torstai 3. syyskuuta 2015

Skandaali: Rikkoiko Suomi Omia Lakejaan Murhaaja-Mamun Ottamisella?Ei ole kovinkaan uusi uutinen, että maahanmuuttokysymys on karannut käsistä.

Ja sillä linjalla ilmeisesti aiotaan mennä koko matka pohjamutiin saakka.

Viimeisin källi on tässä:

Henkirikoksen tehnyt turvapaikanhakija sai oleskeluluvan Suomeen


Suomesta epäilemättä tehdään suvakkilaa, ja malli siihen tulee jo puoliksi uponneesta naapuristamme Ruotsista, josta maan omat suvakit ovat tehneet varsin vittumaisen maan asua. Tosin, lähinnä vain sen omille kantakansalaisille. Samoin, jos suvaitsevaistoa on uskominen, ollaksemme täällä Suomessa nykyaikaisia, kansainvälisiä sekä ennen kaikkea tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden standardien mukaisia, tulisi meidän olla siksikin enemmän kuten Ruotsi - tuo tasa-arvon saudi-arabia:

"Mitä oikeuksia muka lapsilla pitäisi olla, jos kerran herrarotu ja sen tuoma rauhan uskonto on päättänyt toisin? Onhan meidän oltava suvaitsevaisia, ja ymmärrettävä että vieraissa kulttuureissa vääräuskoisen saa raiskata ja alaikäisen viedä vihille, kai nyt keskiajalle jääneet barbaarit tuntevat nämä asiat vähän paremmin kuin me länsimaalaiset!?" - Kuka tahansa vakaumuksellinen ja siitä ylpeä suvaitsevainen

(Mutta kuka on sanonut, että me haluaisimme sitä tai että se edes ylipäänsä olisi mikään arvo, muun kuin sen myyjien mukaan?)

Vaan, tämän kertainen källi on kuitenkin sitä luokkaa, että sillä ei ole vain erinomaisen suuri mahdollisuus aiheuttaa kiusaantumista suvaitsevaistossa, mutta sillä myöskin on potentiaalia "pieneen takapotkuun".

Mistä rikoksesta on siis kyse, tässä murha-mamun kysymyksessä - muusta kuin törkeästä rikoksesta omaa kansaa kohtaan?

Kyseessä on massakontrollin ase, nimeltä tuplastandardit.  Sitä käytetään alistamaan kohdetta tai kohderyhmää, ja näin ollen tuottamaan eriarvoisuutta osana mädättämisprosessia (joka myös subversioprosessina tunnetaan).

On ironian sääntöjen mukaista, että juuri Hesarista löytyy syy, miksi tämä viimeisin maahanmuutto on Suomen lakien vastaista (tai todiste siitä, että maassa on erilaiset lait monikulttuurisuuden eturyhmille ja peruskansalaisille). 


Kuten vastauksesta selviää, suomalainen ei saa käytännössä lähteä pyöveliksi Saudi-Arabiaan, koska sellainen on maan lakien vastaista, mutta samalla pyöveli/terroristi/verenhimoinen murhaajapaska saa tulla kotoutumaan Suomeen:

Saudi-Arabiassa tehty pyövelintyö saattaisi siis johtaa myöhemmin Suomessa oikeuteen. 
Mikään selittely ei oikeuta tasavertaisessa mielessä sitä, että Suomeen tullut muslimiterroristi saa vankilatuomion tai karkoituksen sijasta täyden kattauksen etuuksia, kun taas suomalainen hänen rataennätyksellään lähtisi kärsimään rangaistusta.
Huomattakoon myös, että kaksoisrangaistavuuden periaatetta sovelletaan vain tunnustettujen valtioiden välillä. Esimerkiksi terroristijärjestöt eivät ole valtioita, eikä niillä ole laillisena pidettävää oikeusjärjestystä. Siksi esimerkiksi Isisin pyöveliksi ryhtyneen olisi myöhemmin turha puolustautua sillä, että toimi järjestön sääntöjen mukaan.

Vaan onko se ihme, maassa jossa KELA perii köyhiltä takaisin pääasiassa itsetyrimiään laskuvirheitä, mutta tilittää joka kuukausi tuet Isis:in pojille, jotta jaksavat raiskata ja tappaa vallatessaan ulkomailla lisää alueit rauhan uskonnolle?

Ei kommentteja: