maanantai 1. heinäkuuta 2024

Bukele - uusi kolmannen tien toivo?

Vastapainoksi Argentiinan Mileille, on Latinalaisissa Amerikoissa noussut myös johtaja joka ei ole weffiläinen puppetti, vaan joka on osoittanut kolmannen tien kulkijan tunnusmerkkejä. 

Kyseessä on siis El Salvadorin presidentti Nayib Bukele.

Seuraavaksi jaetaan muutama optimistinen osoitus hänen (ja kolmannen vaihtoehdon) tuomasta parannuksesta kansalleen.

Rikollisuuden dramaattinen katoaminen

Globalismin kuolinpaikka

Osansa saivat poliittiset akti..toimittelijat

Kuin myöskin rahapeliä pyörittävät tahot 

Ja kun edellisessä, Temua käsittelevässä tekstissä, nostettiin pöydälle se miten vallitsevassa järjestelmässämme ei katsota sitä hyvällä, jos asiakas ostaa mitään ilman välikäsiä, kun taas Bukele suorastaan rohkaisee siihen.

Summa summarum

Kolmas tie on kansan menestyksen tie ja sen politiikka parantaa kaikkia järjestelmiä, kaikilla mittareilla, oli kyseessä sitten rauha, hyvinvointi, menestyminen tai kaupankäynti.

El Salvadorissa on torjuttu globalismin agenda 2030 ja siellä on myös sen luonnollisena seurauksena vasemmiston ja oikeiston kannatus  näivettynyt - kaaoksen tilalla on nyt kasvava järjestys ja kun kansa sanoo haluavansa vapautta, se oikeasti haluaa järjestystä. Näet oikeisto ja vasemmisto ovat eripuraisen luonteensa ja kriittisten valuvikojensa vuoksi vetäneet asiat niin solmuun, että tarvitaan kolmannen tien miekka joka tuon solmun katkaisee - juuri näin on tehty El Salvadorissakin.

Asiat ovat tällä tolalla täällä koska niiden halutaan olevan tällä tolalla, oli se sitten välinpitämättömyyttä tai aktiivista sabotaasia, sillä joku ja jotkut hyötyvät siitä. Tämä vyyhti on sotkuinen, sillä näiden hyötyjien edustajia on eduskunnan lisäksi esim. toimittajakunnassa, jotka sitten mediassa osaltaan pitävät näiden hyötyjien valtaa yllä, samalla kun kansalle tarjotut päävaihtoehdot ovat valeoppositio A ja sen kilpailijana valeoppositio B. Mutta toivo elää ja aamulintu alkaa laulamaan lauluaan jo vaikka pimeys olisi vielä läsnä - kohti lopullista voittoa Suomi ja Suomen kansa!

Ei kommentteja: