keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Lue Mistä Johtuu Tämä Hyväntekeväisyyden Puuska Maahanmuuttokysymyksessä

Vähemmistöterrorismiksi Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoria mieltää käytännön, jossa vähemmistö sortaa enemmistöä - yleensä rakenteellisesti ja järjestelmän sallimalla tavalla.

Tämän kertainen blogiteksti on varsin ihanteellinen tapa esitellä tämä ilmiö, koska tässä kaksi vähemmistöä, maahanmuuttajat, (päättäjät) ja kapitalistit ovat sulassa sovussa rikastamassa toinen toisensa elämää. Ja kenen kustannuksella? Aivan, ai ainakaan omallaan!

Irakilaismies MTV Uutisille: "Turvapaikanhakijoista osa tulee Suomeen juhlimaan"
On siis aika katsoa, että mistä tässä äkkiä heränneessä hyväntekeväisyydessä oikein on kyse.

Suomi on maa, missä seurataan tarkoin naapurien mallia, ja ollaan huolissaan siitä, mitä muut meistä ajattelevat. Siispä, voimmekin havaita maahamme saapuvan enemmän tai vähemmän toivottujen innovaatioiden ennemmin tai myöhemmin.

Tässä se viimeisin ja ajankohtaisin, sarjassamme Fundamentti jäljittää sylttytehtaan, taas kerran.

Ensin Ruotsissa.

Pakolaisbisnes tuli myös Suomeen – ruotsalaismiljonäärillä jo 17 keskusta

Ja nyt myös täällä:

Kiistelty henkilöstövuokrausfirma laajensi vastaanottokeskustoimintaan – espoolaispoliitikko mukana bisneksessä

Kun puhutaan internationalistisesta eliitistä, ja heidän löytämästä kolmannesta tiestä, kaatuvat kaikki puolueaidat, ja ollaan sulassa sovussa salaisessa sodassa kansaa vastaan.Kapitalisti riistää kansaa, mutta tulee monessa eri muodossa.

Tiedämme jo orjatyöllistämisen, henkilöstövuokrauksen ynnä muut keinot kiertää työvoimalakeja, ja pumpata kaikki irti työläisestä niin että pahimmassa tapauksessa kapitalisti saa jopa rahaa siitä (orjatyöllistämisestä). Nyt on vain löydetty uusi "kulkuneuvo" kohti tavoitetta, mikä on ikuinen voittojen maksimoiminen.

Kapitalismissa raha on valtaa, joten, jos sinulla on rahaa ostaa itsellesi kansanedustaja tai maksaa itsesi edustamaan omia etujasi, on tälllöin valta sinetöity ja kansaa voi odottaa epämiellytävä yllätys. (Mikä parasta, lakeja muunnellaan ja säädellään kaikessa hiljaisuudessa, jolloin kansa pääsee vain toteamaan niiden käyttöönoton).

Joskus homma on masinoitu siten, että kaikki näyttää suurelta hyväntekeväisyydeltä, kuten nyt.

Jos annat asuntosi turvapaikanhakijan käyttöön ilmaiseksi, sinun ei tarvitse maksaa siitä veroja!


Alkaako nyt selvitä, miksi "huonot ja suomalaiset" vuokralaiset häädetään pois, jotta heidän tilalleen voitaisi ottaa "parempia ja oikeasti tiloja tarvitsevia" vuokralaisia?

Pakolaiskriisi: Kemijärvi häätää kerrostalon asukkaat hätämajoituskeskuksen tieltä

Hotelli Kolarista SPR:n vastaanottokeskus
Kapitalismin yhtälö: pääoma keskittyy + raha on valtaa = harvainvalta ja hyvien sisarusten kerho.

Nyt pakolaiskriisi sallii sen, että uusi ihmiskauppamenetelmä on mahdollinen, ja siihen ollaankin jo tartuttu.

Ei ihme, että hieman epäloogiseen tapaan puhutaan siitä, miten nämä pakolaiset tuovat meille niin paljon rahaa. Kansa ei sitä ymmärrä, kapitalisti ymmärtää.

Mutta ehkä juuri siitä syystä, tuo suuri susi laupiaan lampaan vaatteissa, SPR, on nyt päättänyt reagoida tilanteen edellyttämällä tavalla - joten tästä eteenpäin meille ei tulla enää kertomaan mitä on tekeillä:

Punainen Risti ei enää ilmoita arvioita turvapaikanhakijoiden määristä


Lisäksi samalla, kuin sattumalta on valmisteilla seuraava esitys - mikä varmasti lämmittää maassa jossa on pitkät asuntojonot ja asunnottomiakin "ihan kivasti":
Jos nyt jo kapitalistit keinottelevat asuntojen kanssa, ja pitävät niitä esim. pääkaupunkiseuduilla tyhjillään ennenmmin kuin annetaan niitä tarvitseville, on meillä käsissä suuren luokan petos kansaa kohtaan (tämä käytäntö on Helsingissä, jossa on puolet maan pitkäaikaisasunnottomista, joita on siis yhteensä 2000, asunnottomien lukumäärän ollessa muuten reipas 7000 - mukana myös työssäkäyviä).

Kyseessä on kansainvälisen kapitalistin bisnes

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta joka sana..kyllä hiljaiseksi vetää tämä nyky meno.

XeimA kirjoitti...

Niinpä. Voisikin sanoa, ettei mikään lounas ole ilmainen, ja tämän maksat sinä, mutta siitä lounaasta et tule itse maistamaan mitään.