tiistai 27. marraskuuta 2012

Entä Mitä Merja "Ikuinen Uhri" Kyllönen Veti Hihastaan?

Viime viikon voidaan sanoa olleen erinomainen mitä tulee esiintuloihin (samalla kävin tähän aihepiiriin kuuluvan, muutaman päivän kestäneen debaatin facebook-seinälläni - se epäilemättä toi esille niin monta asiaa joihin voisin palata vielä myöhemmin, joten pysykää kanavalla myös jatkossa).

Sellaisen teki Kyllösen  Merja, tuo uljas ja itsenäinen, riippumaton vahva feministinainen joka koitti laappia virheensä pois ns. feministisellä hitler-kortilla; Fundamentin esittelemällä feministiretoriikalla aka. peliliikkeellä.Huomattavaa oli, että tällä kertaa asian noteerasi parikin instanssia.

Ensiksi miesasiamies Henry Laasanen joka tiivisti tuon muotoon: "Olen vain tyttö"-kortti.

Ja sitten Ilta-sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin oikeaoppisesti kuvasi ilmiötä jutussaan:

Kommentti: Ei saa kiusata, olen tyttö!
Olen jokusen kerran esitellyt näitä erinäisiä keinoja, jotka toistuvat melko usein.

Viimeksi kun esittelin "yhyy olen vain tyttö"-kortiksi tiivistettävän ilmiön dynamiikkaa, oli se tässä tekstissä.

Sitä ennen esittelin ns. feministipalkintoja, jotka annetaan siis feministeille jotka ovat epäloogisimmin ja (älyllisesti) epärehellisimmin keinoin edistäneet feminismiä. (Huomaa miten tekstissä ennustetaan Merja Kyllösen "Ikuinen uhri"-palkinnon arvoinen suoritus!)

Tällä kertaa oli kyseessä  siis pääasiassa"yhyy olen tyttö"-keino, jota voidaan siis hyvin kutsua "olen vain tyttö"-kortiksi, tai "yhyy, ei saa olen tyttö"-kortiksi.Huomattaisin vielä, että tässä peliliikkeessä itse asiassa käytettiin kahta korttia, joiden oli siis määrä tukea toisiaan. Lainatakseni hieman omaa kommentaariani, kun postasin uutisen facebookiini:

Ahahahahhahaa! :D Nämä femakot on kyllä sitten mainioita. Ängetään itsensä ihan periaatteesta joka paikkaan, sen verran kuin vain kiintiöt antavat myöden ja sitten pelastaudutaan kuin koira veräjästä "syytä siitä miehiä"-kortilla, uljaasti
taistellen seksismillä seksmiä vastaan, toistellen kaikkia feminismin propagandafraaseja. Juuri tälläisestä olen kirjoittanut ja paljon, ja kiitos tälläisten näyttävien ulostulojen, on vain ajan kysymys kun ongelmajätelaitoksissa tulee olemaan täysin oma paikka feministeille.

Syytä siitä miehiä-korttihan takaa sen, että pohjimmiltaan asiansa ryssinyt feministi ei voinut muuta kuin ryhtyä uhriksi, sillä nuo vanhat ilkeät miehet hänen työpaikallaan ehdoin tahdoin ovat hakeneet kyseiseen hommaan, vain siksi että voisivat kiusata häntä, sillä hän on tyttö. Sillä kuten jokaisen feministin maailmanmalli kuuluu, pitää maailman alkaa ja loppua silloin kun heille sopii, muuten kyse on kiusantekemisestä mikä johtuu pohjimmiltaan heidän sukupuolestaan. (Minulla onkin teoria, että narsistien ilmenemismäärä on suoraan verrannollinen siihen määärän mikä on todella kovan linjan feministejä, sillä ajatusmaailma ja logiikka on heillä täsmälleen sama 5-6-vanhan maailmannavaksi itsensä uskovan kanssa - myös psykologisen kypsyyden suhteen).

Mutta entä kun pistetään feministinen teatteri vastakkain todellisuuden kanssa?

Seuraava on Iltasanomista:
Liikenneministeri Merja Kyllönen (vas) on ollut viikon ajan tiukassa paikassa.

Viikko sitten IS kertoi Liikenneviraston muistiosta, joka käsitteli tienrakennuksen säästöistä. Kyllönen on kiistänyt hyväksyneensä muistioon sisältyvät miljardin euron leikkaukset.


Uusin kohu syntyi tiistaina, kun kävi ilmi, että eduskunnan kesällä hyväksymä hallituksen liikennepoliittinen selonteko on menossa uusiksi. Rahaa tarvitaankin kymmeniä miljoonia enemmän, kuin oli laskettu.

Tämä operoi jo äärimmäisen narsistisella ja vastuuttomalla tasolla, ja jo täysin hyvän maun tuolla puolen. Tilanne jossa on noin vastuullisessa asemassa sössinyt miljoonia, kymmeniä miljoonia, on jo sellainen että siinä pitää henkilön tuntea vastuu, kuin myöskin vastuuseen on asetettava nimeäjät.

Mutta asian ydin on syvällä.

Koulujärjestelmä on hyvä esimerkki jostain mikä perustuu vuosikausia kestävälle kvalifioinnille, ja ehdollistamiselle. Se on kulttuuri jossa tämä "olen tyttö"-kortti ja sen tuomat etuisuudet iskostetaan.Se on myöskin ympäristö jonka voidaan sanoa olevan tehdyn ja optimoidun erityisesti tytöille, jo sillä perusteella että pojat pärjäävät siellä huonommin. Tämä taas sopii erittäin hyvin massakontrollille, ja sille kuinka periaatteessa tottelevaisimmat ja status- sekä tunnustusahneimmat palkitaan (ja kumpikos sukupuoli oli se luontaisesti alistuvaisempi, mutta materialistinen?)

Entä se, että Suomessa femakot ulvahtivat siitä kun Tiimari piti lelukatalogissaan esillä jotain niin pöyrisyttävää, kuin poika leikkimässä poikien leikkejä ja tyttö tyttöjen leikkejä, jotta esim. Tiimarin facebook-sivuston seinä peittyi itkupotkuraivareista? Niin samalla Ruotsissa mentiin vielä pidemälle, ja siellä laitettiin jo pojat leikkimään kotia lelukuvastossa. Eli mitä me opimme siitä?

Sen että jos asia johonkin suuntaan korjataan, niin se korjataan suuntaan joka ajaa feministien agendaa ja sopii naisten etuihin - samoin miehen ongelmat korjaantuvat demaskuloinnilla ja miesten naisellistamisella. (Lelukatalogin kohdalla kyse on ilmiöstä jossa feminismi ohjaa kapitalismia, sillä kapitalismi itsessään on arvapaa talousjärjestelmä, mutta jota feminismi voi säädellä poliittisen korrektiuuden kautta)

Esim. Kukapa feministi ei nauttisi vaikkapa omasta seksuaalisesta vallastaan satunnaisten seksisuhteiden parissa, ja silti vaikka syyttäisi miehiä liiasta seksin nälkäisyydestä (tällä vähätellään sitä mikä kuuluu seksin maailmaan, eli intiimiläheisyys, parisuhde ynnä muut sellaiset luontaiset seksuaalisen vallan johdannaiset joista esim. syrjäytyneet miehet eivät juuri nauti), tai jopa kehottaisi heitä "eheytymään homoiksi"?

Mitä Kyllönen sanoi ja teki oli absurdia. Vastaavaa tehnyt mies olisi lähtenyt ulos "vanhana jääränä joka ei enää kykene hoitamaan tehtäviään", ja jos mies olisi tehnyt sukupuoliviittauksen..no me voimme muistella Audi-miestä ja hänen kohtaloaan (kyse on "seksuaalisesta häirinnästä" silloin kun kyse on naisen mielestä ei-vetävästä miehestä, mutta kyse on flirttailusta ja karismaattisesti latautuneesta "hopeaketusta" jos tällä kyseisellä miehellä statusta, valtaa ja resursseja jotka vetävät naista enemmän kuin rakkaus, etenkin jos on mahdollista että hän pääsee näihin aarteisiin käsiksi - käyttäen omia naisellisia avujaan, jotka tunnetaan myöskin seksuaalisen markkina-arvon nimellä)?

Sen sijaan miksi Kyllönen saattoi sanoa noin vakavalla naamalla johtuu siitä että elämme matriarkaalisessa yhteiskunnassa, jossa kaikki kyseenalaistaminen on kielletty ja mies saa erittäin regressiivisiä ja primitiivisiä reaktioita osakseen reguloijilta (erityisesti feministit ja pro-feministimiehet) jotka huomaavat että epäkohta on paljastettu.

Väitänkin että elämme siksi murrosaikoja, että enää tälläiset väittämät eivät mene läpi itsestäänselvyyksinä (jopa Jari "olen feministi" Tervo on nyt avannut silmänsä!), vaan että jo media uskaltaa luopua massakontrollin pakottamasta virallisesta totuudesta jossa nainen on ikuinen uhri, ja keisarinnan uusien vaatteiden maininta on rikos puolta ihmiskuntaa vastaan.Eräs tälläinen ilmiöhän on kiintiöt.

Jos nyt yhtään puuta arvostellaan hedelmien suhteen, on tällöin sanottava että Kyllösessä nähdään mihin tämä kiintiöajattelu johtaa. Jos naisilla ei ole kykyä kiivetä menestyksen tikapuita, he saavat käyttää hissiä ja lopputulos on silloin tämä. Epäpätevyys ei ole sukupuolesta kiinni, paitsi silloin kun sukupuoli merkitsee enemmän kuin pätevyys.

Eikä tälläistä pidä ihmtellä. Paavo Arhinmäen ministerinä jos on tälläinen feministinen puppulausegeneraattori, on hänen avustajaan Anne "polttakaa miesten sukupuolielimet" Moilanen, joka tunnetaan myös Tulva nimisen feministipropagandan taustalta.

Samoihin, vasemmiston feministisen reformoinnin, aikoihin tehtiin myös seuraava havainto:

Vasemmistoliitossa käynnissä feministinen vallankaappaus.

Meidän Sinivalkoisen koppimme vieressä on Vasemmistoliiton koppi ja tänä aamuna he levittivät lakanan jossa lukee,  - Naisten Turku.

Heillä on erikseen listat joissa on vain naisia ja jäin tätä ihmettelemään ja kyselemään heiltä.

Kysyin,  - Onko teillä käynnissä vasemmistoliitossa feministinen vallankaappaus?

Maija Nieminen ( 346 ) ja kumppanit sanoivat selvällä Suomen kielellä että, - ON.

Kysyin uudelleen että oletteko aivan tosissanne ja he vastasivat, - Kyllä.

Pakko se vaan on uskoa.
Näin ikkään!

Ironia onkin siinä kun vasurit ovat kutoneet valheita jostain "hyvä veli"-verkostosta (on totta että tässä maassa on vastaavaa korruptiota) jonka olemassaolosta ei ole minkäänlaista todistetta.

Mutta kuten näemmä niin "hyvä sisko"-verkostosta, on meillä todisteita.

Se näkyy vasureilla, se näkyy feministeillä ja se näkyy siinä tosiasiassa mitä tulee meidän tasa-arvoyksikköihin, siellä tantat keikkuvat kuin kanat orrella, päättämässä mikä on myös miehelle parhaaksi!

Tätä juttua päättäessäni, oli näemmä tänään tullut täysin tuore tapaus tietoon vastaavasta "yhyy olen tyttö"- ja "syyttäkää siitä miehiä"-kortin käytöstä.

Vuorossa oli kansainvälinen vuoropari:

Mies joutui vankilaan vuosiksi naisen hätävalheen (lavastuksen ja väärän valan) takia


One mind divided into three, for every problem a personality 
Each one trying to protect, for the crisis a person they'll select 
With sorrow comes reassurance, with confusion there's ignorance 

Deny who they are, a fantasy gone gone too far 

Protecting the weak points of the mind 
Defensive personalities 
Violent one minute calm the next

Ei kommentteja: