Myös Fundamentti on käsitellyt hieman vastaavia ilmiöitä, ja ne ovat seuraavia:
Supersolmuteoria & al.
Lääke- ja maatalousteollisuus (tapaus: NDM)
Molemmissa teksteissä on paljon antibioottikysymykseen liittyviä seikkoja, jotka ovat myös sopusoinnussa viimeisimpien uutisten kanssa.
(Huom. Myös seuraavan ketjun vilkaisusta voi olla apua, ja se voi ruokkia kuriositeetteja:
http://fundamentti.blogspot.com/search/label/Sikainfluenssa)
Lainatakseni raporttia:
“Ellei rajoja suljeta ja matkustamista kielletä, bakteerien maailmanvalloitusta on mahdoton estää.”
Tämä liittyy erityisesti Supersolmuteoriaan.
Ja onkin syytä muistaa että mitä rajojen sulkemiseen tulee, on pistettävä myös piste holtittomalle maahanmuutopolitiikalle.
Nyt, Täydellinen Järjestelmä kannattaa kansallismielisyyttä ja valtiota, mutta ei kirjaimellisesti suljettuja, vaan joustavia rajoja. Rajoja joita esiintyy kaikkialla luomakunnassa, oli kyse sitten ihmisten solusta tai ihmisestä itse, niin myös ihmisten muodostamat yhteisöt ovat näiden rajasäädösten alaisina. Rajat ovat ne, jotka pitävät huolta ettei mitään pääse sisään mikä on haitallista.
Holtiton maahanmuuttopolitiikka on pikemminkin virus joka on ottanut solun haltuunsa ja nakertaa sen rajat rikki, päästäen kansan vaaran alaiseksi.
Juuri nyt näyttää hieman huonolta, sillä vaikka sanoin aiemmin että voimme nyt parhaimmassa tapauksessa vaalivoiton päälle hengehtää, ovat silti kansamme sudet vapaina – vaikka äänestystuloksesta päätellen heidän lammasvaleasut on paljastuneet.
Samalla tämä tuo mieleeni taannoisen debaatin erään (mahdollistesti aivopestyn) zeitgeistilaisen kanssa, josta oli muuttunut propagandamylly joka toisteli kyseisen vappukulkueen iskusloganeita - kahden henkilön samanaikainen monologi.
Zeitgeist on Kommunismi 2.0 ja jatkaa edeltäjänsä kansainvälistä, valtioille ja hallituksille vihamielistä linjaansa.
Esitin kysymyksen, että miten te oikein aiotte vaikuttaa muihin maihin?
Ja vastausta en hirveästi saanut, sillä ainoa tapahan on jo viherpunaisten terroristien suosima oman kansan selkäänpuukottaminen ja heikentyneen valtion asettaminen altiiksi, tai tässä tapauksessa todennäköisemmin oman valtansa alle sen asettaminen (odottamaan “siirtymäaikaa” kuten 100 miljoonaa kuolonuhria taakseen jättäneet kommunistit).
Sen sijaan Täydellinen Järjestelmä on pro-valtio ja kansallisvaltio vieläpä. Se ymmärtää että kaikki on aloitettava itsestä, lähimmäisestä ja omasta valtiosta. Zeitgeist on hyvä moderni esimerkki utopistisesta, mentaalisesta masturbaatiosta, siinä missä Täydellinen Järjestelmä taas edustaa realistista otetta (Utopia Ilman Utopiaa). Maailman voi pelastaa vain maa kerrallaan, ja ylitse omien rajojensa ei voi kukaan vaikuttaa, siispä yksilönkään ei tule olla zeitard.
Juuri nyt meillä on uhkana näiden import-tautien lisäksi niiden kulun mahdollistavat tahot.
Supersolmuteoria näkyy tässä erinomaisesti:
Vähemmistö, eli eliitti päättää että maa on asetettava vaaran alaiseksi ja loput maksavat sen (normaali kansa, ihan kuten tapahtuu Portugalinkin tapauksessa missä Suomen normaali kansa maksaa pankkireille, joiden lobbarit päättävät asioistamme).
Ja maailmanlaajuisen pandemian aikaansaamiseksi ei tarvita kuin noin reilu 10 henkeä, jotka jakautuvat eri puolille maailmaa, jolloin he supersolmuina (riipuen toki yksilöstä ja siitä minkälainen tämä on) levittävät sairauksia.
Juuri nyt on aika nimenomaan pitää kiinni rajoista, niin maan, valtion kuin kansankin.
Samalla on laitettava merkille myöskin toinen vihollisuus, jota tuskin voimme kritisoida kyllin.
Eli kapitalismi.
Se on eräs syy-yhteys myös miksi alamme olla kusessa ja varautumattomia näissä asioissa.
Riippuvuus suurista, ylikansallisista lääkeyhtiöistä rupeaa kostautumaan.Samoin myöskin kapitalistin bisneksen nimissä kannattama vihamielisyys kansallisvaltiota kohtaan, ja sen korvaaminen globalismilla (tosin, terveisiin rajoihin kuuluu se, että ne eivät ole umpinaiset vaan että esim. vienti- ja tuonti toimii, mutta tämän rajojen ulkopuolisen kommuninkoinnin kanssa ei ole syytä mennä ylitse laidan).
Kapitalismin kestämättömyys on eräs hyvin yleinen syy, miksi äkkiä huomaamme että olemme peruuttaneet perse edellä puuhun.
Antibiootit, vaikka ovatkin ylikäytettyjä (etenkin maataloustuotannossa, sen liha- ja maitokarjalla) ovat silti huonoa bisnestä. Parempaa bisnestä oli raportin mukaan neurologiset ja sydän- ja verisuonilääkeet (joiden tarvetta kapitalistinen yhteiskunta pitää yllä vieraannuttavilla vaikutuksillaan) – niitä tarvitaan vuosikausia, kun taas antibioottikuuria noin viikon. Ja samoin, kyllähän niiden nyt pitäisi nyt toimia, joten mitä sitä suotta niihin sijoittelemaan. Sehän on riskaabelia, ja bisneksen lait ovat arvoköyhässä kapitalismissa ainoat joita on velvollisuus noudattaa.
Tällä hetkellä uuden antibiootin tuominen markkinoille kestää 10-15 vuotta ja maksaa noin 800 miljoonaa euroa.
Samaan aikaan bakteerit kehittyvät – heillä ei ole rahallisia esteitä, toisin kuin meillä, joilla on ehdointahdoin pidettyjä rahallisia estymiä, johtuen järjestelmästä.
Joten tämä yhtälö johtaa siihen, että ei voida olla varmoja miten varma sijoitus antibiootti loppujen lopuksi on.
Lopuksi vielä sananen tieteestä.
Muistan keskustelleeni myös tästä aiheesta, kerran ellen parikin. Ja se sopii hyvin tähän aiheeseen, sillä se on osana tätä kaikkea. Ratas joka pitää käsillä olevaa konetta pyörimässä.
Mielikuva tieteestä on hyvin idealistinen – se on lähinnä tieteellisen metodin yhdistämistä tieteeksi.
Tämä merkitsee vaarallisen sokean pisteen syntyä.
Nimittäin, jos vaikka katolilainen kirkko piti hallussaan Totuutta keskiajalla, niin nyt uutena katolilaisena kirkkona on länsimaissa Tiede joka pitää hallussa Tieteellistä Faktaa.
Selitin, että on olemassa kapitalismin ja maailmallisen järjestelmän mukaisesti tiedekuntia ja tiedemiehiä jotka ovat käyttävät auktoriteettiaan vääriin – sen lauluja laulat kenen osakkeita omistat.
Toinen esimerkki on sikainfluenssakysymys, ja on selviö, että miten siinä kansa nousi ensimmäistä kertaa suurella volyymilla “virallista totuutta” vastaan, ja moni ei joutunut katumaan tätä päätöstänsä.- Ja myös kannattaa vilkaista tämä Antti Heikkilän kirjoitus jossa hän käsittelee kolesterolikysymystä ja modernia lääketeollisuutta/lääketiedettä. Ja sellainen sana vielä, tuon Antin kirjoituksen lisäksi, kolesterolista että jenkeissä tehdyssä tutkimuksessa havaittiin että lihasmassan kasvu korreloi "pahan kolesterolin" kanssa, eli se ei ole suinkaan "pahaa kolesterolia" vaan että tälläkin oma tarkoituksensa (eli, jos kärsit kolesterolista, niin ala käydä salilla; sinulla on näin luontainen taipumus kasvattaa muskeleita, ongelmasi kustannuksella vieläpä!). Sanoisin että suurin ongelma on elimistön Kuumuushäiriöissä, jotka näyttäytyvät erinäisinä tulehduksina ja alttiuutena tulehduksiin. Kuumuushäiriö on myös psykosomaattinen tila, ja esim. stressi on omiaan kohottamaan alttiuutta sille. Tällöin stressittömyys, ja happamuuden vähentäminen (esim. suosimalla emäksisiä ruoka-aineita ja viilentäviä yrttejä kuten kurkuma) on vastauksena. - Tämä ei ole toki lääkärin neuvo, vaan jotain mitä itse pidän varsin varteenotettavana.
Olemme antaneet liikaa valtaa tieteelle. Enemmän kuin kuuluisi. Ensinä harvat meistä ymmärtävät tieteen rajoituksia, toiseksi että olemme aivan liian auktoriteettiuskoisia.
Tiede muuttuu! - Näin sanovat tiedeuskovaiset, mutta eikö he silti kirjoita kiveen vallitsevan “totuuden” ja tee täydellisesti omaa tunnustustaan vastaan?
Näin ollen “tieteelliset tosiseikat” eivät ole muuta kuin vallitsevia tiedemiesten uskomuksia.
Olemme tottuneet uskomaan että tiede edustaa Totuutta.
Mutta tieteelliset totuudet, eivät ole kuin arvioita jotka ovat asiantuntijoiden enemmistön mielestä osuneet oikeaan.
Totuus on vain päämäärä jota kohden hekin voivat toiveikkain mielin kulkea.
Mutta tiedemiehet voivat tehdä perusteettomia johtopäätöksiä kuten muutkin ihmiset.
Ns. tieteellinen ajattelu seuraa muotia, kuten ihmisten makukin. Se on tiedeyhteisön muuttuessa yhteisöksi, näin ollen vain eräs kulttuuri.
Yleisön tulisikin oman turvallisuutensa vuoksi suhtautua kyllin kriittisesti myöskin tiedeyhteisöön. Meidän ei tule kokonaan luovuttaa ohjaimia heille.
Tiede nimenomaan perustuu kiistanalaisuudelle ja väittelylle, ja epäilyllekin joka on rakentava. Ne ominaisuudet tekevät siitä tiedettä.
Lopuksi aiheeseen liittyen kiintoisa linkki, jossa on yhtä sun toista:
http://www.badscience.net/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti