torstai 17. heinäkuuta 2014

Luonnevikaisuuden Poliittisesti Korrektit Koodinimet

Ovat "moderni naiseus" ja tietenkin feminismi/feministi

Fundamentissa on tehty aiemminkin havainto siitä, miten moderni itsekäs (tai kuten he itse sanovat "itsenäinen") naiseus ja feminismi ovat käytännössä täysin samat ilmiöt kuin luonnevikaisuus, eli persoonallisuushäiriöt.

Tämä siitä yksinkertaisesta syystä, että te tunnette puun hedelmistään, ja te tunnette ankan siitä miltä se näyttää ja mitä se tekee.

Eräs toinen Fundamentin havainto onkin siinä, että yhä useammin kun näet naisen valittavan julkisuudessa siitä, miten mies oli narsisti, tulee mieleen että heti kun miehellä on näitä modernin naisen tai feministin piirteitä, joutuu nainen näkemään siinä itsensä, jolloin hän huutaa oitis että "narsisti" - kyse lienee miehestä joka on peili naiselle, mies jolle nainen häviää omassa pelissään.

Katsotaanpa seuraava.

Näin ajattelee narsisti

Itse jutun saa jokainen lukea ja analysoida, opetellen käytösmalleja omaksi parhaakseen, itse. 

Mutta tämän varsinaisen kirjoituksen tueksi erotan tekstistä seuraavan tunnistuslistauksen.

Se on aika kylmäävää luettavaa, kaikki nuo piirteet nähdän feministisessä, modernin naisen elämälle tarkoitetussa yhteiskunnassa hyveinä, ja jotka niiden toteuttamista vastustava, nähdään "naistenvihaajina" ja "sovinisteina". Gee, I wonder why, kuten meillä ameriikkojen yhdysvalloissa tavataan näissä tilanteissa noa. 

Yhdysvaltain psykiatriyhdistyksen mukaan narsisti täyttää vähintään viisi seuraavaa kriteeriä:
1. Kuvittelee olevansa ylivertainen. Liioittelee lahjojaan ja saavutuksiaan.
2. Keskittyy ajatuksissaan epärealistisiin mielikuviin menestyksestään, voimastaan tai kauneudestaan.
3. Kokee olevansa ainutlaatuinen ja uskoo saavansa ymmärrystä vain huomattavilta henkilöiltä ja instituutioilta.
4. Vaatii ihailua.
5. Vaatii erityiskohtelua ja etuoikeuksia. Kokee, ettei hänen tarvitse sopeutua yhteiskunnan sääntöihin.
6. Käyttää muita hyväkseen eikä osoita kiitollisuutta.
7. On empatiakyvytön eikä ota muiden tarpeita huomioon.
8. On ylimielinen ja röyhkeä.
9. On kateellinen mutta luulee muiden kadehtivan häntä.

Lähde: Narsistien uhrien tuki ry

Vaikka kyseessä on vähintään viisi piirrettä, täytyy jokainen kohta helposti!

Lisäksi emme voi olla kiinnittämättä huomiota seuraavaan, mikä tuntuisi olevan myös sarjaa "jäljet, jotka johtavat sylttytehtaalle".

Narsisti laittaa uhrinsa lukkoon

Esim. Naisten tapa haluta pitää kulissit yllä, ja kieltää kertomasta kenellekään miten itse on riehunut, on ihan tyypillisintä narsismia. 

Mutta siinä ei vielä kaikki, nimittäin eräs mielenkiintoinen seikka on siinä, että nykyisin voi lukea, nähdä ja kuulla siitä miten moni mies menee naisen kanssa lukkoon, vaikka sen luulisi olevan odotettu ja iloinen tapahtuma. Tällöin sietää miettiä, että miten paljon taustalla on narsistinen tapakoulutus, jossa miehestä pyritään tekemään narsistinen lähde, joka suhtautuu pelonsekaisella kunnioituksella hallitsijaansa.


Ai niin, eräs mikä täysin unohtui mainita, on se joka tarkimpien lukijoiden huulille nousi aiheesta lukiessa: Entäs kapitalismi, järjestelmä jonka voidaan sanoa olevan rakennetun niin psykopatialle, kuin myös narsismille sen ahneutta ja tunteettomuutta vaativine perusominaisuuksineen!

Aivan totta, se on järjestelmä joka on kuin suoraan syntynyt narsismista ja psykopatiasta, luonnevikaisuuden yhteiskuntajärjestys.

Huomattavaa onkin se mitä itse Pentti Saarikoski sanoi tästä jo kolmisenkymmentä vuotta sinne:
Taisteleva naisasialiike ärsyttää minua, koska se ei näytä pyrkivän muuhun kuin siihen että naiset pääsisivät mukaan toteuttamaan miesten alullepanemaa hävityksen politiikkaa. 
Todellakin, on huomattavaa ettei feminismi lainkaan taistele kapitalismia vastaan, vaan se ainoastaan - käyttäen verukkeena iskusanoja kuten "tasa-arvo" - haluaa naisten saavan saman osan riistosta, minkä kapitalistit saavat, mutta siten että normaali (työ-)mies on se joka jää niin kapitalismin, kuin modernin naisen ja feminismin, työjuhdaksi jolle jää rauhaton lepo, kiitokseton osa ja raataminen kehdosta hautaan.

Samoin tässä on olennaisena piirteenä se, että käärme ei pure toista käärmettä; moderni nainen ihailee kkaltaistaan, miestä joka on psykopatialle ja narsismille perustuvan järjestelmän ihailtu menestyjä. Tästä johtuu ainakin osittain hypergamia. Kyseessä on eräänlainen hengenheimolaisuus, jota terveet ihmiset eivät voi käsittää, sillä heidän sydämensä ei ole täynnä pahaa, ja heidän on vaikea siksi ymmärtää ihmistä jolla hädin tuskin edes on sydäntä.

Lisäksi jos nyt jokainen nainen ei pääse naimaan ylöspäin johtoportaan rikasta ja statusta tihkuvaa psykopaattia, niin kuitenkin pitää muistaa että monilla aloilla naiset jo ansaitsevat paremmin kuin miehet - puhtaasti feminismin tuplastandardien ja massakontrollipropagandan kuten "naisen euro"-myytin turvin - tämä merkitsee silloin sitä, että mitä enemmän saamme jo pelkästään naistyöläisiä, sitä enemmän saa kapitalisti voittoja, sekä tietysti järjestelmälle omistautuneita lampaita (joiden kanssa on vaivatonta harrastaa seksiä; paitsi jos satut kuulumaan heidän kanssaan samaan yhteiskuntaluokkaan).

Tässä myöskin syy miksi feminismi on olemassa vain länsimaissa; ne ovat kapitalistisia maita, joissa naiset ovat 80% ostajista.

Myös Fundamentin käsittelemä maahanmuuttokysymys liittyy pitkältä tähän samaan ilmiöön; naiset ovat joukkosieluisia lampaita, joten jos heidän on käsketty rakastaa maahanmuuttoa, niin älä enää ihmettele miksi näet lihavan blondin kuljettamassa lastenvaunuja, vieressään eksoottinen, "tumma ja tulinen, jännä rakastastaja".


Ei kommentteja: