tiistai 15. marraskuuta 2022

Uutiskatsaus: Cancelointi jatkuu, nyt myös hip hopin parissa

Kun jostain ilmiöstä tulee suosittu, joukosieluinen sukupuoli kokee velvollisuudekseen tehdä invaasion sen piireihin. Mukana tällöin luonnollisesti on näitä happopilluja, joilla menee hiekkaa ennemmin tai myöhemmin nivusten alueelle, niin että rohina käy. 

Näin kävi niin räpin ja hiphopinkin suhteen, kun perinteisiä hip hop -lyriikoita sisältänyt kappale canceloitiin:

Kohun aiheuttanut suomalainen räppikappale poistettiin kuuntelusta – levy-yhtiö pyytää anteeksi

Nyt, on totta, että kyseinen genre on tunnettu pinnallisuudestaan ja degeneraatiostaan. Mutta toisaalta juuri siksi on ihme, että näin kävi. Ihan kuin se ei olisi ollut jo kaikkien tiedossa, että kyseinen genre on täynnänsä näitä Simo Salmisen pornolaulumaisia sanoituksia, ja edgyilyä olan takaa. 

Miksi sitten tämä cancelointi tapahtui?

Eräs syy lienee siinä, että olikohan se toinen näistä esiintyjistä, Turisti nimeltään, joka on antanut anti-canceloivia kannanottoja. 

Niinpä kävi se tuttu "jos sanot että islam on väkivaltainen, katkaisemme kaulasi" -teeman variaatio, jossa canceloinnin kritisoija cancelointiin. Tuomitsemiskulttuuri, is the name of the game

Itse sanoitukset sanottiin viralliseksi syyksi, ja varmastihan ne äärimmäisen seksikielteisiä feministejä harmittivatkin - puhua nyt seksistä heteronormatiiviseen tapaan! Feministien mielestä naisten pitäisi toisaalta juosta miehissä kuin Dionysoksen kultin bileissä, koska huoraaminen voimaannuttaa, mutta miesten ei pitäisi olla siinä mukana. Ei ainakaan jos he meinaavat nauttia seksistä, sillä sellainen on äärimmäistä vihaa naista kohtaan. Todellakin, on jokseenkin käsittämätöntä, miten miehen ja naisen välinen seksi kääntyy näiden sairaissa mielissä aina naisvihaksi.

Ja sitten lopuksi vielä bonus, koska nämä feministit sun muut itse turvautuvat whataboutismiin kaikessa, niin käytetään niiden omia aseita nyt niitä vastaan, ja esitetään seuraava kysymys:

Miksi nämä eivät vongu Carbi B:n biisistä WAP (lyriikoihin pääset tutustumaan klikkamaalla tekstiä)? 

Koska nainen saa sanoa sen mitä mies ei! Ja jokaisen on teeskenneltävä sen olevan tasa-arvoa!

Lisäksi onhan kyseinen nainen oikea "slay queen", koska on huumannut ja ryöstänyt miehiä. Myös se fakta, että tämän canceloinnin takapiru Renaz itsekin on soittanut tätä "ongelmallista" räppiä dj-keikallaan,  ei haittaa mitään

Koska allekirjoittaneen tausta on metallimusiikissa, ei tätä kirjoituksen alun cancelterrorismia ole joutunut kestämään. Ja etenkin allekirjoittaneen edustamassa tyylisuunnassa jos sitä yritettäisi, se ei onnistuisi vaan orkesterit operoisivat silloin "se joka moittii, yllyttää kaikin voimin" -periaateella. Se myös on canceloinnin vastalääke. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hevi tulee ja hevi tappaa!

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla ensimmäinen kerta kun feminatsit tekivät jotain hyvää.
Vahingossa toki.
Hip hop on paskaa.Sivuhuomautuksena totean muuten "artistia" kuuntelematta,mitään hänestä tietämättä tai vittuakaan edes välittämättä että oli muuten 100% varmasti valkoinen eikä neekeri.Neekerin tekemänä täsmälleen sama olisi ollut ihanaa.