keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Canceloija kärähti vihakirjoittelustaan ja maistaa nyt omaa lääkettään!

Sattuuhan sitä paremmissakin piireissä, ja tässä tapauksessa Paljon Muita Paremmissa™. Etenkin nyt kun suvakkien ja feministien yms. hyveellisten uhrien omissa verkoissa soi, ja mikä parasta:  heidän omiensa toimesta.

Mediastakin tutun, monia hyveellisen uhrin "titteleitä" kantavan Emmi "saamelainen" Nuorgamin aikaisemmat rasistiset kirjoitukset sekä kokoomusnuori- ja koulukiusaajatausta ovat siis tulleet esille ja lähteneet leviämään pitkin nettiä. 

Niinpä vertaukset Purraan ovat osuvia, sillä aivan kuten Purra on persujen Marin on Nuorgam puolestaan vihervasemmiston Purra. 

Ja aivan kuten odotettua, ovat "hyvisten" kaksoisstandardit taas täydessä käyttövalmiudessa ja kaikki on tässäkin asiassa oikeasti päinvastoin:

Myös tämä tykittelijä-Emmi osaa tuon porukan modus operandin, jossa keinoja kaihtamatta pyritään raivaamaan muut pois tieltään, mutta sellaisella vaan on taipumusta kostautua. 

Summa summarum

Lienee turha odottaa että tähän tarttuisi mikään valtamedia, sillä me kyllä tiedämme mitä ne ovat. Tosin Seiska ehkä saattaa ottaa tästä kopin. 

Entä seuraukset? No orwellilaisessa yhteiskunnassa toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset, mutta kansan silmät ovat tämän seurauksena yhä enemmän auki, eikä epäoikeudenmukaiset kaksoisstandardit enää lisää alistumista, vaan kaunaa joka nostattaa vastarintaa.

Ei kommentteja: