torstai 15. joulukuuta 2022

Jordan Petersson vs. valemedia

Se lienee ollut jo hetken kaikkien tiedossa, että jos mies ei saa seksiä, se on post-feministisessä yhteiskunnassa pahin mahdollinen rikos. Asiaan suhtaudutaan äärimmäisen sadistisesti, ja hypergamisestikin - jos et voi tyydyttää modernin naisen hypergamisia himoja, sinua pitää syyllistää ja syrjiä. 

Tämä on sydämen asia erityisesti feministeille, ja näitä elättävälle vihervasemmistolle. 

Erityisen tärkeää onkin, että näitä miehiä ei missään nimessä edes yritetä auttaa. Tärkeintä on niiden syrjiminen ja heidän syöksykierteensä vauhdittaminen. 

Niin kävi nytkin, kun Puolueeton Totuusmedia (TM) otti Jordan Peterssonin hampaisiinsa. Näiden näkökulmasta Peterssonin syntilista on jo muutenkin raskas, mutta että olisi sitten vielä lyhyemmän korren saaneiden miesten puolella - se on anteeksiantamatonta. 

Niinpä tämäkin hänestä sepitetty juttu tehtiin sillä tutulla kaavalla: vihervasemmistolainen toimittelija, haastatteli "asiantuntijoita", ja lopputulos oli toivotunlainen. 

Vilkaistaanpa näitä asiantuntijoita.

Raatikaisen Twitteriä vilkaisemalla selviää heti mikä tämä on miehiään. 

Entä Julian Honkasalo? Tuttu sukunimi? Veronikan siskohan se, ja jutut ihan samaa tasoa. Tämän tutkiskelijan mielenkiinnon kohteita ovat niin transaktivismi ja suvakismi. 

Totta kai näiltä kahdelta isänmaan sankarilta kyseltiin, ja saatiin juuri sellaisia vastauksia mitä lähdettiin hakemaankin. 

Ei kommentteja: