keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Katso Yllättävä Seikka Jussi Halla-ahon Saamasta Tappouhkauksessa (+ grafologinen profilointi)

Suvaitsevaiset ovat taas kerran olleet suvaitsemassa, kun tohtori Jussi Halla-aho sai seuraavanlaista postia:Mielenkiintoisena freudilaisena lipsahduksena, ja viittauksena Viralliseen totuuteen, on muistutus "Vrt. Venäjä" - sillä kuten "huhu kertoo", on se siitä tunnettu maa, että jos siellä kyseenalaista status quoa, voi käydä hassusti. Johtaako siis tämänkin uhkauksen jäljet kuuluisalle sylttytehtaalle?

Miksi ihmeessä uhkailija viittaa siihen, että valtiollinen - ns. puolueeton taho, virallisesti - olisi tässä palkkaamassa murhaajaa? Tai paremminkin, esittää moisen analogian uhkauksessaan?

(Siihen kokonaiskuvaan sopien onkin erittäin todennäköistä, että media sivuuttaa tämän kuten massakontrollin aseiden pitääkin sivuutta tälläiset kiusalliset epäkohdat - näemme jo otsikot; "Jussi Halla-aho ylireagoi - varma merkki siitä että Perussuomalaiset eroavat hallituksessa tai ajautuvat ainakin ylitsepääsemättömiin, sisäisiin ristiriitoihin".)

Tämä jos jokin viittaa vahvasti siihen, mitä Fundamentti on opettanut "virallisesta totuudesta" sekä sitä suojelevista ja levittelevistä massakontrollin aseista.Samalla myös kaikki se, mitä Fundamentti on maininnut menosta kolmanteen tiehen lienee myöskin totta; eliitti on jo löytämässä omansa, missä kolikon kääntöpuolet, vasemmisto ja oikeisto yhdistyvät ja julkistavat vihdoinkin salasuhteensa, internationalistisena kolmantena tienä, joka ajaa vain omia etujaan. Samalla kun harhaanjohdettu, lapsellisen luottavainen kansa jatkaa hortoilemistaan sokeana, ja pahaa aavistamattomana kuin sonni jota johdetaan teuraalle. - Paitsi, jos kansa on pimeässä löytänyt toisensa ja valon nimeltä totuus.Jälkimmäiseen viittaisi esim. seuraava uutinen, Hesari jonka maine nyt on mitä on, on joutunut sulkemaan Nyt-liitteensä kommenttiosion:

Suljemme kommenttiosiomme, koska jotainhan tässä on tehtävä


Mitä siihen voi sanoa, kuin että kansa on puhunut, ja sen silmät ovat avautuneet, silloin kun median ja kansan vuoropuhelu lopetetaan.

Vaan takaisin vielä Jussi Halla-ahon saamaan "lukijapostiin".

Jos mainittu fredulilainen lipsahdus oli kysymyksiä herättävä, voi kyseisestä "fanipostista" tehdä myöskin muita profilointeija.

Joten, vielä näin lopuksi tarkistettakoon kyseisen kortin kirjoittajan grafologinen profiili.

Koska allekirjoittanut on opiskellut mainittua tiedettä (ei, kyseessä ei ole mikään "merkeistä ennustelu" vaan pikemminkin tulkinta siitä mitä on jo tapahtunut), arveli hän että tähän yhteyteen olisi sopiva lisätä pieni tarkastelu siitä, että mitä mahtaa pyöriä tälläisten uhkailujen lähettelijöiden päänupeissa tekohetkenä, ja mahdollisesti myös sitä ennen, kuin myös sen jälkeeenkin.

Grafologinen moduli

Käsialalla on ns. häiriintynyt rytmi.

Se yleensä kuvaa tunnetasapainottomuutta, taipumusta herkkään ärtyväisyyteen. Lisäksi tälläinen kirjoittaja on vaikutelmien paljouden vuoksi myös hyvin altis ulkopuolisille vaikutuksille. Tätä voidaan myös pitää oikullisena, juoruilevana ja epähienon käytöksen omaavana, sekä kateellisena henkilönä.

Käsialan muoto, pyöreys, on yleistä naisille, sillä tunteelliset henkilöt kirjoittavat käsialaa (erona Adolf Hitler, jonka erotus naisiin on vain hänen sukupuolensa). Kirjoittaja on todennäköisesti klassinen hysteerikko, joskaan mikään ei pois-sulje sitä, että kirjoittaja olisi mies (sekä hysteerikko).

(Yleensä tasainen käsiala viittaa tiettyyn viileäpäisyyteen, jopa poroporvarillisuuteen, jossa affektit  eivät järisytä ulkoasua).

Kirjoituksen paksuus, ns. ohuuden puute, viittaa "minä itse"-ajatteluun, epäasiallisuuteen ja kritiikin puutteeseen. Eräänlaiseen itse-ehostukseen, siinä missä sen vastakohta, eli ohut käsiala taas on pikemminkin kuivakkaa ja asiallista, käsitteellisen ajattelun rauhanomaista ilmausta.

Samoin, käsialan laajuus viittaa innokuuteen.

- Näitä asioita ei ole ollut vaikea päätellä viestin sisällöstä, tiedän.

Yksittäisistä  kirjaimista tupla-t:n viivojen yhdistäminen viittaa siihen, että kirjoittajalla on taipuvaisuus harrastaa esim. pelejä kuten bridge, ristisanatehtävät, jopa shakki.

Sen tasaisuus puolestaan viittaa vakavaan mielenlaatuun.

Ylhäällä olevat poikkiviivat t-kirjaimessa viittavat "uhoajamaiseen" persoonallisuuteen, neutraalisti ja ilman tätä kontekstia ne ovat määrätietoisten kirjoittajien kirjoituksessa.

- Se, tekeekö se tästä uhkauksesta muunkin kuin VAIN uhkauksen, jää avoimeksi kysymykseksi.

Epätasapainoisuudesta kertoo kuitenkin se, että poikkiviiva suhteellisesti "madaltuu" myöhemmin tekstissä, jolloin into on laantunut, ja ollaan menty passiivisuuden suuntaan.

Mielenkiintoisia ovat oikealle heikentyvät pisteet ja viivat (i:n, ja t:n). Ne yleensä viittaavat purevuuteen ja sarkasmiin, se voi tarkoittaa niin kirjoittajaa, kuin myös kirjoituksen taustalla kirjoittamisen hetkellä olevaa tunnetta. Eli kyseessä on selvästi henkilöhyökkäys.

Kun taas jos toinen merkki näyttää hetkellistä tasapainoa, kuten t:n viivat, niin taas i:n ja j:n pisteiden leijaileminen yläoikealla viittaa henkilöön jolla on intomielisyyttä, ja korkelentoisia aatteita (kröhöm suvaitsevainen maailmankoti?) sekä impulsiivisuutta - tämä viittaisi melko hyvin närkästyneeseen suvaitsevaiseen, joka on toiminut hetken huumassa ja esim. alkanut kesken voileivän tekemisen huutamaan tyhjässä keittiössä:"No nyt sitten sai riittää, nyt kyllä annan sen Halla-ahon kuulla kunniansa!!! Missä on minun  kynä ja kortti jonka olen varannut näitä tilanteita varten?!"

J:n silmukkaa on kolmea eri tyyppiä: alasjäävä silmukka viittaa pettymyksiin, romahtaneisiin toiveisiin, ja näistä johtuvaan katkeruuteen.

Kun taas ns. ongenkoukku silmukka kuvaa naisilla kohtaloonsa alistumista, ja miehillä impotenssia.

Muuten taas ensins silmukka on pieni ja sitten taas erittäin suuri. Näillä silmukoilla on seksuaalinen merkitys, jonka tosin voisi epäillä tässä tapauksessa olevan seksuaalisen frustraation kourissa painiskelevan kukkahattutädin sublimaatiota.

Muita huomioita:

Erittäin todennäköistä on, että kortti on voitu lähettää ns. väärästä kaupungista.

Epäilemättä myöskin kukkahattutädissä on painotus termillä "täti", sillä kirjoitusasu viittaa siihen.

Ja kortin suvaitsevaisuusprosentti sitä luokkaa, että kyseessä on myös "vakaumuksellinen suvaitsevainen".

Toki, kortissa viitataan grafologiselta pohjalta henkilöön, jolla on maltti mennyt, mutta joka pyrkii pitämään itsensä kasassa. Epätasapainoinen hyppiminen eri tiloihin myöskin viittaa tähän. Yleensä se johtuu nimittäin siitä, että kyseisiä kohtia rustatessaan henkilö menee kirjoituksessa ilmaisemiensa tunnetilojen läpi.

Joten luultavasti se kilahtanut kissatäti, joka heittelee ihmisiä kissoillaan ei tämä henkilö ainakaan päällepäin ole. (Näin tuo mainittu "freudilainen lipsahdus" voi olla keino saada pontta uhkaukselleen, tai sitten kyseessä on joku poliiittisesti aktiivinen henkilö).

Ei kommentteja: