keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Islanti ja Täydellisen Järjestelmän Malli Näyttää Meille Esimerkkiä

Islanti antoi pankkiensa kaatua - nyt häämöttää 2 % työttömyys

Tässä on mitä parhain esimerkki siitä, mitä Fundamentti on saarnannut jo koko viikon (kts. seuraavat tekstit, eli tämä ja tämä )

Tässä oiva esimerkki siitä radikaalista, kolmannesta tiestä*, mikä on Fundamentinkin (Täydellisen Järjestelmän) kannattama tie: Klassinen anti-kapitalistinen ratkaisu, jossa kansallinen etu menee kapitalistin edun edelle; kansan lainat annetaan anteeksi, samalla kun kapitalisti pakotetaan pelaamaan omaa peliään, ja maistamaan sitä "vapauden ja vastuun sanomaa" mitä he propagoivat massoille (nimittäin heillä on vapaus luoda raha tyhjästä, ja hankkia bail-out, kun taas heidän töpeksimisen vastuu on kansalaisen kannettava - joiden voi olla jopa pakko ottaa niitä lainoja!). 

Mitä tapahtuu kun he siis joutuvat pelaamaan peliä omilla säännöillään? GAME OVER! HAH!

"Vuonna 2008 islantilaispoliitikot päättivät olla tukematta pankkeja. Päätös säästi hallituksen varoja sosiaalisiin ohjelmiin, jotka ovat turvanneet islantilaisia köyhyydeltä finanssikriisin keskellä." 

Tummennettu ja punainen teksti on kanssa klassinen Täydellisen Järjeselmän yhteiskuntateorian oppi: Ainoa tapa selvitä lamasta, on pyörittää markkinatalouden moottoria ostovoimalla, tällöin kansalaispalkkaan panostaminen on parempi vaihtoehto, kuin kapitalistin tukeminen. 

Itse asiassa, jälkimmäisten kaatumista pitäisi jopa jouduttaa, sillä ne ovat koko kansakunnan syöpä, ja parantuminen alkaa heti kun heistä pääsee eroon. Nyt meillä on niiden palvelijat vallassa, ja suunta täysin vastakkainen. 

Tämän selitys on mm.liittovaltio; meidän ei ole edes tarkoitus selvitä tästä lamasta, vaan löytää lavastettu kompromissi, miksi kaikkien olisi tärkeintä suostua littovaltiokehitykseen  (tästä syystä kreivi Stubbula sai primitiivireaktion kun Persut pisti sen koville aiheesta - olla kokoomuslainen, on olla kansainvälisen eliitin ja kapitalistin paras kaveri). 

Liittovaltio puolestaan tekisi myös meistä euroopan yhdysvallat, jolloin kontrolli olisi entistä tiukempi ja tarkempi, mitä tulee kapitalismin karjan hallintaan - näin viimeisetkin kansallisvaltion päätäntävallan rippeet voidaan sivuuttaa. Vaikka juuri tämä päätäntävalta mahdollisti sen, että Islanti toimi järkevästi, samalla kun kaikki muut tekivät kuin hölmölän väki.

EU-pomo esittää Euroopan Yhdysvaltoja – ”Aivan kuin Neuvostoliitossa”


Mitä siis tehdään EU-Suomessa? 

Katsotaanpa vaikka tätä - tyypillistä esimerkkiä kapitalistin määrittelemästä vapaudesta - jossa MEIDÄN on maksettava tarvittaessa sijoittajille!

Uusi sopimus voi tuoda Suomelle miljardilaskun

Euroopan unioni neuvottelee Kanadan ja Yhdysvaltain kanssa laajoista vapaakauppasopimuksista. Niihin sisältyvän investointisuojan nojalla sijoittaja voi tietyssä tilanteessa viedä valtion välimiestuomioistuimeen. Vastaava investointisuoja löytyy käytännössä kaikista kauppasopimuksista, myös niistä joihin Suomi tällä hetkellä kuuluu.
Ajattele, nyt sijoitusriski on sinun! Eli kun nämä järjestelmän todelliset loiset pelaavat sinun elämälläsi, mutta sinut voidaan myös haastaa oikeuteen jos leikki ei heitä miellytä! Siinä taas rautaisannos sitä kuuluisaa "vapautta ja vastuuta". Joten, kun menet kapitalistiystäväsi kanssa ostoksille, ja ostatte jotain kimppaan, hän tällöin saa oman osuutensa tavarasta jonka ostatte, mutta sinä maksat sen kokonaan.

On muutenkin täysin absurdia toteuttaa amerikkalaista mallia, jossa esim. suuret firmat nähdään "henkilöinä", jolloin kehitys niiden "sosiaaliavustuksia" kohtaan olisi jotenkin ymmärrettävämpää.Todellisuudessa, mitä enemmän on rahaa, sen suurempi mahdollisuus on säilyä, ellei jopa ottaa riskejä. Mutta mikäs siinä, se että nämä talousvampyyrit syyllistävät tavallista kansalaista siitä, mitä itse eivät koskaan jättäisi hyödyntämättä, vain kertoo heistä itsestään. Voidaankin olla varmoja, että Kapitalismin Korrektoinnin ohjelman ansiosta (joka myös kuuluu Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriaan), kapitalisti itse karsii oman heikon aineksensa pois (ei tarvitse alkaa kokoomuspilttien ehdottelemaan lapsilisien leikkaamista "heikolta ainekselta"), jolloin markkinatalous pitää huolen että sopivat jäävät jatkamaan (tämä on Täydellisen Järjestlemän ja kapitalismin ero, jälkimmäisessä vahvat pärjäävät, ensiksi mainitussa sopivimmat). 

Muutenkaan meillä ei ole pelkoa että menettäisimme yksityiset pankit keskuudestamme, oi ei, kyllä ne pysyvät pystyssä ilman voitelurahojakin:

Nordea ja 28 muuta pankkia ovat liian suuria kaatumaan

Muutama pankki omistaa kaiken

Ajatus siitä, että pankit muodostavat kartellin ja kontrolloivat taloutta, on nyt tieteellisesti mitattu tosiasia.
Nyt, jos siis Islanti on jo jyvällä asioista, on taas Suomi puolestaan vähäsen, sanotaanko, pallo hukassa?

Samaan aikaan meillä osa 1: Jyrki porskuttaa kerskaillessaan Hjallikselle, joka taas on mies joka antaa naisasioissa toivoa jokaiselle miehelle, jonka pääomatulot ovat yli 2 milj. €


Samaan aikaan meillä osa 2: -Taloustieteilijä-Henriä vituttaa "brobaganda" :(
No, jos se yhtään lohduttaa, on kapitalistin mielen mukaan toimiminen muodissa myös muissa EU:n ikeen alaisissa maissa, ja lopputulos on sen mukainen.

"Eurooppaan luvassa 1930-luvun kaltaisia konkursseja"

Know you have a problem
Can't you figure it
Suddenly you're lost alone
As your statue splits
Now you walk this cruel world
Lost among it's pain
See all you were in my world
Never to regain* = Täydellinen Järjestelmä edustaa tätä (radikaalia) kolmatta tietä. Se on hieman salaperäinen termi, mutta se näkee perinteisen oikeiston ja vasemmiston auttamattoman vanhentuneina, epätäydellisinä, ellei jopa korruptoituneina viritelminä joiden kanssa ei päästä eteenpäin kuin korkeintaan tilapäisratkaisuina. Syy termiin "radikaali", on siinä, että tälläinen ajatustapa on kohtalaisen odottamaton ja radikaali luutuneessa ja nuutuneessa poliittisessa ja yhteiskunnallisessa toiminnassa, ihan kuten terveen järjen käyttö. 

Esim. oikeisto ja vasemmisto kannattajineen on pakotettuja tekemään ja pitämään kiinni jostain toimimattomasta, jotta ne ne pysyisivät edustamassaan suuntauksessa, tällöin tyypillinen jomman kumman suuntauksen ignorantti voi tulla kusaiseeksi omaankin altaaseensa, vain koska haluaa "kuulua klubiin". Tietysti, tällöin voi tapahtua myös "onnekkaita sattumia"

Vasemmisto siunaa pankkien ja kansainvälisen kapitalistin pelastamisen, ja oikeisto verojen korotuksen jolla tuo ryöstö maksetaan. Lopeta kusetuksen tukeminen ja siihen uskominen. Kiitos.
Tosin, aina ei mene nappiin ruohonjuuritasollakaan, vaan voidaan sanoa, että jos meillä on jo vasen ja oikea yhteistyössä elitismin nimissä, ei ne pienetkään juuri jätä ottamatta mallia isoista.

Yhdessä ain, käymme rinta rinnakkain!

Ei kommentteja: