tiistai 22. marraskuuta 2022

Isyyshuijaukset ovat alkaneet paljastua laajemminkin?

Tässä on nyt parin viime vuoden ajan seurailtu, miten kokoomustaustainen "vuoden äti", on kupannut entistä miestään 500€/KK lapsella, joka ei ole entisen miehen. Tästä ei tämä nainen halua luopua, vaan uhri on imettävä kuiviin, maksoi mitä maksoi - ja sehän ei haittaa, kun tämä nimenomainen mies kerran on se joka maksaa. 

Asian groteskiutta ei vähennä se, että feministit ovat ottaneet - vähemmän yllättäen tosin - tämän kyseisen äidin puolen. Feministit ovat pahoja ihmisiä, se tuskin on yllätys, mutta että näin sikamaisella tavalla vielä?

Seuraavaksi oli päässyt uutisiin saakka toinenkin vastaava tapaus, jossa tosin oikeus on myötä. 

Tamperelaismiehen isyys kumottiin yli 50 vuotta tyttären syntymän jälkeen – ”Menin sekaisin”, nainen kertoi

Mutta kuten jutun otsikkokin sen sanoo, ei nykynaisilla ole mitään rajaa niillä syvyyksillä, joihin he voivat laskeutua - tämäkin nainen vielä kehtasi uhriutua tapahtuneesta!

Toinen käsittämätön seikka tässä tosiaankin on sitten se, että jos isyys voidaan kerran kumota 50 vuoden jälkeenkin, on se kerta kaikkiaan mahdotonta tulla kumotuksi 2 vuoden jälkeen? Vain jonkun byrokratisen kiemuran vuoksi? (Niin paljon kun feministit moittivat miehiä tunteettomuudesta, ei sillä ole heidän mielestään mitään väliä tässä yhteydessä - miehen ei pitäisi romahtaa henkisesti, kun selviää että hänen vaimonsa on kilpailuttanut isyyden).

Koko laki on sellainen, että se pitäisi korjata. 

Aivan kuten myös kaikki nämä käki-isyydet pitäisi korjata myöskin, ja vääryyttä kärsineen miehen tulisi saada korvaus, ei päinvastoin. Esim. jos DNA-testi käy muissa rikoksissa, sen pitää käydä myöskin näissä rakkausrikoksissa. Koko määräaikamussutus on aika lopettaa, se on täysin järjetön ja perusteeton, yksinomaan näitä käkiäitejä puoltava laki. 

Isyystestin tulisi myös olla pakollinen. Ja nainen joka oikeasti rakastaa miestään, on tässä naisten aiheuttamassa kaaoksessa varmasti halukas sen miehelle suomaan - nykynaisten kuvitelma siitä, että heitä ei koske yhtään mitkään velvollisuudet on väärä. Jos miehen pitää todistella esim. raiskaajien vuoksi naisille, että he ovat täysin vaarattomia, tulee naisten todistella myös miehille huorien vuoksi miehille, että he ovat lojaaleja ja oikeasti vaimomateriaalia. Tämä on oikeudenmukaista. 

Sillä lopetusbiisiä mukaillen: "Luota, niin sinuun luotetaan, sanoo valehtelija hölmölle"

Ei kommentteja: