torstai 23. helmikuuta 2017

Anu Saagimin rikos puolta ihmiskuntaa vastaan

Maria Veitola on nainen joka on luonut uran sillä, että hän piikittelee ja solvaa ihmisiä suorissa televisiolähetyksissä, tehden näistä uhreistaan naurunaiheita.

Voidaan sanoa, että Veitola on esimerkillinen feministi, joka omaa feminismin määritelmän mukaisen itsenäisenä ja vahvan naisen luonteen.

Nyt sitten tapahtui jotain, missä paha sai palkkansa ja mikä teki ihan hyvää.

Anu Saagim sanoi rumasti hänelle.

Anu Saagim haukkui Maria Veitolaa rumaksi suorassa lähetyksessä – Veitola harmistui studioyleisön reaktiosta: ”Yleisö nauraa ja taputtaa”Mikä oli reaktio?

Julkkiksilta sataa tukea rumaksi haukutulle Maria Veitolalle – Rakel Liekiltä tyhjentävä kommentti


Kansallinen kauhistuminen, ja julkimoilta (pääasiassa naisilta, mutta myös valkoritareilta) satanut tuki häntä kohtaan.

Missä on kaikki tuki Veitolan mollaamille ihmisille? Ketään ei kiinnosta, sillä hänen uhrinsa on hyödynnetty jo tarvittavalla tavalla. End of story.

Entä miten tämä liittyy paritumiseen, miesten ja naisten keskinäisiin suhteisiin?

Naiset valitsevat kumppaninsa pääsääntöisesti rahan, statuksen ja ulkonäön perusteella.

Hiljaittain WHO otti sivistysaskeleen ja myönsi, että seksi on ihmisoikeus - todellakin, milläpä oikeudella naiset sitä harrastaisivat? Heillä vain sattumoisin on tässä asia valta puolellaan, eli heillä on enemmän oikeuksia kuin miehillä. (Ja jos luet kommenttiosion, huomaat että siellä on vihainen feministi piipittämässä tätä edistystä vastaan, vaikka etenkin suomalaiset naiset ovat tunnetusti maailman anteliaampia, joten eihän sen pitäisi olla viitsimisestä kiinni? No, syynä on hypergamia jota etenkin feministit ovat sitoutuneet tukemaan, joten olisi suorainen skandaali jos naiselta edellyttäisi reiluutta pariutumisessa).

Joten miten moni mies on saanut maksaa hänen ulkonäöstään seksuaalisen syrjimisen, suoranainen solvaamisen ynnä muun sellaisen muodossa? Entä miten monen miehen ihmisoikeudet on rikottu, koska naiset ovat hypergamisia ja miehillä tappioon geenilotossa on riittänyt näinä vaikeina aikoina ja pelkästään keskinkertaiseksi syntyminen?

Aivan, jos et ole miesmallin luokkaa oleva lentäjäpankkiiri, joka bodaat ja omistat palatasin Olympos-vuorella, niin parituminen on sinulle peli jossa talo voittaa aina.

Missä on kaikki tuki näille miehille? Sinä et näe lehtiotsikoita tästä toistuvasta ilmiöstä!

Mitä mies sen sijaan saa kuulla tämän epäkohdan esiin ottaessaan?

Hänet yritetään tällöin hiljentää häpäisytaktiikoilla, joilla pääasiassa väänetään veistä haavassa ja vieläpä kaiken kukkuraksi vastuu tästä kaikesta vieritellään hänen päälleen myös, häpäisykielen kera totta kai: "älä valita, vaan miehisty" (lue: ole kuin pikkupoika, joka ei sano mitään siitä että häntä kohdellaan kaltoin, vaan kiristää vyötä jotta toinen saisi ahmia lisää).

Tästä syystä allekirjoittanut ei tunne sääliä Veitolaa tai vastaavia kohtaan, vaan vahingoniloa, eteknkin kun koko homma kuitattiin samalla häpäisykieliklisheelllä mitä käytetään miehiin
jotka erehtyvät pitämään huolta oikeuksistaan:

Anu Saagim vastaa Veitola-kohuun – kuittaa asian suorasanaisesti: ”Ihmisellä on heikko itsetunto”


Eli se tuttu: "Sulla on huono itsetunto!"

Vaan nyt kun pääsimme aiheeseen seksi ja pariutuminen, miehet ja naiset, niin ihan näin miesasian kannalta on syytä katsoa vielä näin lopuksi punaisen pillerin dokumentti siitä, miten paljon ulkonäkö vaikuttaa pariutumiseen, jos olet mies.


Ongelmana on tässäkin seksuaalinen epätasa-arvo, sillä nainen saa ja yleensä myöskin huolii ainostaan itseään paremman näköisemmän miehen ("parempi yksin, kuin huonossa seurassa" - tiedäthän?). Tämä johtuu siis hypergamiasta, kuin myös naisen seksuaalisesta vallasta; naisista valtaosa haluaa sitä pientä osaa miehistä, omasta tasostaan riippumatta, koska he voivat ja koska heillä on valta siihen.

Mikä tässä myöskin on hyvin ongelmallista, on se, että naisia paapotaan vaikka he saavat enemmän anteeksi mitä tulee ulkonäön ja pariutumisen suhteeseen.  Sen sijaan tyylinä on miehiä haukkuessa ja seksuaalisesti syrjiessä vain tokaista: Hyvä, miehiä pitääkin haukkua, sillä he eivät ole naisia.

Kiitos feminismin, on pariutumisen idea, eli olla yhdistävänä elementtinä, muuttunut sukupuolten sodaksi; nainen on pariutumisen kapitalisti, mies proletaari ja he ovat ankarassa luokkasodassa keskenään.

Ei kommentteja: