torstai 18. huhtikuuta 2013

Suomisen Pirkot "Romanttisella" Risteilyllä


Näyttää siltä, että tämä kirjoitus on saanut jatkoa.

Mistä helvetistä se oikein johtuu, että me näemme kotimaisia realitysarjoja joissa naiset ovat poikkeuksetta sarjaa femakot &/ suomisen pirkot? Johtuuko se siitä, että halutaan mukailla vallitsevaa ja sairasta naistrendiä, vaiko siitä että yksinkertaisesti kunnon naiset ovat esiintymistiheydeltään jonkun uhanalaisen, sukupuuttoon kuolevaan lajiin rinnastettavissa?

Jos esím. Rakkaani Sinusta On Tullut Pullukka-sarjassa miehet, olivat he sitten pullukoita tai pullukan puolisoita, ovat olleet kunnollisia, kilttejä, rakastavia, kunnioittavia ja naista tukevia, niin ovat puolestaan naispullukat olleet negatiivisia, ruikuttavia, ja muutenkin kiittämättömän huonoja käytökseltään.

Sitten askel vielä pahempaan suuntaan (tai kokonainen harppaus) on tämä Narsistiset Vanhat Piiat Sinkkulaiva-sarja. Siinä joukko naisia, joille kusi on noussut päähän, tuovat häpeilemättä esiin naisille ominaista materialismia ja pinnallisuutta. Sekä täydellistä antisosiaalisuutta, mikä näkyy pakkomielteisenä itsekyytenä.

Sinkkulaivan naisilla kovat kriteerit: Yhdelle kelpaa vain latino, yhdelle vinot silmät, yhdelle rahaNämä vanhat piiat ovat juuri näitä streotyyppisiä suomisen pirkkoja, joiden pitäisi raahata tuo, mahdollisesti 2,5 vuotiaan tasolle jäänyt maailmanmallinsa kenneliin, sillä ne eivät etsi miestä vaan näyttelykoiraa.

Odotan (ok, en odota, en pysty katsomaan) sitä jaksoa jossa nämä myrkylliset kanat kotkottavat siideripöhnissään esim: "Onx vähä luusereita ne suomalaiset miehet jotka hakevat naisen ulkomailt" ja sitten nuo muut pinnalliset lajitoverit tietty ovat samaa mieltä, ja vielä lisäävät siihen päälle "Eix kundit muka tajuu miten upeita me ollaan?!"

Vastaus heille: Eivät ne miehet ole luusereita, te olette, ja siksi miehet hakevat itselleen vaimon joka on oikea nainen. Heillä on itsekunnioitusta.

Mutta se siitä, modernin naisen kritisoimista tarvitsee tehdä päivä päivältä vähemmän - ei siksi että he olisivat heränneet ja hankkineet sielun, vaan siksi että he ihan itse näyttävät toteen rajuimmankin kritiikin sanat teoissaan. Kuten olen sanonut, niin feministisessä yhteiskunnassa, on toinen sukupuoli tasa-arvoisempi kuin toinen ja näistä tuplastandardeista johtuen naisille sellainen käytös on "vahvan naisen käytöstä, joka pelottaa miehiä", mikä olisi miehelle "heikkoitsetuntoisen, ylikompensoivan mulkun" käytöstä.

Tässä vielä spoileri; romanttinen päätösjakso Sinkkulaivalle.

Koska laivalta ei löytynyt kutittelevia latinokikkarapäitä, tai siroja sekä naisen elättämiseen erikoistuneita japanialaisia liikemiehiä, tai vain paljon rahaa mutta vähän itsekunnioitusta omaavia narsistisia lähteitä, joutuivat nämä aikuiset pissaliisat hakemaan maista seuraa. Sillä kuka nainen nyt kelpuuttaisia mukavaa ja kilttiä miestä, joka vain etsii itselleen elämänkumppania, jonka kanssa jakaa arki ja jonka kanssa vanheta yhdessä? Sellainenhan on jotenkin vielä niin patriarkaalistakin.

Sen sijaan he ovat löytäneet kompromissin miestyypistä nimeltä "jännittävä", ja kukapa nainen ei sellaisista miehistä pitäisi?
PS. Jos olet nainen, ja sinusta tuntuu että olet menossa samaan tapaan pilalle, tai jo olet pihalla/pilalla kuten tässä tekstissä käsitellyt naiset, niin suosittelen sinua nyt lukemaan huiman suosion saaneen tekstin jonka avulla Sinusta tulee parempi nainen:


10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi Nainen2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olen suurella mielenkiinnolla lukenut juttujasi. asunpysyvasti thaimaassa n. 10v ajan. vuosi vuodelta nuoremmat suomalaismiehet avioituvat thai tyttojen kanssa.he ovat harvoja pikkeuksia lukuunottamatta, hyvinkoulutettuja ja toimentulevia miehia. kun kysyn miksi vastaus tulee kuin yhdesta suusta , olen lopen kyllastynyt suomalaisiin naisiin

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia kovasti hyvästä palautteesta. :)

Mutta tottahan tuo on, että näitä suomalaisia naisia todellakin vaivaa nämä teksteissäni osoitettu epäkypsäksi ja epänaiselliseksi jäämisen syndrooma.

Suomalaisella miehellä taas on kaksi haastetta: 1. pitää löytää nainen, ja saada tämä iskettyä 2. naisen pitää olla kelvollinen parisuhteeseen.

Kohdan 1. allekirjoittanut on jokusen kerran onnistunut toistamaan, mutta kohdassa 2. ollaan jääty ns. pohjasta kiinni. Olen toisin sanoen siis jopa kieltäytynyt parisuhteesta, vaikka sellainen olisi tarjolla ollut. Samalla olen tullut siihen tulokseen, että on hyvin vaikea tuomita miehiä jotka hakevat naisen muualta.

Sanoinkin kerran eräälle naiselle, joka valitti että hänen pitäisi saada mies joka on MIES, että sellainen mies myös haluaa naisen joka on NAINEN. Voit varmasti kuvitella minkälainen paapatus siitä alkoi, mutta sekin nainen oli kyllä ulkoisesti välillä aika naisellinen, mutta sisäisesti todella epänaisellinen, jos ärsyttävää bimboilua ei lasketa.