tiistai 21. helmikuuta 2023

Eikö kevät tuo valoa, myöskin öisten syöjättärien rauhaa rikkomaan?

Aloittakaamme tämän vuoden tuotantokausi näin kepeämmissä tunnelmissa. Sikäli kepeämmissä, että on alkanut näyttämään siltä kuin feministinen aivopesu on ruvennut tulemaan elinkaarensa päähän. 

Ainoa mitä tämä surkuhupaisa yhteiskunnallinen kokeilu on saanut aikaan, onkin miesten ja koko ajan enemmän myöskin naisten kärsimyksen lisääntyminen - vai haaveilivatko he tyttöinä yksin kuolemisesta vanhoina piikoina?

Todellakin, modernit naiset ovat tunteellisia olentoja, joille on annettu loputtomat vapaudet, mutta sekään ei enää oikein riitä tekemään onnelliseksi. 

Tämä Virallisen Totuuden(TM) massakontrollin tuote nimeltään moderni nainen, voimaantuu toinen toistaan idioottimaisesta päähänpistosta - tai mistä tahansa nyt sattuukaan saamaan rahaa.

Kuten tästä voimme havaita:

Mutta tämä öisten syöjättärien valtakunta on alkanut tulla ryminällä alas. 

Otetaan esimerkiksi tämä vanhempi juttu - näin hienolta miesten etuoikeutettu elämä sitten lopultakin tuntui:

MGTOW-liike oli puolestaan ensimmäinen "pitäkää tunkkinne" -liike miehiltä naisille, mutta naiset ovat saaneet myös siihen kuulumattomilta miehiltä sen mitä ovat kerjänneet.

Miehet ovat alkaneet vältellä naisia, ja se on yksin nykynaisten oma syytä. 

Mikä mielenkiintoista, myös naiset ovat huomanneet tämän ja kertovat siitä alustoillaan muille naisille!



Mutta tässäkään ei toki ole vielä kaikki!

Myöskin eräs aikamme pahimpia oikeusmurhia, joissa "kokoomuslainen vuoden äiti" ryöväsi ex-mieheltään elatusmaksuja lapsesta joka ei ole tämän oma, on alkanut saamaan lupaavia merkkejä oikeuden voittamisesta - siitä ei nyt tällä kertaa enempää, mutta eikö Fundamentti toimita hyvät uutiset, kun niiden aika on?

Jatkakaamme.

Siinä missä modernit naiset ovat joukkosieluisia, on naisten joukossa myöskin poikkeusyksilöitä. Niitä jotka eivät identifioidu henkisiksi kanoiksi, joilla on herätyskellon sosiaaliset taidot. 

Kuten tämä tässä:

Allekirjoittanut toistaa minkä on sanonut aiemminkin, eli naisten mielistely ei kannata, mutta arvolliset voidaan ottaa tosissaan, sillä sitten kun voitto on saatu, tulee se joukkosieluisten naisten enemmistö perässä kiltisti ja omaksuu sen totuuden joka on voitollinen. Juuri nyt se on feministinen, ja sen tekoja he nytkin tekevät. Mutta me tiedämme kyllä! 



Ei kommentteja: