torstai 22. maaliskuuta 2018

Profeetta Muhammedin mustat orjat

On meinannut täysin jäädä ottamatta huomioon, että on rasisminvastainen viikko! Ja kuten tiedämme, niin sehän on se kaikista tärkein viikko koko maailmassa!

Joten, mikäpä olisi parempi aihe kuin seuraava: seuraavassa hadithissa (Koraanista seuraava ohje muslimille) ei vain kerrota, että profeetta Muhammedilla - joka on jokaisen hurskaan muslimin, kuin myös suvakin, ylin profeetta ja esimerkki elämässä - on ollut mustia orjia, vaan herää myöskin kysymys, että rinnastiko hän ne myös eläimiin?


Kyseessä on siis Sunan-Nasa'i ja 66. luku, jonka otsikkona on "eläinten vaihto("myynti") eläimiin ("elämillä")". Ideana on osoittaa, että miten muslimien, kuin myös suvakkienkin kyseenalaistamatta seuraama, suvaitsema ja täydellä antaumuksella palvoma profeetta Muhammed, kävi orjakauppaa, minkälaisia orjia hän piti ja ketä hän piti ihmisenä, ja ketä eläimenä (?). (Tämä siksi, koska Hadith (arab. الحديث‎, al-ḥadīt) on perimätietoa profeetta Muhammedin elämästä, teoista ja sanoista.[1] Hadith määrittelee Koraanin ohella islamilaisen elämäntavan, sunnan. - Lähde)

Siinäpä pähkinä purtavaksi, näin rasisminvastaiselle viikolle - eritoten suvakeille!


Ei kommentteja: