maanantai 23. tammikuuta 2012

Suomi Finland Sodoma - Presidentinvaalit osa 2

Esipuhe

Vaalien tulos oli sanalla sanoen katastrofaalinen, mutta ei täysin mahdoton isossa mittakaavassa.

On kuitenkin selvää, että kaksi mahdollisesti huonointa vaihtoehtoa on nyt kilpailemassa siitä, kumpi pääsee maamme johtajaksi.

Meidän on jälleen valittava myrkky mitä niellä.

Vapaan Suomen kansan on valitettavasti käytävä nyt riskien minimointi-ohjelman kimppuun, ja muistettava että meidän on parempi kaatua saappaat jalassa, kuin elää kontaten. Siksi, emme saa lannistua ja meidän on taisteltava neuvokaasti!

Aion nyt esittää muutamia tärkeitä asioita mitä tulee vaalitulokseen, sekä pointteja jotka ovat takuulla kiinostavia.

Tämä on suositulle presidentinvaali-tekstille nyt jatko-osa. Kyseinen teksti sai jo pienen kultatekstimaineen, sillä sitä levittivät sosiaalisessa mediassa kaikki ne fiksut ja itsenäisen Suomen puolesta taistelijat, joilla on muitakin arvoja kuin raha ja nihilismiä (jos näistä voidaan edes arvoina puhua).

Tuossa tekstissä kirjoitin enteellisesti, lähes profetaalisesti: miksi haluaisimme (minkäänlaista) harvainvaltaa Suomeen? Vihreät epäilemättä sen toimittaisivat, monilla tasoilla, sillä niin Suomessa kuin Japanissakin vihreää ja sinistä pidetään periaatteessa saman värinä. Tosin ehkä hieman eri syistä.

Öinen Kohtaaminen Rosa Meriläisen Kanssa.

Vaalipäivää edeltävänä yönä olin kumoassa muutaman huurteisen, ja niitä mukavasti lämmittävän vodkashotin hiljaittain eronneen kaverini kanssa. Kuinka ollakaan, olimme juuri puhumassa siitä minkälaiset tuplastandardit vallitsevat, jos mies on se joka päättää lähteä suhteesta. Mutta jos nainen tekee sen, niin oli mies ollut joko sika tai vässykkä - "kaikki päteviä syitä" (tuplastandardien maailmassa). Mitä kaverilleni oli edellisenä yönä tapahtunut, oli se että hän oli ollut puhumassa tästä elämää mullistavasta tapahtumasta eräälle naispuoliselle ystävälleen yön pieninä tunteita eräässä pitseriassa, kunnes keskustelun oli keskeyttänyt viereissä pöydässä ollut mies, joka tuli möykkäämään hänelle liittyen juuri tähän aiheeseen. Oli lupaillut että ei tule hyvin käymään kun tuollaista tekee. Möykkääjän mukana oli ollut nainen. Olin juuri päässyt toteamasta että taisi olla klassinen valkoritarin tapaus, kun suoraan samasta maailmasta pyrähti pöytämme, nippu lappusia käsissään, kukas muu kuin Rosa "Vihreä ja Feministi" Meriläinen.

Ensin hän kysyy varsin retorisesti että ei kai häiritse (yms.) ja sen kummempia vastauksia odottelematta etenee suoraan asiaan. Siksi kysymystä voidaan sanoa retoriseksi.

Kaverilleni lyödään heti käteen Pekka Haavisto-propagandalappu, jonka kaveri hajamielisen näköisenä taittelee ja pistää pois.

Minä en ollut ihan niin helppo nakki.

Hieman kuten Jack Nicholson, hymyilen leveästi, ja sanon; minä olen jo äänestänyt, ja näytä sormillani lukua kolme.

Rosa sanoo: No entä toiselle kierrokselle?

Minä nauran paskaisesti, ja Meriläinen oli nauruni saattelemana löytävä tiensä vihreiden sihisevään pesään, josta kohta lisää.

Oli hänellä myös naama mutrulla, kun lähdimme ottamaan oluet ja kumoamaan shotit. Jälleen Nicholsmaiseen tapaan (suoraan elokuvasta Easy Rider) heitän shotin kaverini tarjoamaa Absolutia kurkkuun, ja teen käsi koukussa "veiviliikettä" ja sanon "niic, niic, niic - INDIANS". Enkö sulata muka kovasydämisenkin femakon sydämen veijarimaisen yllättävillä käänteillä?

Mikrokosmos: Vihreiden Vihapöytä ja "Ylevät" Todelliset Motiivit

Mutta nyt siihen Vihreiden Sihisevään Pesään. Joka on toimii erinomaisena analogiana myös sille mitä tapahtui presidentinvaaleissa.

Kaverini ilmeet olivat aika "no huh huh"-luokkaa, kun kuuli kuinka selkämme takana lähti käymään Vihreiden oma vihaleiri.

Itse asiassa, iltaan löi tietyn koomisen leiman se, että kyseinen baari oli ollut hetki ennen saapumistamme todennäköisesti jonkinlainen vihreän propagandan kenttä! Esim. löysimme pöytään purkalla liimatun Haavisto-aiheisen, tytön käsialalla kirjoittaman lorun! Paikkojen sotkemista "hyvän aatteen nimissä".

Huomattavaa tuossa vihaleirissä oli se, että he eivät niinkään puhuneet siitä miksi Haavisto olisi hyvä, vaan puheet menivät hyvin nopeasti Perussuomalaisiin ja Timo Soiniin.

Koko myytti antijytkystä paljastaa jotain todella merkittävää.

Se paljastaa Perussuomalaisten ja Timo Soinin suuruuden ja merkittävyyden. RKP:n "Bidee" epäsuoraan jopa myönsi että hänen naurettavan pienen äänisaaliin takana on Persut. Kuinka? Jos hän oli "antijytkyn moottorina" paljasti hän sen, että hän ei saanut ääniä itsensä ja sen vuoksi mitä tarjosi, vaan sen että vastusti uhaksi koettuja Perussuomalaisia.

Ja tämä pätee myöskin suoraan Haaviston menestykseen.

Niinistöä taas äänestivät wanna be-, julki- sekä kaappiporvarit.

Ennen kun kerron tästä paremmin, niin palaan vihreiden vihapuhepöytään.

Kaiken sättimisen ja raivoavan paranoijamaisen manaamisen seasta erotin yhden kokonaisen lauseen.

Se meni jotakuinkin näin:
"Timo Soini piti puheitaan juuri siihen aikaan televisiossa, kun nämä syrjäytyneet juntit makasivat kotonaan juomassa kaljaa".

Vain "suvaitsevainen" ihminen voi tehdä noin ennakkoluuloisen, ja ala-arvoisen rasistisen kommentin.

Todellakin, mitä jos vastaava tehtäisi niin että sanan "suomalainen juntti" tilalle pistettäisi sana "maahanmuuttaja"?

Tai vaikkapa vihreiden vastine, eli keppanan sijaan pilveä poltteleva, rastapäinen ituhippi? Jonka tietysti erottaa peruskansalaisesta se, että hänen täytyy olla fiksu koska ei juo keskiolutta, ja syvällinen herkkä taitelijasielu koska ei pese hiuksiaan.

Sellainen olisi tietysti rasSSSimmiaa!111!

Toisaalta, ehkä tuollainen ei käy vihreille, sillä alkoholiongelman parissa painiva, syrjäytynyt kantasuomalainen joka hakee epätoivoiseen tilanteeseensa pelastajaa, ei ole tarpeeksi perverssi tai poroporvarillisen hienostunut ja kansainvälisen eksoottinen, tiedostavalle, ylemmän keskiluokan Vihreiden kannattajalle, joka ostaa omaatuntoa poliittisesti korrektilla teatraalisuudellaan?

Tosiasia on, että Perussuomalaisilla on fiksuja äänestäjiä paljon eri yhteiskuntaluokista, mutta heillä on myöskin heitä jotka viherpunaiset omivat itselleen: syrjäytyneitä, heikoille jääneitä, sekä päivittäisen elannonpuolesta kamppailevia työväkeen (eli kansan perusosaan) kuuluvia kansalaisia. Voi eksytettyjä, jos he ovat laskeneet viherpunaisen petoksen varaan äänensä!

Ja Näistä Meidän Olisi Sitten Valittava?

Sauli Niinistö joka nyt on niin kapitalisti ja malliporvari ettei se ole edes hauskaa, ei kaipaa esittelyjä. Mutta kun kuulen että Haavisto olisi eri asia, ymmärrän että niin kauan kun äänestäjiä kiinnostaa enemmän täysin tunnepohjaiset, primitiivisten ja naiivien reaktioiden pohjalta lähteneet äänestyspäätökset; "en tiedä mitään politiikasta, mutta vihaan Timo Soinia ja Perussuomalaisia joten teen mitä tahansa että antijytky toteutuisi!!!11" olisi jopa koomista jos se ei tapahtuisi omassa maassamme. Sellainen epäkypsä tapa äänestää on kantava voima sille, että maassamme ei tapahdu mitään rakentavaa.

Antijytky-porukka on kollektiivisesti joukko sellaisia ihmisiä mitä vastaan he sanovat tappelevansa. He ovat ennakkoluuloisia, he syrjivät niitä jotka eivät edusta heidän agendansa edunsaajia, ja he kirjaimellisesti toimivat vihamotiiveista. Kaikki mitä he omahyväisinä, valkeiksi kalkittuina hautakammioina (sisällään kuolemaa ja mätäneviä ruumiita) sanovat leimatakseen muut -tekevät he sen itse! He ovat poliittisia fariseuksia jotka asettavat sääntöjä ja hakevat täydellistä kontrollia moraaleihin, mutta itse eivät koske sormellaankaan näihin kuormituksiin! On totta että Haavisto on tietyissä tilanteissa osoittanut olevansa heitä parempi, mutta silti heidän edustajansa.

Nyt voidaankin sanoa että jos Niinistö on porvari, on Haavisto hänen homopuutarhurinsa, aivan kuten Kokoomus on puolue porvariston asialla, on Vihreät heidän puutarhaosastonsa. Molempien agendana on kiistaton harvainvalta. Heidän kannattajansa ovat perinteisesti yhtä ylimielisiä, tai identiteettikriisiään kompensoivia (wanna be:t) - toinen nostaa nokkaa rahvaalle työläiselle ja ihailee eliittiä jolla suurimpana arvona on raha, kun taas toinen ryhmä sijoittaa harvainvaltansa perversseille tai etnisille vähemmistöille ja heidän lajeijoilleen joista tuollainen on "tiätsää niinku jotain tosi eksoottista ja jännää", silti kuitenkin he sulassa sovussa ovat aina tosipaikan tullen alistuneet suurelle ja mahtavalle Kokoomukselle. Jälleen taustalla väärät motiivit. Eli jos nyt Haavistoa äänesti niinkin jaloja motiiveja kuin "persuviha" omanneet epävarmat nuoret tytöt ja mobilisoidut vähemmistöt, niin modernin viherpunaisen sielu on ihan yhtä korruptoitunut ja vallahimoinen kuin porvarillisten kapitalistien - epäonnistuneina porvareina he ovat siirtyneet näennäiselle vastapuolelle, mutta heti kun heille annetaan tilaisuus paikka statuksessa ja loistossa, he näyttävät todellisen luonteensa ja myyvät sielunsa (heitä äänestäneiden äänet ovat valuuttana).

Nyt, pieni todellisuustarkistus pahvipäät!

Mikään tälläisestä mielenosoitusäänestyksestä ei koskaan, ei milloinkaan auta yhtäkään vanhusta, syrjäytynyttä, ja elämässään eksynyttä!  Puhumattakaan peruskansalaisesta joka käy työssä, maksaa veronsa ja yrittää löytää sisältöä elämälleen jota hän ei löydä ahneesta voitontavoittelusta tai perversioiden tai monikulttuuristen sekopäiden, itsekkäiden tyrannien yrityksistä parantaa oman ryhmänsä etuja.

Se Unohtunut Ensimmäinen Rakkaus

Kun olen kertonut että Täydellinen Järjestelmä on hylännyt perinteisen oikeiston ja vasemmiston. On se tällöin heitä vastaan, jotka ovat myös hylänneet perinteisen oikeiston ja vasemmiston, mutta niin että harvainvalta pysyy samana, pakettiin nyt vain kuuluvat myös vähemmistöt! Se on täysin väärinpäin se.

Tämä on myöskin syy miksi ne joiden agendana oli vain persuviha, mutta joista muuten oli tullut rappiososialisteja, menestyivät niin huonosti vaaleissa. Demarit ja Vasemmisto edustajineen pärjäsivät erittäin surkeasti. Syynä näiden kahden, pseudo-sosialistipuolueen kohdalla on se, että he ovat hylänneet ensimmäisen rakkautensa. Sen minkä Perussuomalaiset ovat omaksuneet. Eli peruskansan asialla olemisen. Ei voida erottaa itsestään työväenpuoluetta ja sitä joka on kansan valtaosan puolella. Joka äänestää muita, kuuluu joko hallitsevan enemmistön edunsaajiin tai on aivopesty sotimaan itseään vastaan!

Sen sijaan esimerkillisyyttä osoitti Kari Peitsamo. Hän on kommunisti, joka oli Paavo Väyrysen puolella. Sen hän selitti sillä että Väyrysellä oli mukanaan hengellinen aspekti, mitä taas ei esimerkiksi Paavo Arhinmäellä ollut lainkaan - kuolinisku modernin vasemmiston liberaalille nihilismille. Samoin euroopanvastaisuus oli osoitus siitä, että todellinen sosialismi voi toteutua vain itsenäisessä valtiossa. Peitsamo on fiksu mies, hän muistaa ensimmäisen rakkauden.

Sodoman Synti 2012

Tästä pääsemme siihen mitä otsikko tarkoittaa. Ensimmäiset mieliyhtymät liittyvät siihen, että jos maamme presidenttinä on homoseksuaali jolla on "vaimonaan" latino, joka myös sattuu olemaan miespuolinen kampaaja, on se että ilmeisesti Suomen nimeksi muutetaan: Los Hinttos. Mäntyniemen nyt ainakin.

Ja silloin myöskin puolustusvoimien ylipäällikkönä olisi sivari - tiedän tiedän Tarja Halonen ja muuta, mutta paskan olisi ottanut jos olisi tullut tosipaikat. Nyt ainoa tuho Suomen puolustusjärjestelmälle oli se että Halonen poisti maamiinat. Nämä idealistiset vasurit eivät ymmärrä sitä, että sodassa valitettavasti ei voida pyrkiä siihen ettei vihollista sattuisi. Vihollinen pysäytetään, vaikka siltä lähtisi henki. Ja sen eteneminen tehdään niin vmäiseksi kuin mahdollista. Jos Haavisto jatkaa tätä perinnettä, ainoa tapa jolla me voidaan puolustautua vihollista vastaan on, että miehet etulinjassa pukeutuvat mekkoihin, ja hyökkäyksen tullessa pyllistävät vastustajalle ja korottavat vähän hameen helmaa. Ei kiitos.


Kuvan saa klikkaamalla isommaksi


Mutta otsikon toinen merkitys on tässä:
16:49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.
Voi sitä ironian määrää! Jos Sodoma tuli pahaan maineeseensa sen kautta, että siellä kiskottiin niin paljon ruuansulatuskanavan päätepisteeseen, eli peräaukkoon, nautinnon saamiseksi että koko mesta piti sulkea. Niin yhtälailla syynä oli "ylpeys" ja vähäosaisten huomioimatta jättäminen, sekä piehtarointi kunnon kapitalistin tavoin (aina silloin kuin ei harjoitettu liberaalien hedonistien paheita).

Tilanne on juuri nyt täysin sama.


Tulevaisuus

Nyt, seuraavaksi mietitään mitä tehdään.

Emme saa jäädä makaamaan tuleen. Vaan kuten on sanottua, on minimoitava tappiot ja sen jälkeen edettävä kohti lopullista voittoa.

Me voimme olla tyytyväisiä että presidentin valta on vähentynyt. Tälläisissä tilanteissa se on tärkeää. Vaikka nyt molemmat presidentit ovat uhka meidän itsenäisyydellemme, on sanottava että mitä tulee maan arvoihin ja puolustuskykyyn, on tällöin se konservatiivisempi valinta, eli Sauli Niinistö ainoa ratkaisu. Haavisto on kuitenkin ihan yhtä internationalistinen, joten sitä puolta ei voida minimoida millään - se taistelu käydään eduskunnassa väkevällä oppositiopolitiikalla. Mutta jos jo edellinen todellisuudesta vieraantunut vasuri-idealisti poisti, kuten edellä sanottua, maamiinat. Niin emme tarvitse sille työlle jatkajaa. Samoin Sauli Niinistö edusti perhearvoja, myös perinteisellä tavalla kun toi ilmi että miten vaimo oli hänen tukijanaan - se mitä kunnon nainen miehelleen tuo on aina kunnioitus, tuki, uskollisuus ja rakkaus! Paino tälle, etenkin nyt kun vastapainona on homoseksuaali, joka ei edusta millään terveitä ja perinteisiä perhearvoja, jotka ovat normaalin ja terveen yhteiskunnan peruspilari!

Kyse ei ole tällä kertaa jonkun puolesta äänestämisestä. Nuku siis yön yli, ja äänestä oikein. Omaa suosikkiani en tällä kertaa sano niin selvästi kuin aiemmin. Voi olla että jätän äänestämättä. Mutta voi myös käydä niin että joudun elämäni ensimmäistä kertaa äänestämään Kokoomuslaista. Se tuntuu samalta, kuin joutuisin valitsemaan luvusta 666, yhden kutosen. Jotain hyvin luonnonvastaista.

Vihreät ovat tehneet kyllin selväksi että heillä ei ole muita motiiveja kuin viha peruskansanosaa, Perussuomalaisten puoluetta, Timo Soinia ja jytkyä vastaan. Minä en halua olla tukemassa sellaista sairautta, vaan haluan olla parantamassa kansaa kyseisestä myrkkypistoksesta - tai olla lääkärinä joka kertoo mitä tehdä parantuakseen, jos en muuta voi! Tietysti tässäkin asiassa eniten merkitsee Haavisto itse. En syö sanojani siitä että hän on parempi kuin äänestäjänsä, ja on myös osoittanut todellista suvaitsevaisuutta. Samoin, mokuttajille tiedoksi, ei Haavisto ole ihan niin poissa kartalta kuin ehkä te toivoisitte. Mutta nyt kun pitää päättää äänestääkö poliittisia saddukealaisia vaiko fariseuksia, niin ei tilanne ole helppo. Ehkäpä parempi on että valitsee rehellisen, kuin petollisen vihollisen, näin ainakin peli pysyy selvänä ja tietää mitä on tulossa?

Mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan, on että Niinistöä äänestävät he jotka äänestivät häntä jo ensimmäisellä kierroksella. Sama pätee Haavistoon. Nyt se, että äänestää Niinistöä tuo hänelle etumatkaa Haavistoon nähden. Näitä todennäköisesti tulevat olemaan Keskustalaiset nyt ainakin, Kristillisdemokraatit ja mahdollisesti jotkut Perussuomalaiset. Haavistolle äänensä antaa Lipposen ja Arhimäen kannattajat. Eli on tosiasia ettei Haaviston äänisaalis tule kasvamaan kovinkaan paljoa enää siitä minkä hän sai. Joten sen suhteen maamme voi minimoida haihattelijoiden ja vähemmistötyrannien aiheuttaman kansallisen häpeän siitä, että maallamme olisi homopresidentti. Puhumattakaan siitä, että Haavisto on hyvin kokematon kansainvälisissä suhteissa verrattuna Niinistöön, jolla on jo jonkinlaista uskottavuusindikaattoria ulkomailla.

Joka tapauksessa. Merkittävimmät vaalit olivat se jossa tuli jytky. Eli eduskuntavaalit. Aivan kuten sanoin jo tämän vaalittekstin ensimmäisessä osassa. Siellä tehdään päätökset, presidentin ollessa seremoniamestari, joskin tosin samalla kansallisen mielipiteen ja arvokäsityksenkin ruumiillistuma. Joten on hyvä ettei Perussuomalaiset menettäneet Soinia presidentiksi, vaan hän voi tuoda osaamisensa nyt suoraan vaativaan oppositiotyöhön. Tämä tappio oli siten vain suhteellinen. Timo Soinia äänestin itse jo vuonna 2006, poliittisen heräämiseni aikaan, jolloin ensimmäiset Täydellisen Järjestelmän idullaan olevat ideat alkoivat nousta pintaan, vaikka koettelu oli kovaa poliittisissa väittelyissä ja Sen Oikean Ehdokkaan etsimisessä. Siitä ajasta Timo Soini nostatti huomattavasti äänisaalistaan. Ironia on taas siinä, että pahimmat antipersut, ja joilla ei olllut muuta tarjottavaan kuin viha ja katkeruus, sekä kansan yllyttäminen sotimaan toinen toistaan vastaan - he kokivat rökäletappion! HA HAH HA!

Seuraavaksi on sitten kunnallisvaalit. Tulkoon siellä seuraava jytky, jos nyt meillä oli henkilövaalit, niin pääasia että oikean aatteen puolella olevat täyttävät maan ja päättäjäpaikat.

Sota modernia Sodomaa vastaan on alkanut, ja minä kannan Valloittavan Leijonan lippua (todellakin, minä kannan Valloittavan Leijonan lippua)!I see the money beggars on the last temptation
We're marching now through the devastation
I'm with the prophets on a mission of salvation
Cities falling, nations falling nations

I see the new millennium tribal warfare
I see them blind sheep going nowhere
The new exodus, just like they said
I see the crown of thorns, you know I was there

I see the times in this armaggideon
I see the flag of the conquering lion
I must reach the mountains of Zion
I'm with the prophets and the prophecy goes on

Ei kommentteja: