torstai 9. helmikuuta 2017

Lue miksi lapsi valittiin vuoden homoksiOn taas nähty eräs subversioprosessin ja massakontrolloidun yhteiskunan groteskinpuoleinen näytelmä, kun kirkon edustaja, ev.lutkakirkon piispatar (Irja”Muslimit voisivat käyttää kirkkoja”  Askola), ojentaa vuoden homopalkinnon lapselle (Tuure Boelius).

Tämä jos ei saa uskomaan lopunaikoihin, niin mikä sitten - oli kyseessä sitten raamatulliset lopunajat tai ihan vain ne, jotka ovat aina edeltäneet sivilisaation varmaa tuhoa - molemmissa lopputulos on meidän kansamme kannalta yhtä synkkä.

Miksi sitten on tämän kaiken takana?

Katsokaamme!

Tuplastandardit ovat eräs tärkeimpiä massakontrollin aseita. Ovatko ne nähtävissä tässä tapauksessa?

Kyllä ovat.

Taannoin media uutisoi tapauksesta, jossa parikymppinen mies oli ollut suhteessa 14 vuotiaan tytön kanssa. Tämä suhde oli ollut ok, niin tytölle, miehelle kuin myös tytön äidille. Samalla mies oli maksanut tytölle kaikenlaista kivaa, eli tyttö oli siipeillyt, kuten moderni nuori nainen tapaa tehdä.

Stoppi tuli vasta silloin, kun selvisi että miehellä oli ollut muita naisia. Tällöin vedettiin suostumus pois, ja otettiin lain kirjan esille ja lopputulosta ei ole vaikea arvata: mies tuomittiin hengenvaarallisena  raiskaajana ja vieläpä pedofiilina (esim. Saksassa, mies ei olisi ollut rikollinen). Samalla tyttö sai mieheltä tuntuvan, monen tonnin "lopputilin", kun (työ)suhde oli päätetty.

Jos miehen tilalla olisi ollut vaikkapa naisopettaja, ja poikaoppilas, olisi naisopettaja saanut muistutuksen ja jos poika olisi traumatisoitunut tapahtuneesta olisi hänet luultavasti haukuttu homoksi kun ei seksi kypsän ja vahvan naisen kanssa kelpaa, vaan pelottaa kyseiset naiset, ja hänet olisi suljettu kasvatuslaitokseen, lukemaan pian kouluihin jaettavaa feministikirjaa.

Nyt, normaalisti tälläisten alaikäisten ja seksin suhteen kohdalla pätee se syy, että tuon ikäiset nähdään lapsina, jotka eivät voi päättää omasta seksuaalisuudestaan.

Joten, miten sitten on mahdollista, että 15 vuotias poika voi sen tehdä, ja tietää seksuaalisuutensa ja on täten valmis homojen seksisymboliksi?

Syynä tälläiselle on tietysti, kuten sanottua,  tuplastandardit, jotka eivät vain ole massakontrollin mitä tärkeimpiä aseita, vaan myöskin osoitus siitä, että toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Homosaatio puolestaan kuuluu osaksi massakontrollin aseita ja kansankunnan subversiota.Porttiteoria on totta! Kuten tämä sen osoittaa, osa ei vain malta odotella portin takana.

Se, että tämä operaatio ulotetaan lapsiin (tähän samaan kuuluu feministiopuksen pakkosyöttäminen lapsille), on tietysti sitä että mitä nuorempana lapsi opetetaan hyveeseen tai rappioon sitä todennäköisemmin häntä sitä vanhempanakin tekee. Lapsissa on tulevaisuus. Samoin, kuten sanottua, porttiteoria on totta, joten tästä syystä nyt on pyritty lyömään kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Entä sylttytehdas? Voiko sen jäljittää tässä tapauksessa edellistä pidemmälle?

Voi, katsotaan siis sylttytehdasta - hedelmistään tunnette puut, ja niin on myös kaikkinaisten mädättäjien laita:

‘‘The love between men and boys is at the foundation of homosexuality. For the gay community to imply that boy-love is not homosexual love is ridiculous.’’ (‘‘No Place for Homo-Homophobia,’’ letter to the editor, San Francisco Sentinel, March 26, 1992.) 

Käännös: "Rakkaus miesten ja poikien välillä on homoseksuaalisuuden perusta. Homoyhteisön vihjailut siitä, etteikö poikarakkaus olisi homoseksuaalista rakkaus, on naurettava"

Vuoden 1970 amerikkalaisen, kansallisen kyselyn mukaan 70% vastaajista oli sitä mieltä, että homot eivät esimerkiksi sovi opettajiksi tai työskentelemään lasten kanssa, johtuen heidän taipumuksistaan (lähde)

Nyt, joku voi sanoa, "no mutta tuohan on suvaitsematonta ennakkoluuloisuutta, eikä todista mitään", samalla kun toinen osapuoli voi sanoa että kyllä kansa tietää missä mennään.

"The [proportion] of true pedophiles among persons with a homosexual erotic development is greater than that in persons who develop heterosexually." 

Käännös: Aitojen pedofiilien määrä on suurempi niissä henkilöissä, jotka kehittyvät homoseksuaalisesti, kuin heissä jotka kehittyvät heteroseksuaalisesti. Lähde: The National Library of Medicine 

Etenkin viimeinen havainto on mielenkiintoinen tämän aiheen vuoksi, sillä siinä selvästi tuetaan juurikin tuota pedofiliaan johtavaa, homoseksuaalista kehitystä.

Kyseessä voi olla mädätys josta tulee mieleen Pizzagate, tai siten vain luontainen "kehitys:

The Journal of Child Psychiatry kertoo:
"there is a tendency among boy victims to recapitulate their own victimization, only this time with themselves in the role of perpetrator and someone else the victim." 

Käännös: "Pojat jotka ovat olleet uhreina, omaavat taipumuksen tulla itse syylliksi ja tehdä jostakin toisesta uhrinsa.

Voidaan siis sanoa, että missään nimessä tälläinen nimitys ei ole tervettä. Sen sijaan tässä on ilmeinen massakontrollin soveltaminen lapsiin kyseessä.

Onko tässä siis muitakin kuin mahdollisia psykologisia syitä sekä niiden seurauksia, ja jo vallitsevia rakenteita jotka mahdollistavat tämän?

On. Yhteys on erityisen ilmeinen tahoilla jotka puskevat homosaatiota.

Agendat kulkevat käsi kädessä:

Homosexuality and Pedophilia

Pedophilia and Pederasty Propaganda


Allekirjoittanut tuntee eräänkin saksalaisen, jonka kanssa tulee aina aika ajoin puheeksi heidän ja meikäläisten vihreät. Asia jonka molemmat hämmästyksekseen saivat huomata, on sen, että molempien maiden vihreät ovat lähes identtisiä toimintatavoiltaan ja profiililtaan. Olisikin kiva tietää, että mikä on Suomen vihreiden osuus tähän valintaan, sillä Saksassa heillä on tässä toiminnassa jo pitkät perinteet:

A Major German Political Party Used to Support Pedophilia—And It's Coming Back to Haunt Them


Germany’s Green Party Apologizes For “Massive Sexual Abuse Of Children”, Advocacy of Pedophilia …”Up To 1000 Victims”! - See more at: http://notrickszone.com/2015/05/21/germanys-green-party-apologizes-for-massive-sexual-abuse-of-children-advocacy-of-pedophilia-up-to-1000-victims/#sthash.Mjnz6fYj.dpuf


Summa summarum:

Mädättäjät mädättävät, ja suvakit suvaitsevat.

He lietsovat ja levittelevät sairautta, ja he ovat itse sairaus.

Kansan  vastareaktio ei ole väärä, se ei ole minkäänlainen muu fobia tai pelko, kuin huoli oman kansan tulevaisuudesta ja terveydestä. Se on terve reaktio johonkin sairaaseen.

Ei kommentteja: