lauantai 10. joulukuuta 2011

Elämän ja Kuoleman Kysymys

Timo Soini teki sen, ja julkisti kantansa aborttiin  mikä siis oli ja on ehdottoman kielteinen.

Se oli miehen teko, ja sai aikaan taas kerran tässä nihilistisessä yhteiskunnassa lähestulkoon sellaisen hysterian, että me melkein jouduimme mobilisoimaan lastentarhoista joukon tätejä nostamaan nämä ritisevät hermokimput syliinsä ja hieman taputtamaan pyllylle - lohdutusten kera. Tieto tästä sai siis taas kerran osan porukasta poru kurkussa parkumaan miten taas on tapahtunut jotain kerta kaikkisen hirveää.

Miksi?

- Siksi että nämä itsekäät tyrannit sanovat sen polkevan naisen oikeuksia tämän omaan kehoon, vaikka oikeasti kyse on naisen oikeudesta päättää syntymättömän lapsen kehosta (unohtamatta että jos eron tullessa lapset ovat molempien, on ne käytännössä aina enemmän naisen, niin entä sitten erossa tai suhteessa tapahtuva abortti, jolloin lapsi on myös isän?)

- Siksi että Timo Soinin mukaan jopa raiskaustapauksissa abortti  tulisi kieltää, vaikkakin oikea kysymys kuuluu: ansaitseeko raiskaajan lapsi tulla murhatuksi tavalla, jolla ei edes yhtäkään raiskaajaa rangaistaisi? Yhtäkään raiskaajaa ei revitä elävältä kappaleiksi, ja imetä pois verisenä paloina (ellei sitten satuta saamaan “yhtenä kappaleena” jolloin tämän analogian mukaan elonmerkkien esiintyessä katkaistaisi niskat) tai lyödä piikillä pään takaosaan ja imetä aivoja pois, uhrin ollessa vielä elossa (kuten tehdään osasynnytysabortissa, kun enää perinteistä aborttia ei voida tehdä, sillä lapsi on liian vanha siihen (sic). Ja jos ollaan tarkkoja, ei niitä abortteja jotka johtuvat raiskauksista nyt edes niin hirveästi tehdä, kun puhtaasti jälkiehkäisynä ja mukavuudenhalusta johtuvia abortteja tehtiin noin 10 000 kpl, eli 90% kaikista tehdyistä aborteista!  Kun taas sikiövaurioiden vuoksi tehtiin vain 2,2% (vuonna 2007) ja äidin terveyden ollessa vaarassa ainoastaan 0,5% aborteista!

- Siksi että Timo Soini on mies, ja eihän nyt mies voi näihin asioihin ottaa kantaa. Tämä puolestaan on täydellistä abstraktin ajattelun ja objektiivisen moraalikyvyn puutetta – sekä tietysti vanha kunnon ad hominem.

Nyt, on ounasteltu, että tästä aborttikysymyksessä tulee kynnyskysymys tulevissa presidentinvaaleissa.

Minä sanoisin että se on otanta jostain suuremmasta, se on elämän ja kuoleman kysymys.

On mielenkiintoista kuinka oikeassa Timo Soini oli viimeisimmässä “plokissaan” tämän aiheen tiimoilta.

Kyse on eräänlaisesta perusarvojen jakautumisesta.

Samat tahot, jotka kannattavat lapsenmurhaa, mikä siis kylvää kuolemaa (unohtamatta toki eutanasiaa!), ovat myöskin heitä jotka esimerkiksi kannattavat homoliittoja ja edistävät homoutta. Homous edustaa myöskin kuolemaa, ja en nyt tarkoita vain sitä että sen parissa sukupuolitaudit leviäisivät erityisen taajaan, vaan sitä että se on yhdynnänmuoto joka perustuu hedonismille, mutta ei tuota elämää. Itse asiassa, lisääntyminen normaalilla tavalla tuottaa hedelmää, kuten on luonnollista. Ajattelit asiaa uskonnollisesti “lisääntykää ja täyttäkää maa” tai biologisesti “ihmisen tehtävänä on selviytyä ja lisääntyä”, niin päädyt samaan lopputulokseen.

Nyt, tiedän että joku saivare sanoo että eihän heteroseksistäkään aina tule lopputuloksena lasta, etenkään jos ehkäisy on vähänkään luotettavampi. Siihen sanon vain että heteroseksistä periaatteessa on edes potentiaalia siihen, että se tuottaa jälkikasvua, kun taas seksuaalinen poikkeavuus on seksuaalista poikkeavuutta ja siihen ei edes lähtökohtaisesti, periaatteessa, sisälly tuo standardi lisääntymisestä!

Mutta takaisin asiaan. Siis, jos aikaisemmin olemme huomanneet, miten suvaitsevaiset viherpunaiset tahot pyrkivät yhdessä maahamme pesiytyneen kansainvälisen kapitalistin kanssa hajottamaan ja hallitsemaan kansaa eri metodein, kuten maahanmuuttopolitiikan ja piilonihilismin eli moniarvoisuuden muodoissa, niin tämä epäilemättä on yksi sen lajin keino. Perhearvojen tuhoutuessa, aborttien määrän kasvaessa ja täten kansallisen syntyvyyden heikentyessä pääsemme lähelle syytä miksi tulevaisuudessa on ounasteltu Islamin valloittavan euroopan, ja Amerikan puolestaan olevan evankelisten kristittyjen, katolilaisten latinojen ja muslimien hallitsemana. Kaikilla näillä on yksi nimittävä tekijä: perhe. Siinä missä taas sekulaaripoliittinen, eletään yksilöinä pellossa, millään ei ole mitään väliä ja kokis on hyvää- kulttuuri katoaa; se kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Lisää tässä videossa.

Todellakin, on selvää että Täydellinen Järjestelmä valitsee elämän, myöskin tässä kysymyksessä ja niin myös jokaisen tulisi tehdä joka haluaa elää ja joka haluaa toimia niin moraalisesti kuin fiksustikin oman kansansa tulevaisuuden puolesta!

Tietysti jälleen kaikkien itsekkäiden tyrannien (vastahakoiset) äidit, eli feministit ovat tässäkin asiassa ämpyttämässä vastaan, mutta heitä tuskin enää kukaan ottaa vakavissaan joka tietää heidän “ajattelunsa” aikeet. Yleensä he ovat ryhmä joko koostuu känisevistä, vallanhimoisista ja luonnevikaisista naisista, sekä miehistä (valkoisista ritareista) jotka myös ovat käytännössä ämmiä.

Joten en haluaisi tästä syystä sanoa että tämä olisi suunnattu jokaista naista vastaan, edes heitä jotka ovat syyllistyneet aborttiin.

Tämä on heille, joilla on vielä toivoa, kutsu valita elämä.

Vasemmiston edustajat kylvävät tässä asiassa kuolemaa, kuin edeltäjänsä jotka eivät epäröineet tappaa jokaista joka seisoi heidän asiaansa vastaan. Mutta lainaan nyt ex-vasemmistolaisen Tommy Tabermanninin sanoja. Kun häneltä kysyi abortin tehnyt nainen, että miten hänen pitäisi nyt tästä eteenpäin elää, vastasi Tommy: Elä niin, että lapsesi joka siirtynyt tuolle puolen, olisi ylpeä äidistään.

Ja ne naiset, te jotka kannatatte aborttia mutta ette ole milloinkaan tehneet sitä itse (etenkin jos te olette pitäneet lapsenne), niin minä sanon: te tekopyhät ämmät! Te uskotte että teillä on niin korkea moraali, että sallitte muiden luistaa siitä, sillä vain te pystytte pitämään kyseiset standardit. Teidän tekonne puhuvat teitä vastaan, mutta ei se mitään, teidän lapsenne kiittävät siitä joka päivä, joka päivä kun näette heidän kasvavan. Ja hyvä niin.

Päätän tämän tekstin lempibändini biisillä, jonka sanoista jokainen näkee, miten se liittyy tähän aiheeseen.

Ei kommentteja: