torstai 5. joulukuuta 2013

Jälleen Uusi "Teinien Peli" - Raiskauspelistä Aina Suvaitsevaisuuden Mätään Ytimeen

Ruotsin poliisi varoittaa teinien joukkoraiskauksista


"Mitä suvaitsevaisempi maa, sen parempi siellä on ihmisten olla" - Jokainen suvakki.

Jos eilinen uutisaihe oli seuraava:

Tilannekatsaus: The Knockout Game - Järkyttävä Viharikos Valkoisia Kohtaan (+ 3 Kohdan Lista Itsepuolustukseksi)


Niin tälläkään kertaa ei hyvältä näytä.

Sillä jos edellinen viharikos oli massakontrollin, poliittisen korrektiuuden, voimasta mitätöity, niin tässäkin tapauksessa on taas käynyt niin, että kuin sattumalta tämä nuorisojoukko, uuden harrastuksensa kera (joka on siis joukkoraiskaaminen ja sen kuvaaminen ja kuvamateriaalilla kiristäminen), edustaa sitä tiettyä vähemmistöryhmää, jonka rikkeistä ei saa puhua.

No, rupeaa tuntumaan siltä, että ilmeisesti enää ainoa vaihtoehto on siinä, että suvakkien ja suvakkipäättäjjien omat  naispuoliset omaiset pääsevät osaksi näitä raiskauspelejä, ennen kun he lopettava tuskan aiheuttamisen omalle kansalleen. 

Nyt, edellisessä tekstissä puhuttiin pitkälti massakontrollista ja poliittisesta korrektiuudesta, sekä näiden vaikutuksesta siihen että syyllisiä ei saada kiinni, ja omaa kansaa suojeltua.

Tämän jatko-osan yhteydessä katsotaan taas erästä toista saman ilmiön ongelmaa.

Se on siinä, että pakotetun ja laillistetun "suvaitsevaisuuden" eräs tärkeimpiä moottoreita on nihilismi. 

Tämä tunnetaan myös arvorelativismina ja moniarvoisuutena, jossa jokainen etenkin perinteinen arvo kerrataan nollalla "jotta vain ei toinen arvo olisi toista arvokkaampi". Ja joka rohkenee puhua tätä vastaan, on "vanhanaikainen" ja suvaitsematon tiukkapipo - tai jollain muulla nimilapulla polttomerkitty ja häpäisty.

Tämä nihilismi on iskostunut jo hyvin. Hedelmät alkavat olla kypsiä, meillä ja maailmalla. Näiden rajumpien ilmiöiden lisäksi voin heti kertoa erään suoran esimerkin:  Muistan kun kuulin  kantakahvilassani, kuinka eräs nainen kertoili kaverilleen elämästään "toisena naisena", ja vain totesi "voiko kukaan oikeasti sanoa että se olisi väärin, kun ei kukaan voi sanoa että mikä olisi oikein"? 

Sokeroidut visiot, jotka perustuvat ihanien ihmisten myyttiin ovat nyt romahtamassa, ja se peto joka ihmisessä katsoo nälkäisin silmin on samalla vapautettu - se, mitä arvot, rajoitukset ja säännöt ynnä muut "taantumukselliset arvojärjestelmät" olivat kahlinneet. Se ei toki ole ensimmäinen järkyttävän ironian tuote, vaan ensimmäinen on tietysti pakotettu moniarvoisuus - arvovapaus, ja suvaitsevaisuus, missä kuitenkin on taustalla aivan selkeänä se mitä sallitaan ja mitä arvotetaan. Mitä muita hedelmiä tämä puu voisikaan antaa?

Entä sitten tämä Ruotsi?

Jos maata kutsutaan nimillä kuten feminismin saudi-arabia, niin mitä hyvää se voi tietää?

Itse asiassa jos olemme tarkkoja, niin jokainen arvovapaa arvotus pohjimmiltaan on kannanotto jotakin arvoa vastaan, ja jonkun puolesta.

Ruotsin koko oikeusjärjestelmä on muuttunut epäeettiseksi, leikkiessään maailmanparantajaa, heidän ehdoilla joiden päämäärät ovat vastenmieliset. Äkkiseltään hunaisista sanoista ja mainoslauseista putoaa pois kaikki näennäistotuudellisuus, ja niiden valheellinen synkeys tulee esiin. Sitä ei kestä katsoa, siksi sensorit yrittävät myös estää siitä puhumisen:

Sweden’s unethical criminal justice system


Tietäkää myös se, että samainen agenda on molemmilla, oikeistolla ja vasemmistolla. Anarkistit ja libertanistit ovat yhden kolikon kääntöpuolet - toinen pakottaa ja toinen vie pohjan pois. 

Olen aiemmin kuvaillut sitä paluuksi barbariaan (lue lisää mm. tästä tekstinyhteydestä).

Oikeisto ja vasemmisto ovat liikuttavan samaa mieltä vapauksista, joskin tietynlaisin eroin.

Merkittävin on siinä, että oikeisto antaa heikon sortua elon tiellä, kun taas vasemmisto holhoaisi kansan kohti "uutta uljasta maailmaa" - tosin tiettyjen muutosten saattelemana. 

Molempien suurimpana huolena on kuitenkin vahva kansa. 

Tästäs syystä kutsun omaa tietäni radikaaliksi kolmanneksi tieksi.

Vaan se tie millä nyt ollaan, on kansallisen itsemurhan tie.

Aiemmin kaikki vastarinta lopetettiin taikasanoilla kuten "rasisti", mutta enää se ei tehoa.

Mikä onkin ironista, on se, että tämäkin häpeällistämiskampanja, ja yritys kontrolloida massoja on myös kääntynyt suvakkeja ja heidän fantasiaansa vastaan; joistakin on tullut ylpeitä rasisteja, koska he luulevat että se on ainoa tie ulos ja turvata kansallinen tulevaisuus - niin itselleen, kuin perheelleen.

Ei kommentteja: