torstai 17. marraskuuta 2016

HUOMIO! Nyt MAGA- ja MFGA-tuotteet tarjouksessa!tl;dr:
Make Tarjouskampanja Great Again!
Tarjous: 20% pois tilauksesta kun tilaat vähintään kaksi tuotetta
Tarjouskoodi: 2GIFT
Voimassa: 20.11. saakka
Kauppa: XeimianDesign (klikkaa tästä)

Viime aikojen höykytyksen ja toisaalta voitollisten läpimurtojen johdosta, on nyt syytä pistää uusi mallisto tulille.

Näiden kanssa ei kannata mennä suvaitsevaiston henkilöimiin anniskelu- tahi ravitsemusliikkeisiin, sillä voit saada ostokseesi kaupan päälle eritettä, mikä on tietysti ihanaa jos pidät sellaisesta.

Mistä siis on kyse?

XeimianDesigniin on tullut uunituore Make America Great Again ja Make Finland Great Again-päähinemallisto, suoraan uunista (tämä ei ole mikään keskitysleiri-pun sitten)! Malleja on aina kausituoteista kuten tonttulakit, lippiksiin ja niistä myös vuodenaikaan sopivasti pipoihin!

Mikä parasta, koodilla 2GIFT saat 20% alennuksen tilauksestasi 20. päivään saakka, kun tilaat vähintään kaksi tuotetta!

HUOM! Nyt, kun päädyt tilaamaan, hyödyntäen rajoitetun ajan voimassa olevaa tarjousta, lienee syytä muistuttaa, että nämä päähineet aiheuttavat erittäin voimakkaita primitiivireaktioita siispä ehkä juuri siksi, myös seuraavat tuotteet voivat miellyttää Sinua, vai miltä kuulostaa mukit, joista voit nauttia niin suvakin, kuin myös feministin kyyneliä - sattuneesta syystä, niitä on piisannut!

PS. Koska allekirjoittanut ei osta tai myy paskaa, on tuotteissamme mukana myös 30 päivän palautusoikeus! Voit siis toimia vailla riskiä, ja ainoastaan voittaa, mutta jotta voisit maksimoida hyötysi, kannattaa toimia vielä kun tarjous on voimassa.

spreadshirt-guarantee

Tervetuloa siis kauppaan tarkistamaan koko tarjonta, ja tekemään löytöjä - meillä ei tarvitse pelätä löytävänsä sylkeä ostoksistaan!

Ei kommentteja: