tiistai 6. marraskuuta 2012

Vääjäämättä Häämöttävä Luokka-/& Sisällisota

On tulevaisuudessa tosiasia, jos tämä kehitys ei muutu.

Fundamentti jälleen tiedottaa sen Kakoomuksesta, minkä nyt sen pikku-herodekset julistavat blogeistaan: selkeää ja orjuuttavaa hyökkäystä kansan valtaosaa kohtaan.

Suomalaista joka elää jantelaisessa häpeäkulttuurissamme, on vielä yllättävän helppoa harhauttaa.

Jos ryssä sanoi että tuu tänne, saat leipää., sanoo porvari että äänestä minua, niin voit sanoa että olet äänestänyt Kokoomusta. 

Esimerkkinä tuon toimivuudesta on se, että kakoomuksen kaltainen puolue on  johtava puolue maassamme.Jos Saul Scumbag sen pisti käyntiin -

Saul on vaikeroinut, että miten koville joutui kommenttinsa johdosta - siinäs näätte, tunteet ne on vaivaisten polkijoillakin. Ehkäpä nyt Kokoomus voisi haastaa 10 000 € kaikki Suomen työttömät, eläkeläiset ja muut kurjat kuten vähävaraiset lapsiperheet, Saulin kuntoutukseen?

Niin lisää paskaa housuun tarjoaa myös toinen kapitalisti-maitonaama -Aleksi-Erik Toivanen 19 v. - joka tuumaili että nyt sitten kaikki kansaa tukeva turva pitäisi purkaa pois.

Kukapa hyvinvointivaltiossa kasvanut kakoomusnuori ei olisi nauttinut ilmaisesta terveydenhuollosta, kirjastoista ja koulutuksesta eli ollut hyvinvointivaltiorappiolla?
Tai sitten vain puoluetukia. Mutta hei, pääasia ettei muille jää mitään. Yksi sana: ahneus.


Se katkeransuloinen puoli

Nyt, kun pysähdyt ja mietit, niin eiköhän ennemmin köyhän, syrjäytyneen ellei jopa "narkkariperheen" lapsestakin ole mahdollista tulla yhteiskuntakelpoisempi, myötätuntoisempi ja vastuullisempi yhteiskunnan osanen kuin tälläisistä itsekkäistä tyranneista, jotka kyllä imevät (enemmän tai vähemmän legiimisti) kaikki yhteiskunnalliset edut irti, mutta toimillaan ja kannanotoillaan nakertavat hyvinvointiyhteiskuntaa, muuttaakseen siitä itselleen sopivan ruokamaan. Eivät nämä pöyhkeät "meidän verovaroista tulee sitä ja tätä"-kapitalistit ja porvarit niitä veroja vapaaehtoisesti maksa. Eivät ole maksaneet, eivätkä tulekaan maksamaan. Heille politiikka on lobbausta. He ovat kapitalisteja, jotka kannattavat sitä että pääoma keskittyy mahdollisimman paljon - heille itselleen. He kiipeävät itse huipulle kyynärpäitä käyttäen, mutta sinne päästyään potkaisevat tikapuut alas etteivät loput pääse perille.

Mutta tämä esiintulo on jotain, mikä on järkyttävyydestään huolimatta hyödyllistä, sillä jos paholaisen onnistunein juoni oli ettei kukaan enää usko sen olemassaoloon, oli Kokoomuksen suurin juoni puettu työläisen haalareihin joissa oli "työväen puolue - vastakkainasettelun aika on ohitse"-iskulauseita. Jotka todellisen luonnon haistaneelle, oli kuin ilmestyskirjallisen pedon päähän kirjoitetut pilkkaavat nimet.

On erittäin hyvä, että tämä kokoomuslainen tulevaisuudensuunnitelma tuli nyt esille.

Historiallinen tuulahdus: Turmetumaton oppi ja sen periaatteet

Jo varhaiset Täydellisen Järjestelmän yhteiskunnallisen teoriat tästä oikeisto-vasemmisto-paradigmasta kertovat (käytännössä kyse on kapitalismista ja kommunistisesta sosialismista, jotka ovat vain saman kolikon kaksi puolta), että kapitalismin ja kommunismin päämäärät ovat yksi ja sama: libertarismi ja anarkismi.

Tämä on päämäärä, jossa käytännössä kansallisvaltio on häivytetty täysin ja sen on korvannut barbaristinen, erittäin paljon viidakkoa muistuttava järjestelmä jota  voi vain hallita ilman minkäänlaisia esteitä: Anarkismissa ei ole valtiota eikä lakeja, eli käytännössä se on vahvimman valta. Samoin libertarismissa on kyse aivan samasta, ja vaikka tässä järjestelmässä on mukana raha, ei se voi koskea sitä osaa joka ei sitä enää pysty omistamaan. Molempien ideana on vastuun vieminen pois vapaudesta, jolloin demokratian ja kansanvallan perustat ovat lopullisesti murskatut ja kansaksi kutsuttu lauma on hajotettu, ja hallittu jo pelkillä olosuhteiden pakotteilla!

Täydellinen Järjestelmä puolestaan on tuon kehityksen vakaumuksellinen vastavoima. Se edustaa kehitystä, joka myöntää että valtio on ihmiskunnan kollektiivisesti mitä korkein saavutus, ja että ihmiset vaistomaisesti hakevat yhteyttä (tämän periaatteen langennut enkeli on primitiivisregressiivinen joukkosielu) ja tämän yhteyden ulkoinen muoto on valtio. Ihmiskunta hakeutuu tähän tilaan joka tapauksessa, tällöin sen autonomian kaappaajien olisi ihanteellisinta joko pitää sopivasti lauma hajallaan, tai yhdessä suuressa karsinassa: imperiumissa.

Mutta tiedä, että samalla tämä periaate takaa sen, että kansallinen keskittymä (valtio on kansa, kansa on valtio) hajotessaan tulee taantumaan lapsen tasolle, etsimään turvaa ja joukkoaan, jolloin heidät otetaan uudelleen käyttöön - paremmin tämä metodi tunnetaan nimellä shokkihoito. Kansakunnaton kansa (kollektiivisen identiteettinsä menettäneet) ei eroa mitenkään siitä miten 30-40 luvuilla leirielämää viettäviltä ihmisiltä vietiin nimi, hiukset sekä muut persoonalliset tuntomerkit ja korvattiin ne numerotatuoinnilla, yhtenäisellä raitapuvulla ynnä muilla sellaisilla! Victor Frankl melko hyvin kuvailee tätä ilmiötä otsikon "keskitysleirin psykologiaa" alla, todeten että niissä oloissa ihmisen tarvehierarkia laskeutuu hyvin, hyvin alhaiselle tasolle ja hänen kiinnostuksensa katoaa sellaisia ilmiöitä kuten vaikkapa hengellisyyttä ja politiikkaa kohtaan - mieti tarkasti, miksi äänestysprosentti oli niin pieni? Äläkä myöskään unohda sitä, miten Kokoomus pärjäsi. Eikö tämän kapitalistien etuja ajavan, vähemmistöpuolueen, menestys ole hieman outoa?


Uljas, Uusi ja Internatsionalistinen Maailma!

Takaisin tähän hetkeen ja kysymykseen

Nyt, pitää muistaa että välineelinen merkitys sillä että kansalta riistetään sen tuet on ilmeinen - aikana kun ihmiset puhuivat siitä miten saisimme BKT:n kohoamaan, minä rupesin katsomaan metsää puilta ja päädyin lopulta väittämään että kaikki tuollainen pelleily on vain hetkellinen laastarointi isompaan ongelmaan.

Aikana ennen vallitsevaa lamaa ja lomautuksia - konfliktia - kerroin että kapitalistisessa järjestelmässä konfliktit ja kriisit ovat sisäänrakennettuja. Tämä merkitsee sitä että lamat ja nousut vaihtelevat keskenään, ja siinä hullunmyllyssä aina osa putoaa alas ja osa onnistuu ehkä kiipeämään ylös. Mutta he joilla on valtaa ja valuuttaa, sen myötä lopulta säilyvät kuivilla. Valtioista on muuttumassa kapitalismin keppihevosia

Työläisten reserviksi kutsun työttömiä, sillä niin nousussa mutta etenkin laskusuhdanteessa tämä reservi lisääntyy. Tämä merkitsee sitä, että ilman kansallista tukea, joka on kansan verojen kautta asettama (hyvinvointivaltio) vakuutus, on kansa täysin kapitalistin armoilla. Eikö muka jo nyt lähtökohtana ole joutua tuottamaan voittoa (jollekin muulle kuin itselleen), jotta vain selviytyisi?

Viimeisimmässä hyökkäyksessä, jota pohjustettiin lapsilisien poistolla, lienee kyse muustakin kuin kansalle vihamielisestä pikkusieluisuudesta ja kovasydämisyydestä.

Todellakin, on irtasta miten sitten tälläinen nulikkamainen pikku-kapitalisti(t) kehtaa tulla vielä puhumaan hyväntekeväisyydestä ("tukia ei tarvita, hyväntekeväisyydellähän tuo hoituu!"), samalla kun hän itse on vetämässä viimeisen tuen pois heiltä jotka juuri tätä hyväntekeväisyyttä tarvitsevat!

Eikä se kaaos johon kapitalismi ja kommunismi, libertarismi ja anarkia, tähtäävät todellakaan ole mikään Edenin puutarha. Ei! Vaan jos jo nyt kapitalistinen, kansallisesti vieraantunut yhteiskunta on yhäti enemmän jokaisen sotaa jokaista vastaan (yleensä silloin mitä alemmaksi me menemme, kun taas hyvä veli-kerho porskuttaa keskenään, sillä he tietävät miten tietämättömistä ihmislampaista manipuloidaan paskat pihalle hajota ja hallitse-taktiikalla), niin silloin tuossa lopullisessa eliitin orjayhteiskunnassa kyse on enää pelkästään selviytymisestä. Riittää kun katsot toisiin ja kolmansiin maihin, jolloin voit nähdä miten paljon löytyy hyväntekeväisyyttä kahden ihmisraunion väliltä jotka taistelevat kaatopaikalla jätteistä? Jos sitä tavataan, voidaan sen sanoa olevan suurta sydämeltään, mutta pientä kapitalismin maailmassa jossa tavarafetisismi pitää huolta että kaikki on hinnan takana - maailmassa on kyllin ruokaa ja resursseja nälänhädän poistamiseksi, harmi vain ettei kyllin rahaa ostamaan niitä (tai vain rakkautta)!

Näin voidaan havaita että kapitalisti haluaa pitää yllä valheellista kuvaa siitä, että maailma olisi paratiisi ja jokainen ihminen täysin altruistinen (sattumoisin, ajatus anarkian takana on täsmälleen tämä sama!) - eikä täten (hyvinvointi)valtion kaltaista taakkaa tarvittaisi!

Don't believe the hype!

Suomi alá Kokoomus

Eikä myöskään sovi unohtaa, että se liittovaltiokehitys, jota nämä internationalistisen eliitin rengit niin kovin tukevat, on kuin suuri verkko joka vetää mukaansa pahaa aavistamattomat valtiot. Siinä ollaan kuin täit tervassa, kun äkkiä huomataan olevammekin euroopan white thrash-seutua, suuressa valtioita syövässä ja hyödyntävässä, keskusjohtoisessa valtiossa. Liittovaltiossa. On sanomattakin selvää että sellainen syö sen kehityksen, johon pystyy mitä erinomaisimmin pieni Suomen kokoinen maa aivan itsekin.

Loppusana- ja toivotus

Mutta Fundamentti ei anna lukijansa olla kuin sonni, tai katras lampaita joita viedään teuraalle, näiden uteliaina ja tottelevaisina seuratessa teurastajaansa.

Tämä taistelu käydään vielä informaatiotasolla, ja jos Luoja suo ja kansalaisten rakkaus ei kuole, ei Suomen tarvitse kohdata toista sisällis- /& luokkasotaansa!


Ei kommentteja: