maanantai 14. marraskuuta 2016

Hesburger erotti asiakkaille vaarallisen feministin!


Suurenmoinen vastaisku on nyt suoritettu, tuplastandardit kyseenalaistettu ja myös Aleksi Valavuoren potkut on täten kuitattu!

"Ois tehnyt mieli sylkäistä sen purilaiseen" - Hesburgerin työntekijä suivaantui asiakkaan lippahatusta ja tviittasi


Ensimmäisenä tästä tapauksesta uutisoi Iltalehti, mutta on otettava huomioon se, että se antoi silti samalla osoituksen massakontrollin aseiden toiminnasta, pimittäen tapauksesta yksityiskohtia, poliittisen korrektiuuden oppikirjaa mukaillen. 

Joten, kerrataanpa mitä on tapahtunut, ja mitä on jäänyt kertomatta.

Alkuperäinen tämän selkkauksen lähde on Ylilauta-foorumi, jossa joku "nyymi" oli ottanut esille tämän "Hesburgerin työntekijän" twiitin, jossa kyseinen luottotyöläinen, hygienian ja asiakaspalvelun ehdoton eliitti, oli uhonnut MAGA-lippalakkiin pukeutuneen asiakkaan (valkoinen ja miespuolinen, eli on syytä epäillä seksististä ja rasistista motivaatiota myöskin, mielipidevainon lisäksi) hampurilaiseen sylkäisemisellä.Mikä ei varmaankaan yllätä, on se, että tämä kyseinen työntekijä on feministi ja kaiken lisäksi vieläpä transu sellainen -  eli etuoikeutuksen tunne ja narsistisen omahyväisyyden määrä on takuulla suuri. Mutta koska Virallinen totuus suojelee itseään, on poliittisen korrektiuuden nimissä, ns. eturyhmiä joita ei saa liittää mihinkään negatiiviseen, joten tästä syystä asioita jätetään kertomatta. Näin ollen, eturyhmäläisten esiintuloissa ja niistä uutisoimisissa, on aina minimoitava vahingot. Niinpä tässäkin tapauksessa, kun kysesssä on 1. nainen 2. transu 3. femakko,  kansan harmaat massat eivät ole tietoisia tästä lainkaan, ja täten käy kuten matujen kohdalla: kansa ei tiedä ketä varoa. 

Tämähän voisi muuten johtaa siihen, että kansa pian tajuaa että se on mädättäjien ja heidän lemmikkiensä hyökkäyksen alaisena, ja koko syyllistämissubversiointi menee täysin pieleen, kun selviääkin, että kansa ei ole se joka enemmistönä vihaa näitä vähemmistöjä, vaan että moniarvoisuuden ideana ei ole vain nihilismin pakottaminen, vaan myös eturyhmiensä ylivallan ajaminen - niinpä totuus onkin, että se joka vihaa ei ole enemmistö, vaan nämä eturyhmät.

Vaan, tämän voidaan sanoa olevan jatkumoa suotuisasta ja terveestä vastarintakehityksestä. 

Ihmiskuntaa piinaava, raivoava 2000-luvulla yleistynyt sairaus, suvakismi, on saanut merkittävästi jälleen siipeensä.

Valtakunnallisella tasolla, jytkyt, Brexit ja Trump ovat kaikki osoituksia siitä, miten massat ovat jo tyystin kyllästyneet vallitsevaan tilanteeseen, ja tietysti suvakkeihin - Amerikan mantereella suomalaisen suvakin vastinehan on SJW ("social justice warrior"), mutta tämän sairauden vallassa olevien diagnoosi on silti kaikkialla sama, kuten oireet ja sairauden muut tuntomerkit, eikä kukaan liene eri mieltä jos sanotaan että esim. Trumpin valintaan pitkälti vaikutti se, että suvakit ovat ärsyttäviä molopäitä, jotka ovat mestareita uhriutumisen lisäksi siinä, että he saavat jokaisen vihaamaan itseään ja ajamaansa asiaa.

Samalla tämä osoitttaa käytännössä sen, miten poliittisen korrektiuuden mahdollistamat "kortit", kuten tämän tapauksen yhteydessä käytetty "transfobia"-kortti, ovat puhtaasti valta-aseita. Nytkin suvakit käytännössä kirkkain silmin uskottelevat, että ongelmana ei ole suinkaan se, että feministi haluaa räkiä niiden asiakkaiden hampurilaisiin jotka eivät miellytä, vaan se koska kyseessä on transu, hänellä pitäisi olla oikeus tehdä ja sanoa mitä vain - piittaamatta työnantajasta tai asiakkaista! Näin ollen, kyseessä on 100% todiste siitä, että kyseessä ei ole mikään tasa-arvo, vaan kyseessä on ylivalta, jossa etuoikeutettua asemaa haetaan täysin mielivaltaisin ja naurettavin verukkein. Joten, näitä ei tule ottaa enää jatkossa mitenkään vakavissaan, vaan voidaan sanoa, että tämä tapaus on lopullisesti kumonnut niiden uskottavuuden.

Entä jatko?

Jo aiemmin Fundamentti on tuonut esille sen, miten kärsivällisyyden ja armon aika näiden kohdalla on tullut loppuun.

Samoin, Fundamentti on kauan tolkuttanut: feministit ovat lähes aina suoraan cluster B-persoonallisuushäiriön sairaasta maailmasta, ja tämä tulisi ottaa aina huomioon heidän kanssa toimiessaan, myös heitä palkatessa. Kaikki feministinen toiminta on jäljitettävissä tuon tautiluokituksen oireisiin ja tuntomerkkeihin. Mitään anteesipyyntöä heille ei näin ollen tule suoda, sillä he eivät toimi kuten normaali ihminen, vaan anteeksipyyntö on heille pelkkä valtatrippi ja merkki heikkoudesta. Täsmälleen samalla tavalla psykopaatit ja narsistit ovat terapian ulottumattomissa, sillä se on heille leikkiä, se on heille peli jossa he 1. katsovat voivatko huiputtaa terapeuttia 2. oppia terveitä käytösmalleja, jotta voivat vedättää myös jatkossa ihmisiä.

Siispä, on aika ruveta syöttämään heille (feministit ja suvakit) heidän omaa lääkettään.

Tämä (vasta)isku oli hyvä esimerkki oman lääkkeen maistattamisesta.

Mitä nämä rotat tekevät, on sen, että he esim. pyrkivät onkimaan esille "vääräuskoisten" henkilökohtaisia tietoja, useimmiten myöskin eristämään uhrinsa (lue lisää ilmiöstä tästä klikkaamalla), murskaamaan tämän ja kaiken kaikkiaan pilaamaan hänen elämänsä. Niinpä, tehdään heille sama minkä he tekevät muille. Lain puitteissa, totta kai, eli mitään laitonta allekirjoittanut ei kehota tai suosittele tekemään!

Tästä syystä onkin syytä antaa suurenmoinen kiitos Yliksen kansalaisaktivismin harjoittajille, sillä media ei kreditoinut heitä: Te teette Suomesta suuren jälleen!

Jatkotoimenpiteinä olkoon vielä se, että jatkossa työnantajien tulee päästä selville työläisten mahdollisista rappioarvoista ja muista riskitekijöistä. Yhdenkään yrityksen perse ei kestä sitä, että joku sen vajaaälyinen narsistityöläinen pilaa sen maineen, vain koska maailmassa ei ole muuta kuin hän ja hänen perseensä.  Kannattaa muistaa, että vuosia sitten löydettiin lasia eineksistä, ja sen kohdalla oli epäily ilkivallasta. Kyseessä on jo törkeä terroriteko, ja kaikki tälläinen tulee ehkäistä ja lopetta ailman minkäänlaista sääliä tai armoa.

Ja ettei unohdu, niin tässä vielä terveiset kyseiselle feministille, joka oppi ettei kannata runnoa mielipiteitään tai eritteitään alas toisten kurkusta, sellaisesta tulee sanomista:


PS. Nyt kun tämä feministi sai kenkää, allekirjoittanut ehdottaa, että pistäisimme pystyyn SoMe:n kiitoskampanjan. Se voisi mennä vaikkapa siten, että käyt syömässä Hesburgerissa, otat purilaisesta kuvan ja pistät sen hashtagin kanssa SoMeen. Tai sitten ihan vain kantaaottava postaus, tai vaikka yksinkertainen kiitos SoMeen, asiaan liittyvän hashtagin kera, voisi riittää myös.

Entä se hashtag? Ehdotuksiksi voisi heti heittää sellaisia kuten #magaburger, #KiitosHesburger tai #ImWithHesburger (tätä kirjoittaessa tosin näyttäisi #hesegate ja #hesburger trendaavan, joten sitä voi käyttää myös).Etenkin jälkimmäinen lienee paikallaan, sillä suvakit aikovat kieroilla heille tutuille keinoilla (toistaiseksi on käytetty transfobia-korttia ja vetoamista "vihakampanjaan"- ihan kuin tässä olisi taustalla jokin salaliitto tuota henkilöä kohtaan, joka ihan itse julisti halustaan sylkeä asiakkaansa ruokaan) ja täten hyökätä Hesburgeria vastaan, tehden siitä syyllisen, sillä onhan sen oltava väärässä kun ei annan feministin räkiä asiakkaidensa hampurilaisiin. Niinpä tästä syystä on syytä osoittaa, että on myös meitä, jotka tukevat oikeaa toimintaa.

Samoin, älkääkä unohtako lähettää myös positiivista palautetta Hesburgerin suuntaan (klikkaa tästä palauteosioon).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On mielestäni parempi, että ylilauta pysyy ulkopuoliselle tuntemattomana alustana. Ylilaudan inside-läpät ja korkea aloituskynnys takaavat, että se voi toimia jatkossakin ruohonjuuritason aktivistipaikkana. Toivottavasti ymmärrät pointtini: on parempi, että ylilauta pysyy suurille massoille tuntemattomana alustana. Muuten joku voisi haluta sulkea sen.

XeimA kirjoitti...

Ymmärrän pointtisi, ja olen samaa mieltä Yliksen potentiaalista, mutta tässä tapauksessa on jo liian myöhäistä, sillä Ylis on jo astunut pois underground-statuksesta, ja tullut julkisuuteen. Ainakin tilapäisesti. SE on lehtien sivuilla, ja twitterissä sekä blogeissa, missä tosin pääasiassa suvakkien toimesta puhutaan siitä. Lehtien sivuilla parhaimmillaan uutisoinnit ovat neutraaleja, pahimmillaan suvaitsevaiston somepropagandan tasolla. Eikä ihme, suvaitsevaisto on tajunnut miten vaarallinen vihollinen Ylis on sille, sillä se pystyy kääntämään heidänkin aseet heitä itseään vastaan.

Nyt, itse en kirjoittele foorumeilla, eikä minulla ole siihen aikaa ja Ylis on aika uusi juttu minullekin, mutta siitä huolimatta se on tullut vastaan mm. hakutuloksissa ja lehtien palstoilla (myös tätä juttua kirjoittaessani, eräs lähteeni linkkasi tuon alkuperäisen keskustelun minulle), joten siltä on mahdotonta ulkopuolisten juurikaan enää välttyä.

Se ongelman ydin? Suvakit ja pääasiassa heidän kansoittamansa media (valtaosa toimittajista on ns. punavihreitä) on tunnistanut yliksen potentiaalin, ja seurauksena on kampanjointi mahdollisesti jopa sen sulkemista ajatellen.

Voit vain kuvitella, mitkä ovat seuraukset, kun suvakit päästetään antamaan oma narratiivi Yliksestä? Jo nyt se on paikka jossa vainotaan "viattomia uhreja" (lue: eturyhmiä jotka haalivat itselleen valtaa ja koskemattomuutta).

Esim. jo nyt on tullut "uhrin haastattelu" pihalle: http://blogit.kansanuutiset.fi/toimittaja-testaa/hesburgerin-tyontekija-haastattelussa-kohun-takana-oli-transfobinen-vihakampanja/

"Kohun takana oli transfobinen vihakampanja".

Joten, nyt pitäisi miettiä, että miten toimitaan jatkossa.

Ylis epäilemättä tarvitsee myönteisiä liittolaisia, ja tämä huomio on myös siksi hyväksi sille, että näin ollen se hyötyy kävijäpiikeistä ihan jo sponsoreiden suhteen. Samoin, käsittääkseni se toimii Maltalta käsin, joten sen pitäisi olla yhtälailla turvassa kuin MV-lehdenkin.

Oletettavasti tämän kohun jälkeen, se alkaa taas painua maanalle.

Jääkin vain kysymys, että miten se toimii vastaisuudessa julkisuuden kanssa.

SE on huono asetelma, jos kaikki sen julkisuus on suvaitsevaiston propagandamyllyn läpi ajettua.