keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Pedon Merkki Jakoon Jo Vuonna 2013?

On tullut aika palata aiheeseen 666. Eräänlainen peruskurssi saatiin viime pääsiäisenä, joten nyt on aika palata uudestaan tähän ns. esoterisempaan Fundamentin puoleen.

Seuraavan uutisen mukaan, USA aloittaa sirutuksen vuonna 2013.

Yhdysvalloissa siirrytään sirutuksen aikaan 2013 

Eräs aika olennainen syy miksi uutinen keräsi mielenkiintoni oli siinä, että minulla on ollut jo vuosia se kanta tähän Ilmestyskirja-kysymykseen, että USA:n kohdalla on jotain mätää.

Johdanto

Etenkin nuorempana tutustuin erittäin paljon tähän aihepiiriin, milloin keskustelin (silloin kun en väitellyt) Vartiotorniseuran edustajien kanssa, marinoi minua eräs erittäin paljon asiasta kiinnostunut kristittykaverini, joka uskoi siihen periteiseen ja mainstream-vapaiden suuntien näkemykseen että tapahtuu sellainen asia kuin tempaus, ja että euroopan yhteisöstä ottaa vallan itse antikristus ynnä muuta sellaista. Asiaan perehetyneet tietävät opinkappaleet, ja muut saanevat perusteesit selville jos vain etsivät. Näiden kahden instanssin lisäksi sitten tietysti asiasta kävin keskustelua netissä, ja luin ja luin ja luin. Asiaan voi vaikuttaa se, että edustan persoonallisuustyyppiä INTJ, ja minulle on hyvin tyypillistä haluta ottaa asia haltuun syvälliseltä mutta itsenäisen tutkimuksen pohjalta. Sen tein.

Mikä pisti silmääni, oli se että kristinusko - vaikkakin suosittelen sitä Suomen valtion uskonnoksi ja kannatan sen aseman ylläpitoa - omaa noin 30 000 erilaista lahkoa pitkin maailmaa. Tietysti, niiden erot voivat olla hyvinkin pieniä, ja etenkin tässä lopunaikakysymyksessä voidaan sanoa että vallalla on tiettyjä "itsestäänselvyyksiä".

Esim. Niitä on ensiksi mainittu tempaus-oppi, jonka mukaan siis uskovat tempaistaan taivaaseen ennen kun alkaa paukkua. Tämä oli ensimmäisiä oppeja jonka itse hylkäsin Raamatun valossa, ja myöhemmin sitten sain tietää  olevani tulkinnaltani ns. Post-tribulationalisti, siinä missä perinteisen suunnan kannattajat ovat pre-tribulationalisteja. Todellakin, pre-trib-tulkinnan voidaan sanoa syntyneen John Darbyn Raamatun sivumerkinnöistä, ja sen ylläpito vaatii melkoisen metkaa ns. henkarijakeiden käyttöä - yksittäisiä, ja usein asianyhteydestään irrroitettuja kohtia, joiden varaan asetetaan tulkinta. (Eli post-trib:in mukaan tempaus tapahtuu vasta vihan ajan jälkeen, ja pre.tribbaajan mukaan ennen sitä, ja se on puolestaan aikaa jolloin ollaan tekemisissä näiden Ilmestyskirjan ahdistavampien tapahtumien kanssa).

Siitä pääsemmekin hyvin takaisin itse aiheeseen.

Amerikka - susi lammasten vaatteissa?

Amerikka on maa jossa on suuri teollisuus mitä tulee ilmestyskirjallisuuteen. Se tarkoittaa siis sitä, että tuosta maasta on myös monet Ilmestyskirjaa koskevat väittämät ja tulkinnatkin lähtöisin. Ja kuinka ollakaan, on myöskin uskovaisuuden tukikohtien suuntaviivat useimmiten tuontikamaa jenkeistä.

Suomessa se toimi aika hyvin, etenkin aikana kun Neuvostoliittoa pidettiin Pedon valtakuntana (USA oli kylmässä sodassa Neuvostoliittoa vastaan, ja suomalaisten korvan takana oli edelleenkin muisto talvisodasta) . Eikä oikeastaan vieläkään nyt EU:n aikana voida sanoa että tietyt tulkinnat ja ajatukset olisivat kovinkaan kaukaahaettuja. Etenkin kun Strasburgissa on "keskeneräinen baabelintorni" paikkana jossa EU:n asioista päätetään, ja onpahan pihassa vielä portto joka ratsastaa petoa. (Muistan vieläkin miten eräässä kirjassa kerrottiin "Euroopan Yhdysvalloista" - mikä on tosiasia jos EU:sta muutetaan liittovaltio - mutta myöhemmin tästä lisää).

Mutta huomattavaa oli että näissä tulkintaperinteissä USA oli aina joko neutraali, ellei jopa sankari; deus ex machina joka hyppää näyttämölle ja pelastaa päivän!

Minusta tuo oltiin nielaistu liian helposti. Vaikka en olekaan tasapäistäjä, tavalla mitä esiintyy tiettyjen vasureiden piireissä: "USA:nkin pitää olla paha, jos muutkin kerran ovat, ei oo reiluu ja suvaitsevaista tollanen"-jossa siis totuudesta tehdään mielipideasia, mielipieasia joka ei saa loukata ketään.

Teesi vs. Antiteesi/ Oikeisto vs. Vasemmisto - epätäydellisen järjestelmän paradigma

Amerikka nimittäin on maa, jossa on mitä parhain esimerkki pervertoituneesta oikeisto-vasemmisto-jaosta, ja tapa jolla se on pervertoitunut on sattumoisin myös Täydellisen Järjestelemän lähes täydellinen antiteesi - tila jota voidaan pitää todellisena onnettomuutena kansalle!

Amerikkalainen vasemmisto omaa toisaalta hyvinvointivaltion ehdot, jotka kuuluvat jokaiseen kristilliseksi mainittuun valtioon. Mutta toisaalta, se oikeuttaa myös toinen toistaan kyseenalaisimpia toimia, olivat ne sitten abortit tai seksuaalisten parafilioiden sekä perversioiden siunaamiset, jopa niiden normalisoinnin.

Amerikkalainen oikeisto taas edustaa nationalistista ja  ns. kristillistä arvosuuntausta, mutta toteuttaa kapitalistista ja armotonta valtiomuotoa, mikä olisi saanut eräänkin nimeltä mainitsemattoman kokoomuksen nuorison edustajan (jo kait ex-edustajan) nyyhkimään liikutuksen kyyneliä, hienosti hoidetusta vaivaisten ja heikomman aineksen täydellisestä kurjistamisesta ja tuhoamisesta.

Nyt, jokainen tietää Sodoman, ja sen että kyseinen kaupunki tuhottiin erityisen vihattavan aktiviteettinsa vuoksi, moni edelleenkin pitää Sodoman syntinä pelkästään sen perversiota ynnä muita vasemmistolaisen amerikan paheita, mutta itse Raamattu sanoo Sodoman synniksi myös seuraavan - joka tulee kuin suoraan oikeistolaisen Amerikan paheluettelosta: 

Hesekiel: 16:49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.)

Jotain on siis pielessä. Jos olisin paholainen (Raamatun eräs nimi paholaiselle on "erilleen repijä") tekisin juuri noin! Kansan olisi mahdotonta voittaa kummassakaan tapauksessa. - Tai jos en usko paholaiseen, sanoisin, että jos olisin joku ylikansallinen eliittihallitus, käyttäisin tuota suunnitelmanani.

Esim. Vielä viime vaaleissakin muistan kuinka eräs muuten oikein viehättävä amerikkalainen facebook-kaverini kampanjoi kiihkeästi Obamaa vastaan, vastustaen aborttia, samalla vastustaen silti myöskin köyhien auttamista.

Entä tilanne nyt?

Demokraatit edustavat sekulaaria humanismia. Eli samaa aatteellista suuntausta kuin meidän viherpunaiset internationalisistit.Tällöin he eivät usko tai ainakaan tunnusta Ilmestyskirjaa, eivät vaikka tekisivät juuri sen mukaisesti.

Entä mihin tuo siru-uudistus on nyt sidottu?

Se on sidottu köyhiin ja sairaisiin. Eli jos et halua kärsiä damokleen miekkaa kapitalistisessa yhteiskunnassa, jossa sairastuttuasi joudut pulaan jos sinulla ei ole rahaa vakuutuksiin tai sairaalamaksuihin, niin tällöin sinun on otettava siru, jotta pysyt terveenä.

Melko toimiva suunnitelma?

13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.
13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

Entä Suomi?

Suomi välttyy tuolta jos pysyy itsenäisenä, eikä menetä autonomiaansa internationalistiselle eliitille. USA on jo liittovaltio, ja EU.sta pyritään tämän lamatilanteen verukkeella luomaan sellainen.

Jos niin tapahtuu, on kaikki siinä mukana olevat maat keskuhallinnon vallan alaisina, sillä silloin ollaan kuin, no, liittovaltio. 

Tämä taas on askel lähempänä näiden kahden, niin euroopan kuin amerikankin yhdsyvaltojen mahdollista lähentymistä, sekä yhdistymistä myöskin mitä tulee valuuttojen suhteen!

Nyt, pitää muistaa että vaikka tuo ei vielä olisi täysin täyttänyt merkejä, on se kuitenkin portinavaus, ja mekanismin luominen sille että kokonainen kansakunta ja sen yksilöt tulevat olemaan orjuutettuja ja valvottuja.

Entä mitä merkkejä meidän olisi havaittava?

Ainakin se, että Pedon merkiksi kutsuttu siru ajaa funktioita jotka mahdollistavat uhrinsa valvolmisen, sekä sen että valuutta &/ kyky maksaa ovat riippuvaisia kyseisestä liitännäisestä. 

Samoin Ilmestyskirja on koodia. Eli se on asetettu täyteen symboleita, jotka voidaan oikeana aikana havaita ja täten viesti voidaan purkaa.

Mutta minä sanon, että tilanne ei ole niinkään sellainen että profetia olisi predestinoitu, vaan ne jotka (yksilöt ja valtiot) ottavat asiakseen täyttää profetiat, ja avatakseen portit, tulevat pistämään tämän kellon käyntiin.

Symbolit & avaimet

Eräs hyvä esimerkki tämän ymmärtämisestä onkin vaikkapa seuraava, joka edustaa minun tulkintaani:

- Pedon kuva vrt. Jumalan kuva, joka on ihminen. Tällöin kyse olisi jonkinlaisesta toimijasta, mahdollisesti ihmishallitsijasta. Kumartaminen viittaa alistumiseen ja kunnioittamiseen hallitsijaa kohtaan.

- Pienet ja suuret, rikkaat että köyhät jne. Viittaavat yhteiskuntaluokkiin. Kapitalistisessa yhteiskunnassa jokainen luokka on sidottu ja suhteuttu rahaan.

- Pedon luku (on ihmisen luku) ja merkki. Gematria on metodi laskea lukuarvoja, kirjaimista sekä sanoista. Etenkin Raamatun käyttämä kreikka ja heprea sopivat tähän, sillä niissä numerot ja kirjaimet ovat yhtä - esim. Jeesuksen nimen lukuarvo on 888 (tiesitkö että Jeesuksen nimi kirjoitettiin kreikkalaisessa Uudessa Testamentissa muotoon Iesou6, eli hänen nimensä päättyi numeroon?). Tällöin Pedon luku ei ole, kuten yleinen käsitys väittää "saatanan luku" vaan ihmisen luku, eikä siinä välttämättä ole muuta magiaa kuin se että kenen nimi laskettuna antaa tuon luvun. Kaiken kaikkiaan taas merkki viittaisi johonkin uuteen, tietyn järjestelmän myöntämään valuuttaan, sillä valuutassahan on aina keskeisten henkilöiden nimi ja kuva, ynnä muut tuntomerkit.

- Peto. Tätä puolestaan pidän hallitusjärjestelmänä.  Muut osaset ovat pikemminkin sen välineitä. Esim. toinen peto, jolla on kartisan sarvet, mutta joka puhuu kuin lohikäärme, ja käyttää valtaa ensimmäiseltä pedolta on jonkun järjestelmän toinen versio, jonka sarvet ovat viattomat mutta jonka puheet ovat itse paholaiselta. Tämä herättää henkiin siis aiemman pedon, eli aiemman järjestelmän.

- Lohikäärme. Saatana. 

13:11 Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme.
13:12 Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

13:14 Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. 

Se vaan, että pelkään tässä käytetään hämyliikettä jos se annetaan vapaaehtoisesti, niin se ei vielä täytä profetiaa, mutta avaa portin. Koska tuo mahdollistaa sen että siitä tulee henkilötunnus ja valvontalaite, sekä valuutta yksilölle tällä hetkellä aika moni tietää jo tuon ja siitä on vielä aika kova häly, joten vielä toistaiseksi vastarintaa luulisi löytyvän tuo teksti antaa ymmärtää että jotain mullistavaa tapahtuu, niin tuolle voidaan antaa erittäin raskas syy ottaa tuo.
Päivitys ei olisi järin vaikeaa, ei nykyisellä teknologiallamme. 
Entä muut Raamatun merkit ja niiden mahdollinen, aikaamme sopiva merkitys? Ja se, että kuinka ne tukevat edellä mainittua?
Ilmestyskirjan neljä ratsastajaa ovat eräs, joihin myöskin vuosia sitten kiinnitin huomiota. 
Sillä elämme aikaa jolloin niiden symboliarvo on täyttynyt, ja oikeastaan vieläkin on läsnä.
 6:1 Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!"
6:2 Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.

6:3 Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!"

6:4 Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.

6:5 Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka.

6:6 Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."

6:7 Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!"

6:8 Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.
Kommunismin värinähän on ollut punainen, ja epäilemättä kapitalismin väriksi käy musta. 

Mutta mikä merkittävintä on että tämä nykyinen käännös kätkee yhden tärkeän tekijän hallavan hevosen kohdalta.

Seuraavan kirjoitin jo vuonna 2009 kun esittelin tätä vaihtoehtoista teoriaa. 

Ja se menee seuraavasti.

Englanninnoksessa tuo on käännetty muotoon pale horse - kalvakka, kalpea, hevonen.

Sehän viittaa valkoiseen, joka tulee ensimmäisenä mieleen tuosta kalpeasta, miksei myöskin hallavasta.

Alkuperäisessä tekstissä muoto on kuitenkin chlōros hippos - VIHREÄ HEVONEN (tuo sana, khlooros on käännetty mm. vihreäksi ruohoksi muualla Raamatussa).

..Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla..


Mitä tuo merkitsee?


Päättele itse.


5 pisteen vihje:

Vihreä oli Muhammedin lempiväri.

Islamin tunnukset

Kuunsirppi, tähti ja vihreä väri ovat symbolit, jotka yhdistetään islamilaisuuteen. Tähti kuvaa tietoa ja valoa ja kuunsirppi edistystä... voittokulkua ??. Nämä symbolit esiintyvät monen islamilaisen valtion lipussa.


Ruttoa ei puolestaan löydy alkuperäisestä tekstistä lainkaan.

Kyseessä on vain kuolema - thanatos.

Valta tappaa kuolemalla. Itse asiassa voisi sanoa että Kuolemalla, koska sama sana on käytetty tuosta Kuoleman personoitumasta.

Entä maan pedot?

Sana jota tuossa käytetään on yksinkertaisesti therion.

Ihan sama sana, jota käytetään Pedosta.

On siis mahdollista, että OIKEASTI tuo jae menee seuraavalla tavalla.
Ja minä näin, ja katso: Vihreä hevonen ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja Kuoleman (avulla) ja Pedon kautta (joka on maan päällä).

Esimerkki: Saudiarabia.


Lainaus:

Saudi-Arabian lippu otettiin käyttöön 15. maaliskuuta 1973. Vihreä on islamin symboli. Lipussa on arabiankielinen shahada eli uskontunnustus:

'لا إله إلا الله محمد رسول الله

lā ilāhā illā-llāh; muḥammadun rasūlu-llāhi

Ei ole muuta Jumalaa kuin Allah, ja Muhammad on hänen profeettansa.

Miekka kuvaa Ibn Saudin voittoja.

Saudi-Arabian lipun etu- ja takapuoli eroavat toisistaan, koska uskontunnustuksen on oltava luettavissa molemmin puolin lippua. Täten Saudi-Arabian lippu kuuluu Paraguayn ja Moldovan lippujen ohella niihin harvoihin kansallislippuihin, joiden etu- ja takapuoli ovat erilaisia.


Lippu jossa on tarkkaan kopoituna tuo Ilmestyskirjan kohta, miekkaa, islamilaista tunnusta ja vihreää väriä myöden, kuin täydellinen lippu Vihreälle Hevoselle.
Kyllä vai ei?

Onko muslimiterroristit nousevana ongelmana länsimaissa, jopa siinä määrin että henkilön intimiteettiä loukkaavaia keinoja ollaan harkittu heidän ehkäisemikseksi?

Vaikka ei uskoisikaan Ilmestyskirjaan sinänsä, on sen ennustama yksityisyyttä loukkaava teknologia jo todellisuutta. Joten asiassa ei kannata hötkyillä, vaan tehdä sen mikä on parhaaksi jokaiselle!


1 kommentti:

Thyjj kirjoitti...

Vihreä on myös vihreän liikkeen ja ilmastonmuutoksen väri. Islam tuskin on Raamatussa siteerattu Vihreä. Erityisesti jos ajattelut omaa kirjoitustasi niin, kapitalismia ja kommunismia seuraa viherdiktatuuri. Mm. Obamakin ja Lännen eliitti ovat pikemminkin vihreitä kuin muslimeita.