perjantai 20. toukokuuta 2011

Muurahaiskuningatar On Puhunut !

Jos pidit tästä...


Niin tulet pitämään myös tästä:

Apulaispormestari Kristiina Järvelä (kok): "Keskustan pitäisi olla hanuvapaata aluetta, elävät roskat ovat yhtä ikäviä ympäristöhaittoja kuin elottomatkin."
Lähde: http://www.aamulehti.fi/moro/uutisellista/214395.shtml

Mutta hei, me jotka emme taas pidä tästä kapitalistisesta lausuntojen kakkaamisesta, voin vain sanoa että ei pidä olla liian ankara, sillä miten muka kokoomuslaisella olisi edellytyksiä nähdä ihmisarvo muissakin kuin vain niissä ihmisissä, jotka tuottavat rahaa ja hyötyä, mielellään hänelle itselleen? 

Ihmisrakkauden lähettiläälle, ja elitismin toivolle voi lähettää terveisiä tähän osoitteeseen: 
http://www.tampere.fi/hallintojatalous/apulaispormestarit/kristiinajarvela/palaute.html.stx

Kannattaa muistaa että tämä sosiaalidarwinistinen, enemmän tai vähemmän psykoottinen (?) mamma vastaa Tampereella mm. seuraavista palveluista:

- päivähoito
- perusopetus
- neuvola- ja terveydenhuoltopalvelut
- psykososiaalisen tuen palvelut
- vapaa-ajan palvelut


Noinkin ihmisrakas ja jokaista ilman rahallista tai muuta hyötysuhdetta kunnioittava henkilö onkin täysin pätevä vastaamaan etenkin tummennetuista palveluista. Eikö totta?


Vaan nyt hyvää viikonloppua, asianomaisen on määrä lauantaina hypätä bussiin, jos Luoja ja säät sen suovat (Kristiinalta ei kysytä;), ja ottaa mukaan reppu sekä muovinen viinilasi. Sitten hän käy Alkossa, ja menee lärvilootansa kanssa johonkin mukavaan puistoon jokaisen kunnon porvarin harmiksi - tehkää ihmeessä samoin! 
 

Ja näin lopuksi, aiheeseen sopien, on aika esitellä laulu hänestä joka on jokaisen muurahaiskuningattaren tykyttävien ja ehkä märkien päiväunien kohde:Ja ei, se ei ole Hynynen, sillä hän ei tee "oikeita" töitä vaan kasvattaa tukkaa ja rämpyttää musiikkia joka ei ole edes nättiä kuultavaa monen mielestä, vaan sellaista heavyrockmetallia!

Ei kommentteja: