keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Massakontrollin aseet: Lue miksi tiedotusvälineet "naisistuvat"

Mikäpä olisi parempi aihe näin tasa-arvopäiväksi, kuin tämä!

Yllätyitkö seuraavasta uutisesta?

Helsingin yliopistoon pääsi opiskelemaan viestintää vain naisia – miksi viestintä ja journalismi ”naisistuvat” ja onko se ongelma? Kysyimme opiskelijoilta

Koulutusohjelmassa esimerkiksi termi ”median mies” on eräänlainen käsite.
Miespuolisia opiskelijoita kutsutaan humoristisesti tällä nimellä, koska heitä uusissa opiskelijoissa aina se yksi tai kaksi.
”Median mies on sellainen harvinainen sukupuuttoon kuoleva yksilö”, Ikola nauraa.

”Professorikin sanoi, että teillä on nyt tällainen all-female panel. Ja fuksiseikkailussa pukeuduttiin’we can do it’ -teemaisesti. Ollaan tehty tästä tällainen meidän juttu, median naiset.”
Mutta sitten vielä toinen kysymys: jos viestintäala naisistuu, onko se mikään ongelma? Ikolan mielestä ei.”Mitä väliä sillä oikeastaan on? Eikö näitä valkoisia keski-ikäisiä miehiä ole kuultu jo aika tarpeeksi mediassakin”, hän sanoo.
Lisäksi, kuten jokainen tietää, on yliopistot ja lehtien toimitukset täynnä vihreän arvomaailman omaavia naisia.

Nyt, älä suotta ylläty, kaikkeen löytyy järkevä selitys:

Nainen on se eksoottisuudesta viehättyvä otus, joka rakastuu statukseen ja auktoriteettiin jota voi katsoa ylöspäin, joten jos hän ei saa miestä jolla on statusta ja auktoriteettia, hän kyllä on valmis nielemään kaiken  mitä hänelle sanotaan viralllisessa oppilaitoksessa, jos hän saavuttaa sillä tuon miehen korvikkeen, eli statuksen itselleen. Tähän kun vielä lisätään joukkosieluisuus ja emotionaalinen ajattelu, on soppa valmis ja pätevyys kansalliselle mädätysprosessille saatu. Naiset sukupuolena ovat nimittäin harmillisen helppoja manipuloida, mitä isompi joukko, sen helpommin joukkosieluisuus pitää lopusta huolen esim. syy miksi naiset saatiin käyttämään rahansa potentiaaliseen syöpään sairastumiseen ja pahalta haisemiseen, oli siinä kun aikoinaan tupakkakapitalisti osasi kiihottaa naisten egoa sanomalla, että tupakat ovat "vapaussoihtuja", joita polttamalla osoitatte olevanne itsenäisiä ja vahvoja naisia - hassua miten feministien vihaama opus nimeltä Raamattu osoitti tämän peruskaavan jo ihan ensimmäisillä sivuillaan, kun käärme oveluuttaan ei iskenyt mieheen, vaan käytti hyväkseen heikompaa astiaa myöskin antamalla liberaaleja myyntipuheita luomakunnan äidille. Ei mitään uutta siis auringon alla. Ei mitään! Käärme vain on vaihtunut (vai onko?). 

Näytä minulle pelkkään koulutukseen viisautensa perustavan henkilön, niin minä näytän sinulle aivopestyn idiootin.

Feminismin syövän poistaminen on elintärkeää tästä syystä. Jos valkoisella heteromiehellä muutenkin on jo kyllin ahdasta, ollessaan se jolta otetaan ja jolla ei ole lainkaan oikeuksia, tosin kuin moniarvoisuuden eturyhmillä, on hänellä tässä taas yksi uusi taakka: naisten pelastaminen heiltä itseltään. Ei siis ihme, että monelle MGTOW on enää ainoa järkevä ratkaisu (se jos jokin harmittaa feministejä, sillä MGTOW on miesyksilön viimeinen vastaisku ja itsensä pelastamisen metodi), kun mies ei jaksa enää olla se, jolta otetaan yhteiskunnassa, jossa nainen on aseistettu sukupuolen sotaan miestä vastaan, joka puolestaan on riisuttu aseista. Viimeisenä silauksena tässä subversioprosessissa, on omien miesten korvaaminen vieraan vallan miehillä. Se on myös kansallisen yhteiskunnan kuolinisku, ja heikentyminen pisteeseen jossa liittovaltiokehitys on sangen helppoa toteuttaa.


Tosin, eivät kaikki naiset ole tälläisiä, mutta heitä valitettavasti on vähän tai he ovat "kaapissa". Joskus Fundamentti ratkaisi sen pohdinnan, että kuka tulee ensin mädättäjien eturyhmissä - vastaus on: liike. Näin ollen vaikka kuuluisitkin moniarvoisuuden eturyhmiin, eli "vähemmistöihin" (näihin voidaan lukea rodut joita on enemmän kuin valkoisia maailmassa, tai maailman toiseksi suurimman uskonnon edustjaat tai naiset jotka ovat puolet ihmiskunnan koostumuksesta), niin aina jos yksilö ei toimita agendaa tai jopa kapinoi sitä vastaan, jää hän tällöin itse toiseksi - tämä on omiaan rohkaisemaan ruodussa pysymistä (ironista onkin, että tarvitaan vahva nainen jotta voisi vastustaa tuota naisen luontoa alistua joukkosielulle ja toisaalta ryhmäpainetta - siinä missä itsensä vahvoiksi naisiksi identifioivat ovat kaikkea muuta): 


PS.  Vertaa näitä kahta juttua. Toinen on suora käännös, toinen on "jännästi" muokattu, sattumoisin humanistiksi itsensä identifioivan toimittajattaren toimesta: 


PPS. Lue myös tämä, liittyy aiheeseen. 

Ei kommentteja: