tiistai 14. tammikuuta 2014

Islamisaatio Leviää: Suomen Peruskoulusta On Nyt Muutettu Koraanikoulu

Uusi islamin oppikirja ala-asteelle: Allah loi Suomen järvi-idyllin

Suvakki: "Siis meistä koulusta pitäisi poistaa uskonto, ja sen tilalla opettaa niinku näitä diversiteettejä ja moniarvoisuuden ihanuuksia."
Mädättäjä: "Hei tässä olisi kirja jonka mukaan muslimien jumala loi Suomen järvi-idyllit"
Suvakki: "JOO OTETAAN SE OTETAAN SE JOOOOOOOO!!" *ääni nousee falsettoon, ja katoaa ravistelevan orgasmin saattelemana, siten että jäljelle jää enää mullahin kutsu rukoukseen*

Tähän on siis tultu.

Kyllähän uskonto nyt kouluun kuuluu. Suomen tapauksessa kristinusko.

Se edustaa kansan omaa, sisintä henkistä ydintä. Joku voi sanoa, että se on kannanotto ja siksi se pitäisi ottaa pois, mutta minä sanon että juuri siksi se pitäisi jättää.

Kuitenkin nämä moniarvoiset ja suvaitsevaiset uskonnottomat juuri on tässä se vähemmistö, joten se että ne voi erikseen pyytää oman vähemmistöopetuksensa, tai vapautuksensa on ok - sen sijaan että koko koulu pakotettaisi heidän tunnustuksensa alaiseksi. Sillä joka tapauksessa se, että nyt ollaan menty tuohon suuntaan että oma uskonto trivialisoidaan, tullaan siitä seuraavaksi siihen, että sen vain korvaa uskonto joka on vahva ottamaan paikkansa - kuten nyt on käymässä (Islam on todellinen uhka, ja sen nousu länsimaissa korreloi täysin sekularisoitumisen kanssa). Kristinusko revitään pois, ja Islam jää, siinä sitä suojelee suvakit jotka saavat nähdä miten tämä vieraanvaraisuus tullaan maksamaan takaisin heille. (Kuitenkin 99% niistä, jotka vastustaa meidän oman uskonnon asemaa Suomessa, ovat niitä jotka vastustavat vain kristinuskoa, joten ritinä siitä että "lapsi on valinnut väärin" alkaisi oitis siinäkin tapauksessa, jos omat arvot nollattaisi tuollaisella "moniarvoisuudella", ja opetettaisi eri uskonnoista ilman erityisiä painotuksia.)

Muutenhan nykyisinkin kyllä opetetaan uskonnoista myös yleisessä merkityksessä, ja se on hyvä systeemi, kunhan on yksi dominantti uskonto sen kaiken keskiössä ja arvoja määrittämässä - aivan kuten on ollut tähänkin mennessä.

Ongelma onkin siinä, että tämä harmonia on näemmä äärimmäisen herkkä, ja on selvä että nyt kun islamisoiminen on tuotu ala-asteelle, on se asetettu jo täysin oman uskontomme rinnalle, ja tulee seuraamaan lapsia varhaisesta iästä alkaen. Se on myös tullut jäädäkseen, sillä niin kauan kun tämä kehitys jatkuu tulevat suvakit ja muslimit taistelemaan henkeen ja vereen siitä, että toisaalta "rauhan uskonto" voittaa vääräuskoisuuden - kristinuskon, ja sen mukana kaiken sen mikä edustaa Suomea ja suomalaista kansaa. Vihollisten viholliset ovat ystäviämme - you know?

Entä tarkoitanko tällä nyt sitä, että kannattaisin uskontoon - kristinuskoon se on - pakottamista?

En, vaikkakin kannatan sen asemaa valtion virallisena uskontona - henkisenä liikkeenä.

Enkä myöskään laske siihen syntymistä mitenkään siihen pakottamiseksi - sillä eikö Eroa kirkosta-porukka ole elävä todiste heistä, jotka ovat syntyneet kyllä kirkkoon, mutta sitten ovat ovet paukkuen sieltä lähteneet? Joten ei voida sanoa, että tämä olisi vaikuttanut heidän valtaansa ajatella, päättää tai valita. He voivat tietysti mennä koittamaan samaa muslimimaahan, ja sitten tulla kertomaan, että kuinka suvaitsemattomia me kristityn maan ihmiset olemme heitä kohtaan.

Muistutankin nyt luterilaisen kirkon perustajan sanoista:

Tästä näemme, kuinka järjettömiä ovat ne piispat ja hallitusmiehet, jotka harhaoppisia ja jumalattomia väkisin uskoon pakottavat ja surmaavat ja polttavat ne, jotka eivät annan itseään pakottaa. He ovat ottaneet vallan, jonka Jumala tahtoo yksin oikeudekseen pidättää. He käyttävät pakkoa siinä, missä ketään ei voida pakottaa ja vaativat sellaista, jota he itse eikä kukaan ihminen voi saada aikaan. Mutta tekemällä näin he osoittavat, että he eivät ymmärrä ollenkaan Kristusta eikä hänen sanaansa eivätkä näe, mitä Mooses tässä opettaa. Sillä näin he tekevät kristillisyydestä jonkunlaisen ulkonaisen naamarin, niin että he luulevat niitten olevan uskovaisia, jotka rangaistuksen pelosta tai häpeästä ulkonaisesti tunnustavat Kristuksen nimeä. He eivät huomaa, että tämä on yksinään hengen asia, täydellisesti vapaa kaikista ihmisistä. Ja niin on heidän pakko antaa se miekan ja tuomarin käsiin. Sillä kaikki ulkonainen laki ja uskonto tarvitsee välttämättömästi julkisia tuomareita, kuten Mooseksen laissa olemme nähneet. Tästä on seurauksena, että sanasta tehdään laki, uskosta työt, totuudesta ulkonainen muoto, ja siksi on vihdoin pakko käyttää miekkaakin.”
Martti Luther
Ja heti perään kerron siitä, että Islam on uskonto johon toki synnytään, tai sitten siihen käännytetään - pakolla tai ei - mutta siitä ei lähdetä ilman että saadaan yllensä kuolemantuomio. Samoin, jos kristillisyydessä pakotettu usko on pikemminkin epäuskoa, on Islamissa uskontoon alistaminen osa jihadia ja toimintaa joka lasketaan "käännyttämiseksi", ja joksikin jolla saa "muslimipisteitä".

Tästä syystä kristillisen valtion tukeminen on myös jokaisen vastuunsa tuntevan suomalaisen mitä tärkein velvollisuus, ja kannattavin työ!


Ei kommentteja: