keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Orwellusta: Ruotsi näyttää jälleen esimerkkiä

Jos luulit, että Suomessa Virallinen Totuus (TM) on äärimmäisen herkkänahkainen arvostelijoitaan kohtaan, niin on syytä kertoa mitä on meneillään Ruotsissa - ihan jo siksikin, että muun lännen ja "ison maailman" hapatus yleensä löytää itsensä Suomeen, ennemmin tai myöhemmin.

Kyseessöä on siis tämä uutinen: 

A new censorship proposal: Freedom of speech about to die in Sweden


Ruotsissa aiotaan ottaa käyttöön 100% anti-kansalliset, ja 100% globalistista monikulttuurihanketta suojelevat sensuurilait. 

Seuraavanlaisia muutoksia on tiedossa - massakontrollin aseet on kohdistettu kansaa vastaan, kuten teloituskompanja kohdistaa aseensa:
  • Kansalta riistetään oikeus julkisiin dokumentteihin, tietokantoihin ja oikeudenkäyntien dokumentteihin - niin näin ollen kyseinen lakiuudistus rikkoo kansalaisoikeutta päästä käsiksi dokumentteihin
  • Vain "luotetun median" (massakontrollin aseet ja Virallisen Totuuden narratiivin propagoijat) saavat luvalla näihin pääsyn ja niitä tutkia - hieman kuten aikoinaan katolilainen kirkko vei Raamatun pois kansan ulottuvilta, ja kansan piti kuulla mitä pappi siitä sanoi, eikä historia toistaisi itseään, jos silloin ei olisi saanut kuolemantuomiota siitä hyvästä, että omisti Raamatun!

Siispä, näin massoja kontrolloidaan entistä orwellilaisempaan tapaan, sillä jo nyt tiedämme että toimittajistosta iso osa on poliittisia aktivisteja, jotka käyttävät työpaikkaansa propagandan levittämisalustana, ja tämän uudistuksen myötä politiikot voivat periaatteessa nimittää suoraan oman edustajansa "tiedottamaan" asioista. Näin se menee, ensiksi globalistit laittavat lobbarinsa eduskuntaan ja palkitsevat heidät myyrän työstä, ja nyt sitten nämä lobbarit voivat puolestaan pistää omat edustajansa kontrolloimaan massoja. Samalla valtio pääsee suoraan ohjaamaan mediaa.

Eikä media tietenkään Ruotsissa (kuin myöskään Suomessa) nyt järin paljoa asiasta puhise. Tämä kahdesta syystä: 
  1. Ruotsidemokraatit anti-globalistisena ja kansallismielisenä puolueena vastustaa tuota lakiuudistusta, ja heidän kanssaan ei saa olla mistään asiasta samaa mieltä!
  2. Pukit, eli media, on kaalimaanvahtina - nyt ja jatkossa sitten hieman enemmän 





Ja ai niin, eräässä asiassa olemme sentään Ruotsia edellä - ja se on "faktantarkistus". Kyseinen ajatus on tässäkin takana. Sen tarkoituksena on estää "valeuutisia" ja "vihapuhetta" pääsemästä massojen tietoon. Voisikohan olla, että myöskin Ruotsissa siitä vastaavat suvakit, kuten Suomessa?

Nyt, pitää muistaa, että tuplastandardit ovat massakontrollin mitä tärkein ase, ja tässä jos missä niitä käytetään jo ennakkosensuurin muodossa, kun Virallinen Totuus tiivistetään kuin kaasukammio, niin että varmasti jokainen kansalainen sen myrkylle altistuu - tällöin mainitut tuplastandardit eivät enää tunnu sortamiselta ja vallankäytöltä, vaan sorrettu kansanosa jo uskoo itsekin, että heidän kuuluu elää polviltaan. He eivät enää puhu pahaa, eivät kuule pahaa, eivätkä näe pahaa, vaan sanovat: "Isoveli, minä rakastan sinua".
 

Ei kommentteja: