perjantai 14. elokuuta 2020

Kevennys: Naurettava #CancelCulture

Kuinkas ollakaan, juuri kun julkaistiin teksti joka käsitteli kontaminaatiofiksaatiota, tuli siitä oitis esimerkkinä seuraavaa:

Ja tämän saman haitallisen tukahduttavan ilmiön ovat myös muut huomanneet:

Tietenkään kontaminaatiofiksaatio, ei ole ainoa syy tälle perumiskulttuurille, vaan se johtuu myöskin siitä, kun yhteiskunnan impotentit yrittävät tuoda alas niitä, joilla on sille jotain oikeasti annettavaa. Jos kontaminaatiofiksaatiossa on ne ala-asteen tyttö- ja poikabakteerikammoiset, on perumiskulttuurissa ne tissiposket jotka kantelivat kaikesta opettajalle. (Heidän elämänsä on rakennettu paranoijalle ja syyllisyydelle, jonka he oksentavat muiden päälle projisaatiolla, koska varjotyö ei ole heille tuttu - näytä niille peiliä, niin se on kuin näyttäisi vampyyrille ristiä).

Vaan, nyt siihen kevennykseen. Kuten Nick Cavekin jo ilmaisi inhonsa ja huolensa tälle degeneraatiolle, ja niin on tehnyt myöskin Waller FM:n ilahduttava kaksikko, joka irvailee koko perumiskulttuurille näissä kahdessa show:n jaksossa:

Erityisesti jaksossa 6 on kehopostiivinen feministi nimeltä "Shitty" valvomassa, että poliittinen korrektius säilyy läpi lähetyksen. Se on hulvatonta. Esim. kun Shitty käskee tarkentamaan, mitä juontaja tarkoittaa "lihavalla", toteaa juontaja: "Mitä tahansa, mikä ei saa sinua aloittamaan minusta trendaavaa hashtagkampanjaa".

Ei kommentteja: