tiistai 12. kesäkuuta 2012

SE On Alkanut Toteutua & Imperiumin Vastaisku

Emme ole hetkeen pitäneet uutiskatsausta, mutta nyt kun on moni asia loksahtanut kohdalleen, on tullut jälleen sen aika.

Tätä postausta voidannee pitää pienimuotoisena muistutuksena.

Seuraavanlaiset otsikot ovat nyt alkaneet täyttämään uutistuutteja:

Espanjan vuoro – toivoton taisto tuulimyllyjä vastaan

Kansan mitta tuli täyteen - "Eikö Jutta mene jakeluun, että voimme pahoin"

Espanjan miljardit liikaa kokoomuslaiselle: ”Ei tätä puoluetta voi äänestää”

”Pelissä on Suomen oma vakavaraisuus”


On siis tapahtunut se, josta kirjoitin jo 26.5.2010 Fundamenttiin (klikkaa juttuun tästä): 

"5 pisteen vihje: Kääntäkää katseenne seuraavaksi Espanjaan, jossa on 19% työttömyysprosentti..."

Ratkaisu lepää siinä samassa seikassa, joka on estämättömästi vastassamme.

Eli, me joko astumme pois tästä mielettömyydestä, ja aloitamme jutun omalta osaltamme alusta. Hyvällä ja ajoissa.

Tai, sitten rauniollemme rakennetaan liittovaltio. Jolloin kaikki mikä siihen on johtanut,on saatu näyttämään onnettomuudelta.

Ellei sitten käy niin, että koko paletti menee siinä kokonaan uusiksi, ja meillä on joukko maita jotka ovat tuulen huuhtomia mutta jälleen itsenäisiä.

Hyvä on, niin olkoon. Olemme astuneet ylitse sen rajan, jossa me enää voisimme hävitä siinä diilissä mitään, jossa palaisimme itsenäisyyteen. Tällöin meidän on parempi tehdä se hyvällä ja ennen kun on liian myöhäistä. Muuten ottaa paskan.

Kapitalismi on suuri ja ruokahalultaan pohjaton peto, jonka seuraavana kohteena on lyödä kaikki aiemmat ennätykset ja lunastaa itselleen kokonainen maa.Toki, meitä pelotellaan mitä alentuvaisimmin, pääsääntöisesti eliitin ja aivopestyjen reguloijien toimesta - mutta tuo pelko on heidän aiheuttamansa, ja poistunee kun heidät ja heidän politiikkansa korvataan.

Ensimmäinen askel ratkaisuun on tällöin se, että lopetamme maksamisen. Ja jos se kustantaa meidän paikan euroopan kollektiivissa, jonka tarkoituksena on olla itsenäisyytensä menettäneiden maiden liitto, jotka hyppäävät kapitalistin pillin mukaan - niin käyköön!

Sitten, tapaus Jussi Halla-Aho.Jokainen on huomannut, että valtaapitävät ja maatamme surutta pettävät ja köyhdyttävät tahot eivät osoita minkäänlaista huolestumista edellisestä uutisesta, siis siitä että taas saadaan syytää rahaa Espanjaan. Itse asiassa, Jutta Urpilaisen muisti pyyhkiytyi, ja jos hän joskus on sanonut:

"...yhteen Kreikan tukipakettiin SDP sitoutuu ja se on siinä. Ylimääräisistä tukipaketeista SDP sanoutuu irti".   

Mitä Jyrki Käteiseen tulee, niin no, mies on jatkanut entiseen tapaan joten pettymys siitä hetken naivistisesta tunteesta, jonka mukaan hallituksen eliittipolitiikoihin voisi luottaa, ei tapahtunut hänen kohdallaan.Sen sijaan, niin monessa valtapuolueessa nyt suurin ongelma muiden maiden pelastamisen yhteydessä on se, että miten Jussi Halla-Ahon pitäisi erota. Samalla kun aseet rupeavat olemaan jo niin vähissä, ja toiminta epätoivoista, että maailma on kaatunut jo siitä epäilyksestä että mies olisi tupakoinut - siis ajattele TUPAKOINUT - virkahuoneessan. Hyvä, että suhteellisuudentaju säilyy, vaikka joku voisi sanoa sen hukkuneen maasta ulospumpattujen miljardien mukana.

Sen sijaan kuten jo on ollut nähtävissä, on yhä suurempi epäluottamuslauseiden määrä noussut, puhtaasti siitä politiikasta, jota hallituspuolueemme tekee.

Mitään ei kuitenkaan tapahdu, paitsi epäolennaisuuksien parissa tahkoamista, sillä samat pukit jotka ovat kaalimaan vahteina, ovat myös ne joiden politiikkaa tässä arvostellaan.

Se, että kansa on erittäin epätyytyväinen näihin puupäihin, pitää tietysti koittaa peittää tämän hälyn alle, joka palvelee myös varoittavana esimerkkinä:

"Katsokaatten, maaorjat kapinoivat, ja he äänestivät omat ehdokkansa meitä vastaan, eiköhän näytetä niille ketkä kaikki on meidän takataskussamme!" 

Mika Ilman tokaisikin, sattumoisin, seuraavaa (8.6.2012) Hufvudstadsbladet-lehdessä:

"On hyvä, että lain tulkitsijat nyt ovat saaneet ennakkotapauksen. Korkein oikeus on vetänyt rajan sille, kuinka pitkälle se, joka_arvostelee_valtaapitäviä, saa provopsoida ja liioitella, sanoo Illman."

Nyt, ei tarvitse olla kovinkaan hyvä matematiikassa, kun huomaa että eliitin verikoiran ja lainoppineen lisäksi, myöskin samalla jokainen rappiopuoluiestamme - jotka poikkeuksetta ovat vastuusta tilanteesta ja sen tietoisesta hyväksymisestä -  tekee samanaikaisen hyökkäyksen.

Saanko esitellä, hallituksen puolueista koostettu Tupu-Hupu-Lupu-hyökkäysketju, aka. Kokoomus, SDP ja RKP, joiden yhteinen suhtautuminen Halla-ahon tapaukseen, on jostain syystä hyvinkin sopusointuinen keskenään:

RKP:lta vaatimus: Halla-ahon erottava

Vapaavuori: Tilanne Halla-ahon kommenttien osalta vakava

Halla-ahon asema on todella tukala

 Kysyn: Vakava kenen mukaan ja millä perusteella?

Eliitti on nyt haastettu, ja onhan se nyt selvää että Halla-aho on aika kova pala, se on sanavalmis ja fiksu, ja nyt se koitetaan saada pois virasta.

Miksi muuten niin moni hallituspuolue edustajineen ulvoisi poru kurkussa miten tärkeää on että Halla-aho eroaa?

Päätän tämän kertaisen tekstin harvinaisen sopivalla kappaleella, sillä sota eliitin ja kansan välillä on ottamassa ensimmäistä melko ratkaisevaa erää sitten jytkyn jälkeen, joka oli kansan voitto.

Nyt ollaan näyttämässä, esimerkkitapauksen aka. ennakkotapauksen muodossa, miten käy heille jotka uskaltavat nullikoida.

Mutta minä sanon, itseään Gandhia mukaillen: Ensiksi he sivuuttavat meidät, sitten he nauravat meille, sen jälkeen he taistelevat meitä vastaan, mutta sitten, sitten me voitamme! 

Esim. seuraavasta uutisesta voimme antaa raikuvat aplodit ennen kaikkea niille hallituspuolueille, ja kansalle petturuutta jakaville tahoille, jotka toimittavat muiden agendaa ja etuja. Mikään kusetus ei kestä ikuisesti. Suomalaiset ovat alkaneet herätä. Suvaitsevaisuudesta on tullut ladattu, läpimätä termi joka lähinnä kuvaa petosta ja tuplastandardeja.

Suvaitsevaisuus ei ole suomalaisille ykkösasia

Ei kommentteja: