torstai 13. joulukuuta 2012

Nainen Joka EI Kieltänyt Seksuaalista Valtaa + Haaste/Koe

Olen sanonut: "Naiset rakastavat kilttiä miestä sanoissaan, mutta vihaavat teoissaan". 

Se on sukua sille, ettei naisia pitäisi koskaan arvostella sanojen mukaan vaan tekojen, eikä todistelujen vaan luonteen perusteella.

Eräs melko kiinnostava tähänkin liittyvä ilmiö, johon minä olen omakohtaisesti törmännyt, mutta mihin varmasti moni muukin mies (maskulisti tai ei) on törmännyt, on se että onko naisella seksuaalista valtaa vai ei.

Olen yllättynyt että miten usein käy niin, ettei nainen (feministi tai ei) myönnä sitä.

Tai sitten hän reduktoi aiheen vain miehen "saamisvonkaamiseksi", vaikka kysehän on paljon isommasta ongelmasta.

Jos miehen saaminen on pois naisen itsemääräämisoikeudesta, niin eikö silloin nainen myös sorra miehen itsemääräämisoikeutta eväämällä tältä seksin?

Se on eräs vaihtoehto jota sietää miettiä.

Vaan seksuaalinen valta ja sen väärinkäytökset johtavat myös toisenlaisiin ongelmiin, joita suoraan tukee mieheen kohdistunut feminisointi- ja ehdollistamisohjelma. 

Seuraavassa on facebook-keskustelu jota kävin erään neitokaisen kanssa, ja puhe meni seksuaaliseen valtaan ja siihen liittyvään hyväksikäyttöön.

Puhe oli eräästä miehestä joka kestitsi nuoria naisia, ja kuinka sitten eräskin ihastuksen kohde oli kirjaimellisesti paritellut tämän miehen asunnossa jonkun toisen kanssa.

Tämä tuntemani, parikymppinen neitokainen sitten sanoi miehelle vinkiksi, että jos kerran toive oli ettei tuollaista tehdä, niin tuollaiset ulos kämpästä, jotka eivät osaa omistajan sääntöjä ja vieraanvaraisuutta kunnioittaa.

Samoin, hän kuvaili miestä sanoin "ylikiltti" - se ehdollistuma, jonka avulla miehistä naiset tekevät helposti hyväksikäytettäviä. Mutta jonka esim. feministit sanovat olevan avain onneen naisen (kuin naisen) kanssa.

Tässä otteita keskustelusta, miten se jatkui tuon johdannon jälkeen (korjasin korkeintaan mm. kirjoitus- ja näppäinvirheitä ja poistin nimiä ynnä muuta henkilökohtaista, mutta en juuri muuten puuttunut tekstiin, joka voi olla hieman hektisen oloinen, chattiympäristöstä johtuen).

Nainen:
niin, koska tiedän, kuinka ne käyttää hyväks sitä
et se on niin kiltti
että tarjoaa aina ruuat ja juomat

Minä:
 ja siihen kun vielä lisätään toi naisten seksuaalinen valta, niin lopputulos on juuri tuo

Nainen.
siis sen ilmasen viinan takia
ne on sen kanssa, haloo!

Minä:
joo, totta kai
ja se on toiveikkain mielin "hitto ne käyttää mua hyväkseen, tää ei voi mennä pieleen!!"
No sen on ihan hyvä kuulla se naisen suusta missä mennään
jos joku mies sanoo niin voi olla että "joo mut kato sä et tiä, meillä on kemioita iha selvästi"


 Nainen
 en mä tajuu :((((((((((

Minä:
no toi on juuri mikä johtuu tuosta seksuaalisesta vallasta, vain erittäin pieni prosentti miehistä voi valita partnerinsa, kun taas naisilla käytännössä jopa semmoinen jabba huttinkin näköinen mörökölli voi toimia valitsijana ja tätä ne sitten käyttää hyväkseen, ja manipuloi paskat pihalle noista vähän epätoivoisemmista miehistä ja samalla media ja tv aivopesee niitä että tuo muka kannattaa

Nainen
 jep:D


Minä:
siis kun noi miehet ei tajua että nainen joka on kiinnostunut ja aikansa arvoinen, ei tosiaan käyttäydy noin..jos sanat ja teot ei ole 1:1 niin se on ajanhukkaa se

Nainen:
no niinpä!!!!!!!!!!!!

Nainen
niin just
mä en edes kyllä anna miehen tarjota
paitsi harvoin
jos ei oikeesti oo rahaa
:DD hihi
mut miten naiset käyttää ulkonäköään hyväks
niinku just sanoit :D

Minä:
toinen kaveri kanssa sai oppia ton kantapään kautta..se oli tarjonnut yhdelle muijalle alkuillasta, niin sitten jumalauta, se oli ehtinyt käymään vessassa, niin se oli kuppaamassa jo se muija yhtä toista idioottia

Nainen
jep  :D

Joten näemmä on myös naisia jotka pystyvät myöntämään tämän asian, ja jopa tuomitsemaan sen.
Vaan lopuksi minulla on tehtävä jokaiselle kieltämisen tilassa olevalle naiselle - voitte kutsua sitä haasteeksi tai kokeeksi, miten vain.
Jos sinulle on epäselvää, että miten naisen seksuaalinen valta toimii, niin kokeile seuraavaa:
1. Mene deittipalstalle tai vaikka vain chattiin.
2. Ota ensin miehen nimi käyttöön, ja pistä ilmoitus jonka laittaisit joka tapauksessa miehenä. Tai maskulinisoitu versio ilmoituksesta, jota olet käyttänyt naisena. (Erinomainen tilaisuus naiselle koittaa omien pariutumisvinkkiensä toimivuutta).
3. Katso ja hämmästy, kun huomaat miten vastauksien määrä eroaa naisena saamiisi vastauksiin - puhumattakaan miten helppo ylipäänsä on saada kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen.
4. Tarkista nyt kantasi: Oliko naisilla sitä seksuaalista valtaa vai ei?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas harvinaisen feikki "keskustelu".

XeimA kirjoitti...

Niin, koska 1. kukaan nainen ei voisi olla niin rehellinen että myöntää tuollaista tapahtuvan, 2. koska tuollaista ei mahdollisesti voisi tapahtua?

Nyt, olisiko korkea aika vetää pää pois perseestä nimeltä feministinen propaganda, ja ottaa "punainen pilleri"?