keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Naisten Suuremmat Ulkonäköpaineet-myytti MURRETTU

On tullut aika murtaa jälleen yksi myytti.


Kun nainen kärsii syömishäiriöstä, se ilman muuta on seurausta miesten sanelemasta kauneusihanteesta. Kun mies rääkkää itseään schwarzeneggeriksi, se on hänen omaa tyhmyyttä. 
- Arno Kotro


Voi vaikuttaa melko uskottavalta väittää, että "naisen funktio on olla kaunis, ja siten naisille kertyy ulkonäköpaineita".

Sillä onhan siten että juuri naisten ulkonäkö, jonka ytimenä on naisellisuus, on se joka vetoaa miehiin. Seksikyys naisella nimittäin toimii vasta kun se tapahtuu naisellisesti, täten feministiset valheet sukupuolineutraalisuudesta tuhoavat sen perustan, jonka kautta nainen voisi olla seksikäs - se on naisellisuus johon mies tuntee vetoa, ja vice versa.

Nyt, on kuitenkin muistettava, että perustavanlaatuinen naisellisuus on myötäsyntyistä, ja paras tapa maksimoida sitä, on kun tekee kuten Pentti Saarikoski sanoi vaimolleen: "Kauneutta on hoidettava. Vaikka sitä ei olisikaan."

Tästä syystä puheet siitä että naisilla olisi suurimmat ulkonäköpaineet, ovat oikeastaan puppua käytännön tasolla.

Naisten ei tarvitse muuta kuin omata tissit ja pimpin, näin karkeasti sanottuna, niin heillä on jo suurempi markkina-arvo kuin miehillä. Se on niin yksinkertaista.

Tätä voidaan boostata edellä mainitsemillani keinoilla, ja jos nainen haluaa astua valioluokkaan, hän tällöin panostaa myös luonteeseensa.

Tällöin nämä kaksi kirjoitusta ovat erityisen hyviä ottaa huomioon:

10 Parannusta - Kuinka Olla Parempi Nainen

Millainen Naisen Luonteen Pitäisi Olla?

Jos et usko, niin tee kuten minä tein kun muistan ihastelleeni erityisen hyvännäköistä naista, miettien ettei tuollaisia voi olla olemassakaan. Mitä tein, oli se, että päätin ruveta tietoisesti bongailemaan kauniita naisia, ja sain huomata että itse asiassa niitä on kyllä harvassa, mutta silti heidän kohdallaan vallitsee suhteellinen yltäkylläisyys. Tästä syystä kokonaisuudessa myös persoonallisuudella on huomattava merkitys; jos synnyt naiseksi, sinulla tulee vakiona seksuaalinen valta, mutta siinä ei sikäli ole mitään mikä olisi naisen itsensä ansiota. Tällöin jopa muutkin naiset, kuin vain nämä kauniit naiset, omaavat tuota valtaa.

Naiset tietävät tämän, ja siksi he käyttävät aivopesumenetelmää: "jos sä menetät tuon sinua huonostikin kohtelevan naisen, et koskaan saa parempaa tilalle". Tämä niukkuusmentaliteetin ja tarvetietoisuuden iskostaminen ylläpitää osaltaan naisten seksuaalista valtaa ja seksikartellia. (Muistan miten joskus baarissa kaksi tälläistä prostituoitua tuli pöytääni ja alkoivat kärttää juomia. Kun kysyin että miksi minun pitäisi tarjota, sanoi toinen että "et muuten saa tuollaista naista mukaasi yöksi", viitaten kaveriinsa. Kysyin: Tiedätkös sinä miksi kutsutaan naisia jotka ottavat maksun seksistä?) 

Mutta miksi sitten mies on se, jolla on kuvan osoittamalla tavalla ne suurimmat paineet?

Syynä on naisille ominainen, ja feminismin vahvistama (sä voit saada mitä vaan, sun ei tartte tyytyä, you go grrl, wimminz rulez, sä oot thö woMYN) hypergamia, "apinanokittaminen" (apina pitää käpäläänsä yhdellä oksalla, ja ei päästä siitä irti vasta kun toinen käpälä on jo tukevasti uudella oksalla - tätä voi verrata siihen miten nainen pettää ja jättää heti kun huomaa saaneensa tilaisuuden saada "parempaa") ja yleinen parisuhteiden käyttäminen eräänlaisena ihmisuhdekapitalismina.

Se pitää huolta siitä, että vaikka nainen luontaisesti kiinnittäisikin, lähtökohtaisesti miestä vähemmän ulkonäköön huomiota, ei hän osaa arvostaa ulkonäöltään tavallista ja normaalia miestä, vaan miehen on oltava tällöin käytännössä miesmalli, jotta se riittäisi "tasapuoliseen pariutumiseen". Aivan kuten hänen on kuuluttava siihen 1% vähemmistöön, jolla on kaikki valta, status, ja rahat. - Ne ovat naiset itse (myöskin feministit), jotka käytännössä ylläpitävät (hyper-)maskuliinisia rooliodotuksia, ja seksismiä yhteiskunnassa!

Naiselle puolestaan riittää, kuten sanottua, ne avut joiden kanssa hän on syntynyt. Tällöin jos hän ei ehdoin tahdoin tärvele näitä lahjoja. esim. epänaisellisella unisex-pukeutumisella mitä suomisen pirkot harrastavat (käydessäni Venäjällä en ollut uskoa mihin tulin, kun näin miten tavallisimmatkin naiset omasivat jotenkin omituisen vetovoiman, sitten tajusin että sitä kutsuttiin naisellisuudeksi), tai sitten muilla sellaisilla, hän on se jolla on valta. Seksuaalinen valta. (Tai no, vaikka turmelisikin, niin sitä valtaa silti on, ehkei kuitenkaan niin paljoa kuin naisellisella naisella olisi, mutta silti ana enemmän kuin miehisellä vastineellaan).

Vai voiko joku sanoa, että olisi kuullut useinkin tavallisen näköistä miestä kehuttavan komistukseksi?

Entä miten moni ei olisi huomannut, että ihan tavallisen näköinen nainen voi saada tunnustusta ulkonäöstä ihan tuosta noin vaan? Esim. "hyvät tissit" - on tunnustus, jonka nainen saa jo jos ylipäänsä omistaa tissit!Ainoa kompa mikä tässä on, on siinä, että naiset ulisevat ulkonäköpaineista vain siksi, että heidän jahtaamansa ulkonäköä, statusta ja rahaa omaava 1% kuuluva mies todennäköisesti valitsee naisellisemman, vähemmän kokeneemman ja muutenkin pariutumiseen sopivamman naisen, siitä "jonosta" jossa myös ihan tuikitavallinen, hypergamiaan pyrkivä suomisen pirkkokin läähättää.

"Ei se noin mene!" Voi vielä joku älähtää.

Minä puolestani kysyn, että uskotko sinä nyt todellisuutta, vai "virallisen totuuden" ja sen suorittaman massakontrollin propagandaa?

Sillä, jos yhteiskunnallisesta yläluokasta, eli eliitistä, ilman naista on 2% ja alaluokasta (mm. normaalit työläiset) 43%, on selvää että tavallisesti nainen ei pariutuessaan etsi ihmistä, vaan eräänlaista sosiaaliseen statuksen korottamiseen ja rahalliseen hyötyyn viittaavaa transaktiota.

(Totta kai, aina on poikkeuksia, mutta niitä on niin hyvään kuin pahaankin suuntaan).
Ei kommentteja: