keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Järvenpää, jonnet ja mannet sekä torjuttu reviirinvaltaus

Monikulttuurisuuden tuoma rikkaus on jälleen kohdannut meitä.

Ensiksi saattoi lukea epämääräisen uutisen valtavirtamediasta,  jonka mukaan Järvenpäähän on jostain syystä kokoontunut kymmeniä nuoria, ja epäilemättä pahat mielessään.

Ei tarvinnut kauaakaan miettiä syitä, kun jo tuli se todennäköisin vaihtoehto mieleen: tällä on  jotain tekemistä kulttuurien törmäyksen kanssa.

Ja niinhän se asia lopulta sitten olikin.

Jutun taustat ovat jo kokolailla selvinneet, joskin pitkälti muualta kuin valtamediasta.

Synopsis:

Matut haastoivat jälleen riitaa suomalaisille, mutta sen sijaan että näiden normaalisti käyttämä halllitseminen pelolla ja väkivallalla tai ainakin sen uhalla, sekä keskitetyllä ylivoimalla, nyt epäonnistui, sillä suomalaiset ovatkin alkaaneet vastaamaan tähän huutoon ja ruvenneet jakelemaan omaa lääkettään näille heitä terrorisoiville monikulttuurisuuden lähettiläille.


Toisen version mukaan, taas kerran oli sekaannuttu suomalaisiin tyttöihin, jonka johdosta ahdistelijat oli ajettu pois, mutta he olivat vannoneet kostoa, johon sitten oli varauduttu.

Nyt, suomalaisten ongelmana on ollut jo pitkään se, että emme ole kyllin kansallismielisiä,  johon kuuluu solidaarisuus ja omiensa puolien pitäminen uhasta ja luokkataustasta huolimatta. Tästä syystä vastustajamme ovat voineet pitää esim. jengiytymällä meitä pelossa ja vavistuksessa.

Vaan ei enää.

Väkeä oli taas enemmän kuin mitä valhemedia myöntää

Siksi pitääkin sanoa, että tämä on erittäin hyvä uutinen.

Sillä vastoin mädättäjiä ja muita subversiota ajavia "hallitaan niitä hajottamalla ne ja pistäen ne keskenään sotimaan" tahoja kävikin nyt niin, että silminnäkijähavaintojen mukaan jonnet aka. teinit ja mannet aka. romanit, olisivat olleet näitä urhoollisia maanpuolustajia. Romanit vieläpä etulinjassa! Mikä hienointa, tämä on lähentänyt kantasuomalaisia ja romaneja, jopa siten että yhteinen vihollinen on vastoin sosiaalisten masinoijien toiveita sopeuttanut romaneja paremmin yhteiskuntaamme, jolloin vihollisuuksien poistuessa, harmonia voittaa. Samalla nuoret ovat osoittaneet, että heissä on huomattavasti suurempi toivo,  kuin mitä ES-pärinöissään päätään aukovissa mopoautokaahareissa on totuttu näkemään tai toivomaan; he ovat osoittaneet kansallismielisyyttä, solidarisuutta toisiaan kohtaan ja levottoman energian kanavoimista oikeaan asiaan - jopa itsenäistä ajattelukykyä, jolloin massakontrollin masinoima aivopesu on valunut hukkaan.


Ja kuten sanottua, tämä kaikki on tapahtunut kumoten hajota ja hallitse-politiikkaa, jonka suurimpia ylläpitäjiä ovat massakontrollin aseina käytetyt monikulttuurisuus (ja arvoisuus) ja kapitalismi (luokkasota on suurimpia kansallisen yhtenäisyyden repijöitä, sillä siinä luokkatietoiseksi tehdyt kansalaiset ovat kirjamellisesti sodassa toisisaan vastaan,  rauhankin aikana, samalla tuottaen kansainväliselle kapitalisti loputtomia voittoja), joita tietysti pakotetaan, unohtamatta muita massakontrollin aseita kuten nihilististä propagandaa (moniarvoisuus) , ynnä muuta mädätystä jota surutta kohdistetaan nuoriin (tästä syystä viherpunaisten  "edistyksellisten" suosima häpäisytaktiikka on puhua vhollisistaan ei vain "äärioikeistolaisina" vaan myös "taantumuksellisina" ja "vanhanaikaisina" - ihan kuin ajaton totuus vanhenisi).


Tässä puolestaan yksityiskohtaisempaa tietoa tapahtumista, vaihtoehtoiselta medialta:

Järvenpäässä on kriittinen tilanne päällä (video)


Uusi video Järvenpään “kansannoususta”


PS. Pysy "kanavalla" myöhemmin on tulossa vielä juttu jihadistin uhriksi joutuneesta suomalaisesta, ja epäonnistuneesta suvakkien ja muslimien yhdistetystä false flag ja taqiyya-iskusta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitän tästä selventävästä raportista, jatka samaan malliin!


t: Vee-tuuntunu Stadilainen!

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia! Näin teen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä haluan selventää kiitostani näin:

Monta kertaa tämänkaltaiset tapahtumasarjat vilahtavat uutisvirrassa ja blogeissa ohi eräänlaisena vaikeasti hahmotettavana palapelinä, jonka kasaaminen myöhemmin voi olla erittäin työlästä ja siten on erittäin tärkeää (koska media ei sitä näissä tapauksissa tee), että on tahoja jotka koostavat kaikki uutiset yhdeksi kokonaisuudeksi.

Samoin olisi hyvä, jos kaikki keskeiset tilastot löytyisivät lähdeviitteineen keskitetysti yhdestä paikasta, johon voisi viitata aina kun joku suvakki alkaa rutisemaan ja pistämään omiaan. Tätä taakkaa en toki tässä sälytä sun kontollesi.

Toistetaan vielä: jatka samaan malliin!


t: Wee-tuuntunut Stadilaine'