tiistai 21. helmikuuta 2017

Tappavan jännittävä mies - ilmiö, joka tuhoaa feminismin nainen kerrallaan

Näin julmasta murhasta epäilty 18-vuotias mies asteli oikeuden eteen – näytti keskisormea

Tämä Nokian tapaus ei ole mikään uutinen, se on ilmiön jatkumo.

Se on yksi esimerkki, todiste, ilmiöstä, jota Fundamentti on nostanut esille ja kritisoinut.

Kyseessä on naisten kohtalokas himo ns. jännämiehiä kohtaan.

Jännämies kun on jännä siksi, että hän todennäköisesti on rikollista potentiaalia omaava, 6. vuotiaan emotionaalisen kehityksen omistava, väkivaltainen hullu.

Siitä jokainen on samaa mieltä, että jännyttää ei tuollaisesta puutu, mutta vastoin kuin feministinen massakontrolli haluaa asian esittää ei todellakaan kukaan voi olla enää sitä mieltä, että tuollaisen uhriksi joutunut nainen olisi uhri, jota yhteiskunnan tulisi sääliä.

Sellainen nainen on omien sairaiden himojensa uhri, ja sellainen tulisi pelastaa ensisijaisesti itseltään, sillä jännämies on sekundäärinen syy hänen tilaansa. Muutenhan tilanne olisi sama, että kiellettäisi vaikkapa junat ja autot, koska naiset tykkäävät hakeutua niiden alle. Ihan samalla tavalla tässä tapauksessa kyseessä on naisen valinta. Tuhannet ja taas tuhannet kiltit ja kunnolliset miehet jäävät systemaattisesti ilman naista, kun taas nämä kahjut eivät koskaan. Mitä tulee paritumiseen, niin nainen valitsee, ja mies on valittavana.

"..investoivan sukupuolen - naaraiden - mieltymykset määräävät mahdollisesti huomattavalta osin lajinkehityksen suuunnan. Naaras nimittäin on sukupuolista se, joka päättää, koska parittelee, kuinka usein parittelee ja kenen kanssa parittelee"- Sarah Blaffer Hrdy: The Woman That Never Evolved

Miten asia meneekin, on että jännämiesten vuoksi kaikki miehet - etenkin kiltit ja kunnolliset miehet - saavat entistä enemmän satikutia ja muistutuksia "parannuksen teosta".

Tämä siksi, koska myös ferministit haluavat jännämiehiä, mutta koska heidän luonnevikaisuuteensa vuoksi he eivät kykene tuntemaan syyllisyyttä tai harjoittamaan itsereflektointia, on tällöin heidän kieron naisen logiikkansa mukaan ja rationalisointihamsterin avustuksella asia siten, että ne ei-jännät (lue tylsät ja epäseksikäät, vain taloudelliseen hyväksikäyttöön soveltuvat) kiltit ja kunnolliset miehet ovatkin jännämiehiä, ja jännämiehet kilttejä ja kunnollisia.

Eräs tunnetuimpia tälläisiä lausuntoja on sellainen, jossa sanotaan että hiljaiset ja rauhalliset miehet ovat varmasti oikeasti hulluja, koska ovat noin hiljaisia ja rauhallisia. Sitten taas jos kiltti ja kunnollinen mies kerää sisua ja päättää sanoa "kovan sanan" vallitsevasta tilanteesta, on koulukiusaajamainen feministi saanut nyt todisteensa: "siinä näette, hullu se on, vaati itselleen oikeuksia ja osoitti muitakin kuin passiivis-aggressiivisia tunteita"

Samalla sitten nämä jännämiehet taas saavat armon oikeudessa, ja jos he osoittavat todisteita omasta väkivaltaisuudestaan ynnä muista antisosiaalisista piirteistä, onkin se tällä naisen logiikalla todiste päinvastaisesta "se hakkasi minut rusinaksi, kun tervehdin veljeäni perhetapaamisella, sen täytyy rakastaa minua ja olla pohjimmiltaan kiltti ja kunnollinen".

(Ilmiötä käsitelty mm. tässä kirjoituksessa)

Tämän ilmiön kestäessä, lopputulos on se, mikä se on nyt. Feminismi on saanut virallisen tasa-arvon määrittelijän ja liikkeen roolin, samoin tästä syystä se on osana Virallisen Totuuden määritelmää, joten massakontrolli pitää huolta että tämä ilmiö jatkuu, ja kansa on kuin koira joka kuristuu hiljaksiin liian tiukkaan remmiinsä. Jos joku yrittää sitä hieman höllentää, tai poistaa sen kokonaan, on se "viharikollinen" ja systeemin vihollinen.

Esim. tässä Nokian tapauksessa jännämies (tai oikeammin poika) oli hakannut tyttöystäväänsä sydämensä kyllyydestä jo alkuvuodesta 2016. Eli kyseessä ei ollut mikään yksittäinen erhe, vaan elämäntapa. Tämä myöskään ei ollut, kuten sanottua, yksittäistapaus, vaan yksi rengas näiden tapausten ketjuun, jossa kävi juuri kuten Urbaanin sanakirjan määritelmä sanoi:

Onhan se ihanaa mutta sitten kun jännämies vie naisen hengen niin sitten varmaan hauskaa on että naurattaa. Tuokin nainen olisi voinut elää ihanan elämän mutta ei kunnon mies kelvannut. (nimimerkki "kilttiatm" Suomi24-sinkkukeskustelussa)

Mikä mielenkiintoisinta. Tämän nuoren jännämiehen facebook-profiilissa, johon on kertynyt "hieman palautetta" tapahtuneen johdosta, on pääasiassa juurikin naiset niitä jotka ovat liikkeellä "en hyväksy, MUTTA"-tyypin kommenteilla, etenkin kun tulee puheeksi tämän jännittävän nuorukaisen silmä silmästä, hammas hampaasta-rankaiseminen.

Niin tosiaankin, kaksi asiaa on varmoja tässä gynosentrisessä, ja jännämiehiä suosivassa sairaassa, feministisessä yhteiskunnassamme:
1. Jännäpoika selviää kevyellä tuomiolla.
2. Hän ei koskaan jää vaille naista, tosin kuin kiltit ja kunnolliset miehet, joita muistetaan feministien toimesta sättiä myös jatkossakin.

Tästä syystä feminismi syö itse itsensä. Mitä pidemmälle naisten luontaisen epälooginen ja stereotyyppisen tunnepohjainen gynosentrismi etenee, sen enemmän se alkaa sortua omaan mahdottomuteensa.

Syy sille, miksi joskus on ollut "patriarkaalisia" yhteiskuntia, löytyvät ironisesti juurikin feministisen kehityksen hedelmistä: koska naiset eivät pysty pitämään huolta itsestään saati sitten johtamaan sivilisaatiota, on ollut parempi että mies johtaa niin naista, kuin myöskin sivilisaatiota.

Nyt, mieti aikaa jolloin ensiksi isä "omisti" tyttären, ja päätti että kuka tämän saa (yleensä tämä tosin tapahtui siten, että mukana valitsijana oli myös tytär, kyseessä oli siten kompromissi isän ja tyttären kanssa, jossa pahimmat skenaariot vältettiin), tällöin isä saattoi ajatella tyttärensä parasta, ja jos kävi niin että sattui virhearvio, oli yleensä seuraukset rajtu tyttären miehelle, sillä hän sai peräänsä niin isän kuin vihaiset veljet.

Mikä mielenkiintoisinta, islamisaatiota kannattavat feministit alitajuisesti janoavat tämän paluuta, mutta naamioivat sen suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisen hurjan muotoon.


Punapilleröity on se mies, joka katsoo naisen tekoja ja vasta sitten sanoja, mutta tyhmänä (sinipilleröitynä) pysyy se mies ikuisesti, joka kuuntelee vain naisen sanoja.


Ei kommentteja: