perjantai 11. marraskuuta 2016

#miestenviikko: Proto-maskulisti nöyryyttää feministin tämän omassa ohjelmassa!

Näin miestenviikon kunniaksi, mikäpä olisi parempaa kuultavaa kuin tämä alansa klassikko, jossa feministi haastattelee proto-maskulistiksikin kuvattavaa Aarne "loka" Laitista. Syy tähän termiin on siinä, että Laitinen toi naiskriittisiä seikkoja Suomessa esiin, jo aikana kun ajatus miesten ihmisoikeuksien  järjestäytyneestä ylläpitämisestä ja edistämisestä oli.

Samoin, koska Donald Trump voitti vaalit ja jälleen osoitti miesten olevan parempia kuin (feministi)naisten, on tämä siksikin oivallinen yhdistelmä molempia kuluneen viikon teemoja ja tapahtumia!

Aarne Laitinen poseeraa väittelyn päätteeksi kuvassa Anne Moilasen kanssa - LIKE A BOSS!

1. Segmentti ja kommentaari

Jo ensimmäisen osan lopulla feministillä alkaa hirttämään kiinni, ja hän alkaa suoltamaan kirosanoja. Lisäksi Tulta munille-nimisessä lähetyksessä juontajana olevaksi naiseksi, hän tuntuu yllättävän hysteeriseltä pelatessaan toistuvasti sovinistikorttia, ja naisvihakorttia yms. kun puheeksi tulee Laitisen naiskriittiset havainnot. Tässä vaiheessa alkaakin jo näkyä argumenttien loppuminen, ja siirtyminen henkilötasolle kyselemällä häpäisytaktiikoita käyttäen irrelevantteja ja henkilökohtaisia kysymyksiä kuten: "mitä pahaa naiset ovat sinulle tehneet" (tämä jatkuu toisessa osassa "mitä pahaa feministit ovat sinulle tehneet"). Tässä on myös huomattavissa näille ominainen pelko-obsessio, jossa feminatsi kovistelee leppoisaa kolumnisti Laitista "no pelottaako?! mitä pelottaako?!" (näillä on todellakin pakkomielle pelosta, projisaatio lienee kyseisen toiminnan takana sillä he näkevät natsisovisnisteja kaikkialla itse). Mielenkiinntoista kyllä, mutta kun Laitselta kysyttiin, että kuka nainenmuka haukkuu miestä, hän vastasi että Kaarina Hazard, ja näinhän se on edelleenkin.


2. Segmentti ja kommentaari

Toisen osan alkuvaiheessa regressio johtaa "sää ja sun mielipitees on ihan tyhmiä mun tunteiden rinnalla!! Lälläällää!!"- raivoon. Tässä vaiheessa on jo hyvin tehty feministin osalta selväksi, että naiset tekevät naisten töitä ja miehet miesten töitä (hoitajat vs. poliisit). Tässä vaiheessa proijsointi alkaa olla erittäin vahvaa, kun feministi jää kiinni tunnepohjaisesti ja suoranaisen valheeellisesta argumentoinnista,  ja hän rupeaa kiukuttelemaan siitä miten asia on päinvastoin.


3. Segmentti ja kommentaari

Kiroilu jatkuu, ja feminismin oikeuttaminen "maailman parhaiden tutkijoiden" (lue: feministien) omilla tutkimuksilla (?). Laitinen tuo esiin sen faktan, miten korruptoituneessa järjestelmässä tälläiset tutkimukset on pakko hyväksyä, sillä muuten feministinen massakontrolli aktivoituu. Tässä myös selviää, että sukupuolten väkivaltamyytit ovat merkittävä osa feminististä valhetta, ja eräs heidän olennainen osa uhriutumiskulttuuria. Laitinen tuo hyvin ilmi, että kuten naisen euro-myytissä, on myöskin väkivaltatutkimuksissa käytetty huijausta ja määritelmien vääntelyä. Lopuksi palataan taas häpäisykieleen: "sä oot katkera". Lähetyksen lopun kommentaarissa feministi kehuu itse itseään rohkean journalismin tekijäksi.


Nyt, tämä olisi voitu pistää kevennykseksi, sllä sen verran hauskoja nuo raivostumiset ovat, mutta nauru loppuu lyhyeen kun tajuaa, että tässä esiintynyt feministi Anne Moilanen on töissä ylessä (ullatus!) ja on myös Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen avustaja (toinen ullatus!) - tälläiset henkilöt ovat tiedottamassa Suomen kansaa ja ajamassa työmiehen asiaa.

Miksi ihmeessä sitten YLE on eräs Suomen vihatuimpia medioita ja vasurit haamu ajalta kun kansa ja sen suurin yhteiskuntaluokka eli työläiset olivat sen ensimmäinen rakkaus?

Vaan tässä on myöskin opettavainen aspekti: feministit  ovat toistensa kopioita, ja heidän  käyttämänsä keskustelutaktiikat ovat myös sellaisia, jos tunnet yhden feministin, tunnet ne kaikki ja voivat ne jokaisen erittäin todennäköisesti kuuntelemalla nämä haastattelut.

HUOM. Primitiivireaktiot argumenttien loppuessa ovat myös vakiot.

Ei kommentteja: