perjantai 14. lokakuuta 2011

Zeitgeistin Ajan Loppu ja Venuksen Lankeamus

Tässä nyt olisi se kauan odotettu ja luvattu Zeitgeist-liikkeen täydellisesti ei-vain-paljastava, vaan myös senkin upottava teksti.

Koska se on hieman pidempi asiakokonaisuus (ja olisi vielä pidempi, sillä tämä on käytännössä sivujen mittaisista luonnoksista ja käsikirjoituksista tiivistetty versio) olen jakanut sen taas kappaleisiin, moduleihin, jotka siis toimivat yksinään mutta myös osana kokonaisuutta. Voit siis periaatteessa hyppiä niitä, ja lukea osan nyt ja toisen osan myöhemmin - vaikkakin suosittelen että toimit kuten todella fiksut ja asiasta todella kiinnostuneet ja luet koko kokonaisuuden. Myös johdannon joka antaa tärkeän pohjustuksen.

Kappaleet:
  • Johdanto
  • Okkultistinen Moduli & Pimeyden Koalitiot
  • Uuden Maailman Järjestys aka. "Siirtymävalhe"
  • Resurssitalouden Ongelmia + Haaste


Johdanto

Minulle oli äärimmäisen mieluisa yllätys, että kapitalismi nyt tunnistetaan maailmanlaajuiseksi uhaksi kaikkea ihmisyyttä vastaan.

Oli aika kun pohdittiin vielä miten maailma voitaisi pelastaa yksinomaan kapitalismin armoilla, mutta se oli samalla aika jolloin nostin ääneni kertomaan kuinka ajatella ns. Laatikon ulkopuolisesti, eli nähdä metsä puilta. Sanalla sanoen että kapitalismi oli ja on edelleenkin se ongelma! - Näet, jos masiina ei pelaa, kannattaa miettiä että onko käyttöjärjestelmä täysin vapaa bugeista, jolloin ehkä koneen voi joutua päivitttämään ja tilanteen ollessa täysin mahdoton, myös formatoimaan ja tekemään uudet installoinnit.

Nyt siis se päivä on jo saavutettu kun järjestetään mielenosoituksia Wall Streetillä, ja onkin väläytelty ajatuksia että se lähtisi myös kulovalkean tavoin leviämään. Pitää tosin sanoa, että vaikka tämä on merkki kehityksestä, niin pidän edelleenkin mielenosoituksia suhteellisen harmittomina joukkosieluisina osallistumistapahtumina malliin leipää ja sirkushuveja (tämä jo silloin kun Täydellisen Järjestelmän muotoutuessa pidin erityisen tärkeänä vallankumouksellisuutta, mikä sekin on näemmä jo kynnyksellä) – miten moni oli tietoinen että rikkaat seurasivat tapahtumaa näköalatasanteiltaan, parvekkeiltaan ynnä muilta mielenosoittajia naureskellen? He, näet tietävät saman minkä minä.

Mutta kuten sanottua, tuo on hyvä merkki. Eikä yhtään vähemmän hyvä merkki ole se, että miten näen jo monessa instanssissa kriittisyyden kapitalismia vastaan nousevan, puhumattakaan siitä miten lähes profetaaliset sanani siitä, kuinka minun kirjoituksia ja sanomaani tullaan levittämään, siitä tullaan keskustelemaan ja sitä tullan opiskelemaan, ovat myöskin toteutuneet. Foorumi jolla perustat muotoituivat oli tosin pieni ja yksityinen, mutta josta poliittisiksi mainittujen syiden jälkeen lopulta jätin ja toin toimintani julkiseksi. Niin myös tällä foorumilla moni joka vielä ensin pohti asioita kapitalistisesta raamista, alkoi nyt nähdäkin niitä kyseisen lavastuksen ulkopuolelta. Äkkiä Täydellisen Järjestelmän oppi alkoikin muotoutua, aikana jolloin minun piti muodostaa se jo siitäkin syystä kun ihmiset halusivat saada lisää ja järjestelmällisellä tavalla tätä turmeltumatonta ja vallankumouksellisuutta sisältävän liikkeen oppia. Alku taisi olla siinä, kun presidentinvaalien yhteydessä siirryimme puhumaan politiikasta ja siitä miten se pitäisi hoitaa, tämä käynnisti ketjureaktion joka jatkuu edelleenkin. - Ja on mainittava, että käännynnäisiä alkoi tulla myöskin internetin ulkopuolelisista suhteista. Kerrankin oli tullut joku, joka kertoi mistä kiikasti, ja joka ei vain kertonut mutta jonka varoitukset rupesivat toteutumaan kerta toisensa jälkeen!

Eräänä syynä tietoisuuden lisääntymiselle on informaatiovallankumous jossa sanoma leviää entistä paremmin, mikä nyt on yhdistettävissä myöskin siihen että kuinka näin lyhyessä ajassa olemme päässeet näkemään kapitalismin pimeän puolen – sen josta varoitin jo tuolloin kun ei ollut mitään lamaa yllämme. Jo silloin pyrin kertomaan miten työttömien reservin on oltava olemassa, ja kuinka tämä kapitalistien halveksuma “kapitalistisen karjan joutilaisuus” eli työttömyys on todellisuudessa erottamaton komponentti koko järjestelmää. Se tosin on vain yksi epätäydellisyys, mutta sitä saimme maistaa kun lopulta tuli lama mikä myöskin on välttämätön seuraus. Muistan miten eräskin pörssihai vähätteli, että tuleehan näitä nousuja ja laskuja. Se on helppo vähätellä (ja keinotella toisten työn kermalla, eli osakkeilla), jos on rahaa ostaa itsensä ulos pelinappuloiden, eli kansallisen enemmistön roolista (samaan aikaan tuolla foorumilla oli syntymässä eräs toinekin poliittinen liike, jonka Täydellinen Järjestelmä brutaalisti sanoen abortoi - se tosin oli lähes antiteesi Täydelliselle Järjestelmälle). Muistan yhtä hyvin ottaneeni esimerkiksi Bochumin tapauksen, jossa Nokia teki ns. Kusiset bochumilaisille pian-entisille-työntekijöilleen, siirtämällä tehtaan Romaniaan. Kyse ei ollut kustannuksista, kyse oli voiton maksimoimisen periaatteesta, tilanteesta missä Bochumin tehtaan työntekijöille oltaisi voitu maksaa palkat seuraavaksi sadaksi vuodeksi eteenpäin pelkistä edellisistä voitoista! Tähän eräs oikeistolaisrouva vain vastasi että bisnes on bisnestä ja sitä kapitalistin on oikeus tehdä. Mutta jo silloin monet jotka olivat saaneet nähdä tämän nuoren idealogian aamunkoitteen totesivat, että tuo keskusteluketju oli minun asiani voitto 6-0. Tämä vielä aikana kun anti-kapitalistisuus ei ollut uudelleen herännyt trendi. Tämä oli vielä niiltä ajoilta kun minullekin sanottiin, että syytä ennemmin markkinataloutta, mutta minä tiesin että kapitalismi on suurempi kuin sen yksi mekanismi eli markkinatalous. Jo silloin asetin sen tiukkaan syytteeseen siitä että se on piiloideologia, joka perustuu ahneudelle ja nihilismille, ja jossa on rappiointernationalismin siemen. Kaikki on tätä lukiessa osoitettu toteen.

Nyt pääsemmekin sitten lähemmäksi tätä aihetta, tämän pohjustuksen jälkeen. Nimittäin, kapitalismi yksin ei ole osoittanut toteen näitä synkkiä ennusteita (olivatko ne ennusteita, vaiko kylmänterävää matemaattisuuten rinnastettavaa tieteellistä ajattelua?) vaan myöskin erinäisiä herännäisiä on ruvennut tulemaan vastaan. Monesti heitä voidaan kiittää siitä, että ne auttavat sivistämisessä ja tiedottamisessa mitä tulee kapitalismin konnuuksiin, mutta tässä ei ole vielä kaikki mitä ne tekevät. Ne käyvät ahneiksi, ja niissä näkyy myöskin eräs varhaisen Täydellisen Järjestelmän opinkappeleista eli Joukkosieluisuus. Pyrin kertomaan jo silloin miten massat ovat harmaudessaan ajattelemattomia ja seuraavat trendejä. Ne ovat kuin pienet lapset, jotka hakevat niin johtajasta kuin ideologiasta vanhemmuutta. Tällöin tunnepitoinen ajattelu, ja estoton toiminta kuin myös se klassinen “joukossa tyhmyys tiivistyy”-ilmiö on jokin mitä ei voida estää. Tämä kannattaa pitää nyt mielessä.

Nimittäin jos aikoinaan kapitalismi versoi kommunismin, joka on eräs sosialismin muoto ja nyt jo kuolemassa pois. Niin nytkin on ilmaantunut äärimmäisen haitallisia ja vaarallisia harhaoppeja, myrkyllisiä antiteesejä. Tämä on toisaalta ymmärrettävää. Muistan oman poliittisen kehitykseni alun, jossa ensin olin “normaalin” suomalaisen tavoin ajatteleva, enkä niin kovin valveutunut. Tällöin pidin kapitalismia sen porvarillisessa kehyksessä jonkinlaisena luonnonlakina ja tavallisena asiantilana, pidin kaikkia maahanamuuttoon kriittisesti suhtautuvia typerinä lihapäinä joita on pienenä hakattu liikaa päähän (On kuitenkin mainittava, että tuo oli aikaa kun perinteiset rasistit olivat yleisempi ilmiö, kuin modernit ei-rasistiset maahanmuuttokriitikot joiden ajattelu on lähinnä nationalistinen vastareaktio siihen kun kansalaisoikeuksia sorretaan suoraan tai epäsuoraan ), enkä toisaalta nyt niin hirveästi ituhipeistäkään perustanut – kuka olisi? Samoin kansainvälistyminen oli futuristista ja eihän siitäkään mitään pahaa olisi voinut seurata? Samoin feminismihän tarkoitti tasa-arvoa ja miehet olivat lähtökohtaisesti se huonompi sukupuoli ja naiset ainoastaan enkeleitä. - Noh, sanonpa nyt vain, että aivopesu ei pysy jos sitä ei pidetä yllä ja mikään propaganda ei voi kumota tietoa ja totuudellisuutta.

Siispä kun aloin saamaan poliittista herätystäni, oli myös minulla oma punaisempi aikakauteni. Tällöin luin aika paljon kommunistisiakin kirjoituksia. Olihan tämä aikaa kun Täydellistä Järjestelmää ei vielä edes ollut. Se oli radikalisoitumisen aikaa, jolloin useimmiten minua sanottiin “äärivasemmistolaiseksi”. Kuitenkin tämäkin aika lopulta saavutti huippunsa. Voisin edelleenkin kutsua itseäni sosialistiksi, mutta edes tuona aikana en täysin luottanut kommunismiin, enkä koskaan sellaiseksi ainakaan täysin ryhtynyt (vaikka silloin pohdin vakavissani Perussuomalaisten ja Kommunistisen puolueen väliltä vaihtoehtoja). Sen sijaan itse en menisi esim. Marxia täysin moittimaan, pitää muistaa että hänen teoriansa ovat sukua Hegelin vastaaville ja että jos kommunismi oli marxilainen sovellus sosialismista, olivat sitten kommunismit joita maailmalla oli, puolestaan sovellutuksia marxilaisuudesta. Siispä, lopulta saavuin lakipisteeseen jossa myös tulin tehneeksi tilit selviksi tuon sosialismin kanssa. Se ei ollut täydellinen, jolloin olimme jo sen ovella jonka nimeksi tuli Täydellinen Järjestelmä. Silti voisin pitää Marxia eräänä Täydellisen Järjestelmän, ainakin osittaisena oppi-isänä (ehkäpä vielä enemmän Hegeliä) – pitää muistaa että nykyinen rappiososialismi sen hedonistisine ja liberaaleine ihanteineen ei ole sen lähempänä Täydellistä Järjestelmää kuin Marxiakaan jonka mukaan mm. Vapaa seksuaalisuus oli eläimellistä, ellei jopa rinnastettavissa prostituutioon!

Joten nyt antikapitalistinen kollektiivi on (taas) löytänyt kotinsa  tapauksessa kommunismin uudelleen lämmitetystä järjestelmästä jota kutsun – sen hyvin tuntevana – nimellä Kommunismi 2.0, kun taas suuri yleisö kutsuu sitä nimellä Zeitgeist-liike. Se on utopia, joka on utopialle tyypilliseen tapaan sementoitunut idealistiseen stagnaatiopisteeseensä, kuin se olisi erillinen esine. Sen sijaan Täydellinen Järjestelmä ottaa huomioon ajan ja jatkuvan muutoksen hengen, eikä vain ota niitä huomioon ystäväiseni, vaan niiden dynamiikka on otettu käyttöön mitä optimaalisimmalla ja ylivertaisimmalla tavalla!

Toki, tämä Kommunismi 2.0 on myös samankaltainen kuin edeltäjänsä, että se sisältää ajatuksen tietynlaisesta kehityksestä. Lyhyesti se siis toimii niin, että intentiona on siirtymä totalitarismin (“siirtymäaika”) kautta anarkiaan (“utopia”).

On tullut aika paljastaa mitä kaikkea tämä pitää nyt sisällään.

Okkultistinen moduli & Pimeyden Koalitiot

Jos natsien alku oli Thule-seurassa, jonka poliittinen järjestö kansallissosialismin oli määrä olla, niin Zeitgeistin ja Venus-projektin (ne ovat yhteenliittymä, mutta ei sattumalta) alkuperä on hämärämpi, kuin mitä tämä myytti tieteellisestä maailmankatsomuksesta antaa ymmärtää (se on muuten myytti, ei ole olemassa tieteellistä maailmankatsomusta; vain akateemisia ellei jopa poliittisia koulukuntia ja tieteellinen metodi - väliin mahtuu aika paljon totena pidettyä mutta samalla täysin varmistamatonta teorisointia). Tästä okkultismista tosin oli jo merkkejä, kun Zeitgeisti-trilogian ensimmäinen osa oli kokoelma salaliittoteorioista, aina johonkin Dorothy M. Murdochin kirjoittamaan astrologisokkultiseen "uskontojen seitsemän päivää-lehteen" - tällöin friikit nousi laivaan. Mutta jos tämä ajoi ei-taikauskoiset ja vakavastiotettavat tutkijat ja tieteilijät hermoromahduksen partaalle, on meidän ymmärrettävä että Murdochin teorian valinta liikkeen viralliseksi kannanotoksi uskontokysymykseen ei ole sattuma.

Elokuvasarjan kolmannessa osassa jatkettu ideointikin perustuu erääseen Alice Baileyn okkultistiseen opukseen ja visioihin. Kirjaa ei käsittääkseni olla käännetty suomeksi, mutta sen englannin kielinen nimi on (klikkaa nimeä, niin voit lukea sen! HUOM: voi sisältää juonipaljastuksia - zing) "The Externalization of the Hierarchy" Esim. Venus-projekti juontuu/on pääpiirteiltään revitty tämän johdannaisesta, eli Lucifer-trust nimisestä säätiöstä, joka muutti nimensä sitten Lucis Trustiksi. Kun taas ne elokuvassa esitellyt,utopian mukaiset pyöreät kaupungit joissa zeitgeistin orjat..eikun kansalaiset pidetään, on taas otettu  suoraan Platonin Kadonnut Atlantis-kuvauksista. Syynä tähän lienee myöskin se, että jo Francis Bacon määritteli eli New World Order - Uuden Maailman Järjestys - on oltava kadonneen Atlantiksen uudelleenherättäminen eloon. - Zeitgeistit eivät ole vain antaneet omaa maallista päätösvaltaansa totalitaristien vallankumousryhmittymäin johtoon, vaan myös sielunsa kulttijohtajien käyttöön!

Vielä muuten se uskonnosta, että Kommunismin ja Zeitgeistin tunnuslause on "jumalaa ei ole, ja minä olen hänen profeettansa". Eli se on ihan yhtälailla kannanotto Jumalan olemassaolosta kuin mikä tahansa uskonto.

Lisäksi tämä ei ole ainoa pimeyden koalitio joka on kulissien takana "Zeitgeist- & Venus-liitossa". Zeitgeist-liikkeen on esitetty olevan  collapse.net:in aktivistisiipi (tämä erään ex-zeitardin mukaan, joka saa nyt pysyä anonyymina). Samoin harva varmaankaan tiesi, että YK toimii yhdessä Venus Projektin kanssa Exempler Zero-organisaation kautta (ilmeisesti YK:n väitetty riippumattomuus ei olisi niin kovin riippumatonta jos ne toimisivat suoraan?).

Uuden Maailman Järjestys aka. "Siirtymävalhe"


Mikä tekee tämän modulin harvinaisen osuvaksi, on se, että kaikki arviot osoitetaan toteen liikkeen itsensä toimesta. Tässä(kään) ei ole lainkaan varaa arvailuille, vaan kyse on liikkeen omista vastauksista.

Totalitaristinen on niin kommunismin, kuin myöskin Zeitgeist- ja Venus-projektein vetäjien asenne. Esim. Fresco on itse ex-KKK:n jäsen! Jos natsit kannattavit ihmisen jalostamista aikoinaan, tekee niin myöskin Jacque Fresco jonka mukaan siirtymävaiheen kannalta on "välttämätöntä" että ihmiset koneistetaan. Eikä kyse muuten ei ole pelkästään koneistamisesta siten, että sinulta viedään käsi tai jalka, vain koska kone on sinulle Frescon mukaan parempi raajana kuin lihasta tehty, luomuraajasi. Siitä lisää edellä.

Seuraavat kohdat ovat englanniksi suoraan FAQ eli kysy-vastaa-osiosta. Käännän ne suomeksi heti perään. Ne paljastavat mikä on liikkeen suhde internationalismiin ja totalitaristiseen, uuden järjestyksen hallitukseen. Loppuun lisään vielä linkin.

Q: "By the way, what do you think about the New World Civilization?"
A:"I must emphasize that THE APPROACH TO GLOBAL GOVERNANCE I ADVOCATE has nothing whatever in common with the aims of an elite to form a world government with themselves and large corporations in control, with the vast majority of the population subservient to them..."

K: Mitä mieltä olet Uuden Maailman Sivilisaatiosta?
V: "Minun on painotettava että SE LÄHESTYMINEN GLOBAALIIN HALLITUKSEEN JOTA KANNATAN ei omaa mitään yhteistä eliittimuodon omaavan maailman hallituksen tai suuryritysten kontrollin kanssa jolle valtaosa populaatiosta ovat nyt alamaisina.."

Kommentaari: Eli toisinsanoen, hän vastustaa samaa kapitalistiselitististä valtaa kuin mitä Täydellinen Järjestelmä (tästä lisää Johdanto-osuudessa), mutta kannattaa globaalia, eli kansainvälistä hallitusta! Onpa hyvä, että he alleviivasivat ilmeistä (loppuosa) ja varmistivat jotain todella "lohdullista".

Q: "Will there be a government?"
A: "As to the need for government, only during the transition from a monetary based society to a cybernated high-technological resource based economy of common heritage would it be necessary to utilize the services of systems analysts, engineers, computer programmers, etc. They will not dictate the policies or have any more advantage than other people.."

K: Tuleeko olemaan maailmanhallitus?
V:  "Hallituksen tarve tulee olemaan vain siirtymässä rahataloudesta kyberneettiseen korkeanteknologian resurssipohjaiseen talouteen, jolloin on tärkeää hyödyntää eri alojen asiantuntijoiden [insinöörien, ohjelmoijien yms.] palveluksia. He eivät kuitenkaan päätä politiikasta eikä heillä ole sen enempää etuja kuin muillakaan ihmisillä.

Kommentaari: Näemmä näyttävien termien sekaan on piilotettu se tosiasia, ettei ole olemassa mitään uutta kommunismin kehitykseen ja sen "siirtymävaiheeseen". Tämä siis on käytännössä sitä, että jos ennen kapitalisti orjuutti palkkatyöläisen, niin kommunistinen valtio puolestaan orjuutti kansan tekemään itselleen ja omalle etenemiselleen töitä. Totalitaristiselle järjestelmälle uskollisella tavalla myöskin Zeitgeist-liike vie äänioikeuden ja demokraattisen vaikuttamisen mahdollisuuden pois kansalta jonka palveluksia se syö, mutta antaa tilalle työvelvollisuuden! Hienoa! Tätä tietä kohti utopiaa? Dystopia on se oikea sana!

Seuraavaksi todistamme miten Kommunismi 2.0 on todellakin on nimensä veroinen, ja vie satoja miljoonia kuolonuhreja ja orjuuttettuja ihmisiä vaatineen kommunististen varhaisversioidensa saavutukset täysin uudelle tasolle.


Q: "What is the role of Cybernation as Decision Makers?"
A: "When computers eventually have sensors extended into ALL areas of the physical AND SOCIAL complex, we will be able to achieve CENTRALIZATION OF DECISION MAKING . In a global resource-based economy, decisions would not be based on local politics but on a holistic problem solving approach."


"The major difference between today's computer technology and the system we recommend is that our system extends its autonomic nervous system (environmental sensors) into all areas relevant to the social complex."


"Computers and artificial intelligence will serve as catalysts for change. ... It is doubtful that in the latter part of the twenty-first century people will play any significant role in decision-making. Eventually, the installation of AI and machine decision-making will manage all resources serving the common good."

K: Mikä rooli kybernaatiolla (cyber-nation = kybervaltio, tai kybernointi = ihmiskunnan koneistaminen) on?
V: Kun tietokoneilla on sensorit liitettynä KAIKKIIN fyysisiin ja SOSIAALISIIN komplekseihin, me saavutamme silloin PÄÄTÄNTÄVALLAN KESKITTÄMISEN. Globaalissa resurssipohjaisessa taloudessa paikallispolitiikkaan vaan kokonaisvaltaiseen ongelmien ratkaisemiseen.

Suurin ero tämän päivän tietokoneteknologiaan ja järjestelmään jota me suosittelemme on se että meidän järjestelmämme laajentaa autonomisen hermostonsa (ympäristösensorit) koskemaan kaikkia relevantteja alueita sosiaalisessa kompleksissa.

Tietokoneet ja keinoäly toimivat muutoksen katalystina... on epäiltävä että omaavatko myöhäisemmän 21. vuosisadan ihmiset minkäänlaista roolia päätöksentekemisessä. Ajan myötä keinoäly ja koneellinen päätösvalta hallitsee kaikkinaista julkisen hyvän päätösvaltaa.

Kommentaari: Tämä on jo niin selvä ilmaus siitä miten Zeitgeist-liike on pimeä, sairas ja totalitaristinen (absoluuttisen) vallanhimon ajamien mielten ilmaus että melkein voisin jättää kokonaan kommentaarin pois, mutta laitetaan nyt kuitenkin. Eli, miltä kuulostaa maailmanhallitus, jossa sinun neurologiasi, keskushermostosi, ja aivosi on liitettyjä tietokoneeseen joka antaa jokaiselle samanlaisen "yhtä oikeassa olevan" mielen? Pitää muistaa, että vaikka koneet olisivat miten eteviä, tarvitaan ihminen ohjelmoimaan ne. Tällöin syylliset ovat ohjelmointipöydän ääressä ja heidän orjia käyttävät heidän luomansa koneet! On muistettava että "paikallispolitiikan" vastaisuus internationalistisessa liikkeessä on törkeä hyökkäys myös jokaista autonomista yksilöä, kuin myöskin yhteisöä vastaan.

HUOM: Trotskin ydinajatuksiin, aivan kuten koko Lokakuun Vallankumouksen tehneen bolševikkijohdon (johon Stalinkin kuului), kuului teoria maailmanvallankumouksesta. Sosialismi ei tulisi selviämään yksin eristäytyneenä. Tämä oli yksi keskeisimpiä eroja Stalinin ja Trotskin välillä 1920-luvun puolivälissä, kun Neuvostoliitossa alettiin rakentaa "sosialismia yhdessä maassa". Trotski olikin ensimmäisiä niistä, jotka ryhtyivät analysoimaan neuvostoyhteiskunnan muuttumista Stalinin valtakaudella. Stalinistit katsoivat, ettei Neuvostoliitto ollut mikä tahansa yksi maa, vaan liittovaltio, joka oli luonnonrikkauksiltaan ja pinta-alaltaan valtava. Näin ollen sinne voitiin "rakentaa sosialismia".

Unohtamatta, että tässä järjestelmässä hyödyttämimmät ainekset menevät ensimmäisinä. Tässä hieman mitä Fresco on mieltä naiset ja lapset ensin-ajatuksesta.

Lähde: http://www.thevenusproject.com/en/the-venus-project-introduction/faq

Kuriositeettina sitten vielä tämä, joka väkisinkin tuli mieleen - otetaan nyt, jos ei muuta, niin vastapainoksi Zeitgeistin ja Venus-projektin okkultistiselle alkuperälle:

Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani. Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.
 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi.
 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa
ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi. - Ilmestyskirja

Ajatusleikkinä: Jos ensimmäinen peto olisi kommunismi joka kerran kuoli mutta joka herätetään eloon Kommunismi 2.0:n avulla. "Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme." Tosin, kapitalismi ja kommunismi ovat molemmat saman kolikon eri puolet, joten toisaalta kapitalismista versovat ideat kuten kommunismi voidaan pitää eräänlaisena petona. Ihmisen luku siis on yhtä kuin Pedon luku, eli peto joka hyökkää ihmiskuntaa saattaen sen lohduttomaan sekasortoon ja pimeyteen, on ihmisen luomus? Pedon kuva, merkitsee siis jotain mikä on jäljitelmä mallista. Esim. Raamattu kun kyseessä, pitää käsite "kuva" ymmärtää oikein, esim. Ihminen on Jumalan kuva. Mikä on tällöin Pedon kuva?

Resurssitalouden Ongelmia + Haaste

Zeitgeistin ja sen resurssitalouden yhteiskuntateorian mukaan me kaikki olemme ehdollistettuja, ja että totalitarisen, kyberneettisen massakontrollin ja vastaehdollistamisen kautta jokainen voidaan muuttaa eettiseksi. Tämä väittämä on oksymoroni, koska sen esittäjät ovart kaikki kulttuurista jonka pitäisi olla ehdollistanut heidät - joten miten he voivat sanoa noin tai tietää toista paremmin? Heiltä toisinsanoen puuttuu alku, mutta salaisuus on lopussa, ja se toimii vain totalitarisen utopian kautta jossa mitään vapautta ei ole.
Täydellinen Järjestelmä on hengellinen liike, joka hyväksyy ajatuksen massojen tietämättämyydestä, siitä että aina on neroja ja heränneitä jotka ovat se olennaisin osa koko palettia. Tällöin kyse on vapauden, individualismin ja kollektivismin yhdistämisestä, kultaisesta keskitiestä ja kiinteästä valtiosta. Ja kapitalismin korrektoinnista joka on ns. Post-kapitalismia. Johdannossa tuli jo tämä selväksi, että Täydellinen Järjestelmä on siis utopia ilman utopiaa, ja se hyväksyy niin ajan kuin myöskin jatkuvan muutoksen ja käyttää näiden dynamiikkaa edukseen. Se myötäkehittyy ja toimii tilanteen mukaan. Se optimoi nyt-hetken.

HAASTE:
Tästä pääsemmekin mielenkiintoiseen osaan resurssitalouden kritiikkiä. Jos siis kaikki ovat yksiselitteisen ulkoaohjautuvia, ja totalitarismi on ainoa tie siitä pois, ja siis resurssipohjainen talous toimii (sic) jos ihmiset on siis uudelleenehdollistettuja parempaan etiikkaan. Mutta tässä tulee haaste: Eikö kapitalismi saada toimimaan täysin samoilla premisseillä? Jos ihmiset ehdollistetaan toimimaan moraalisemmin, niin eikö silloin kapitalismi alakin toimia ja vielä ehkäpä paremmin kuin totalitaristinen resurssitalous joka globaalisti omistaa kaikki ihmiset näiden aivoja myöten? Itse asiassa, eikö olisikin jopa eettisempää, että utopiassa ihmiset olisivat vapaita. Heillä olisi oikeus leventää leipäänsä ja ottaa osaa omistamiseen?

Itse asiassa Täydellinen Järjestelmä on monin paikoin erilainen. Se on luonnoltaan kansallinen, mikä taas on resurssitalouden utopian ongelma, että se käsittää KAIKKI maailman resurssit - se on tuomittu tuhoutumaan ja jäämään joidenkin viiripäiden mentaaliseksi masturbaatioksi, tai sitten se tuottaa valtapyrkimyksissään yhtä rumaa jälkeä kuin ensimmäinen peto, eli kommunismi! Tällöin Täydellinen Järjestelmä on kansallinen antiteesi (myös) zeitgeistilaiselle internationalismille. Samoin se on kapitalismin antiteesinä sille, että kapitalismi hallitsisi kansaa. Se sallii ja pitää jopa hyvänä asiana ja vapauden merkkinä pääoman levittymistä kanssallisesti, samoin kuin yksityistä omistusta ilman että se tekee siitä "jokaisen sota toistansa vastaan"-velvollisuuden joka on kapitalismissa vain että selviytyisit! Itse asiassa, eräs suuri kommunismin ongelma onkin se että yksityisomistus olisi yksiselitteisen paha (etenkin kun vastalääke on valtion omistus!)

Näet sairaus ei ole suinkaan yksityisessä omistajuudessa, vaan kehityksen keskeneräisyydessä. Kapitalismissa nimittäin pysähdytään tavaratuotantoon, vaikka periaate tulisikin ulottaa koko kansankuntaa koskemaan. Kapitalismin Korrektoinnille on tyyppillistä esim. se, että jos kapitalisti ei suostu maan tavoille, niin se saa sanktiota. Ja koska kapitalismin eräs mekanismi eli markkinatalous on valjastettu kansalliseen käyttöön, ei tällöin haittaa vaikka kapitalisti lähtisi muille maille - aina on tulossa joku sen kilpailija joka sopeutuu uuteen järjestelmään! Tätä kulttuuria ei todellakaan ole aikana kun Suomikin syytää rahaa Kreikkan kansainvälisille pankkireille tai kun Amerikassa pankit ryöstävät ihmisiä eikä ihmiset pankkeja.

Niin rersurssitalous kuin myöskin kapitalismi molemmat pyrkivät maailmanvalloitukseen. Mutta niiden voittaminen voidaan aloittaa jos muistamalla Täydellisen Järjestelmän mottoa: Aloita Ensin Itsestäsi, Sitten Lähimmäisestäsi ja Sitten Kansastasi. Todellakin, kapitalistinen maailmanvaltaus pysähtyy jo kun Kapitalismin Korrektointi ei käsitä pelkästään tavaratuotantoa, vaan myöskin kansallisen järjestyksen kautta kulutuksen idean. Olemme nähneet tästä esimerkistä jo loistavia malleja kun puhumme luomun nousussa niin, että lähiruokaa ja luomua menee kaupoissa kuin kuumille kiville. Tämä on eräs näistä visioni toteutuneista muodoista myöskin. Näet luontoa säästävä ohjelma sisältyy myös Kapitalismin Korrektioon - näet sosialistinen sovellutushan näkyy antiekologisen ja esineellistävän tuhokapitalismin kritiikkinä, ja siitä muodostuneina harhaoppeina kuten vaikkapa kommunismista irtaantuneet Vihreät joiden painopiste on luonnossa, aivan kuten resurssitaloudessa kommunistinen pääomaralli on muuttunut nyt vihreämmän painopisteen, joskin suht saman valtiojärjestelmän, suuntaan.

Noin, siinä olisi vähäksi aikaa asiaa tästä aiheesta. Ja tämän kirjoituksen saa päättää tämä yllättävän hyvin aiheeseen sopiva kappale, joka on yksi kaikkien aikojen suosikeistani. - Jos siis se kenellä on ymmärrys, voi laskea Pedon Luvun, niin se jolla on kielitaito voi lukea tämän sanat ja jokainen jolla on musiikkimaku, nauttia biisistä. Kiitos.

Ei kommentteja: