valkoinen agenda koki tämän myötä vakavan mahalaskun; ole valkoinen läpi kaiken sen häpäisyn ja syyllistämisen minkä saat, niin ymmärrät että olet kuin kotka jolle joukko kanoja kotkottaa koska eivät muutakaan voi.


- Massakontrollin aseet ovat alkaneet tylstyä, ja kansat ovat alkaneet havahtua niitä vastaan. Esim. tässä kirjoituksessa paljastettiin monia likaisia keinoja joita Hillaryn kampanjoinnissa käytettiin, sillä esim. feministinen "nainen presidentiksi koska se on nainen"-rummutus ja "Trump on sanonut ruman sanan" ei tehonnut valkoisiin naisiin, vaan he osoittivat vapautta feministitartunnasta, sillä 44% valkoisista naisista äänesti Hillarya, mutta jopa 50% antoi äänensä Trumpille! Nämä taktiikat ovat siis osoittautuneet tehottomiksi - osin myös siitä syystä, että ne on paljastettu. Miten valhe voisi toimia kun siihen osuu totuuden valo?

- Lisäksi, vielä sellaiset pikku jutut kuten kotimaisia työpaikkoja amerikkalaisille ja todennäköisesti kolmannen maailmansodan välttäminen ovat kaikki hienoja asioita, eikö totta?

Ja tietysti, kukapa nyt ei olisi edes vähäsen vahingoniloinen suvakkien vuolaalle parkumiselle, sillä eivätkö heidän tuoreet kyyneleet ole yhtä makoisia, kuin hyvin kypsynyt viski?

Allekirjoittaneen reaktio voittoon 

Lopetuskappale liittyy, ainakin symbolisessa mielessä: Donald Trumpin "ensimmäinen päivä" virallisesti töissä tammikuun 21.1.2017. Trump on syntynyt 14.6. 1946, eli aloittaessaan presidentin viran mies olisi 70 vuotta, 7 kk ja 7 pv vanha.

Seven
Seven
Seven is my name
Seven on the grandest scale
And seven
Still remain, yea, remain

Ei kommentteja: