torstai 10. syyskuuta 2015

Lue Miksi Kuva Hukkuneesta Lapsesta Oli Niin Järkyttävän Symbolinen

Vastaus on lyhyt: tässä turvapaikkaturismissa, naiset ja lapset jäävät lähtöpaikkaan, rintamakarkurit eivät. Ja jos mukaan mahtuukin naisia tai lapsia, heitetään heikoimmat yli laidan vahvemman oikeudella, jotta itse saadaan tilaa räplätä Apple-tuotteita koko matka kohti helppoa elämää.

Voidaankin sanoa, että tässä on kyseessä on sosiaali-darwinistisen fantasian toteutuminen, jolla ei edistetä muuta kuin "pakolaisten" omien maiden heikentymistä, ja heidän oikeasti apua tarvitsevien, naisten ja lasten, jalkoihin jäämistä.  Puhumattakaan siitä mitä se tekee euroopan maille; kyseessä on todellinen lose-win-diili!

Samoin mitä tulee massakontrollin aseisiin, ei allekirjoittaneen tarkoituksena ole nyt lähettää näyttävästi paikalle marssinnutta itkijävaimojen paraatia takaisin kotiin, mutta vaihtoehdot jäävät vähiin, koska seuraava uutinen pudottaa sentimentaaliselta mielikuvamarketoinnilta pohjan pois:

'Heartbreaking' Syria orphan photo wasn't taken in Syria and not of orphan


Voidaankin sanoa, että eräs suvaitsevaiston sairaimpia ja alhaisimpia temppuja oli marketoida agendaansa kuolleen lapsen kuvalla, joka kaiken lisäksi oli elintasopakolaisperheen lapsi - tämä n ns. syyrialaisen hukkuneen pojan tausta olikin oikeasti turkkilainen, ja kyseessä sotapakolaisuuden sijasta olikin Ruotsiin ilmaisia hampaita lähtemään hakenut perheen pää, joka tuolla reissulla tuli hukuttaneeksi perheensä.

Ja siihen syöttiin tarttuminen, oli eräs pahimpia mokia, mitä on tehty jatkoa ajatellen.

Tuo marketointitempaus johti myös siihen, että nyt tämä samainen porukka on ryhtynyt kiristämään emotionaalisesti ruokamaitaan, uhkaamalla heittää omat ja toistenkin vauvat yli laidan jos he eivät pääse maihin - kuulostaako tämä perheensä tulevaisuudesta huolissaan olevien ja henkensä edestä toimivien toimilta? Entä, onko sinun verovarasi sellaisia henkilöitä varten, jotka ovat oman sairaalloisen itsekyytensä vuoksi valmiit uhraamaan jopa oman jälkikasvunsa?

Refugees allowed into Italy after threat to drown babies

Ja koska kristittyjen vainoaminen ei kuulu pelkästään suvakkien rakkaimpiin opinkappaleisiin, vaan myöskin islamiin oppiin, on selvää että 2000-luvun "herrakansaa" etenee tuhoten kaikki esteet tieltään, mitään keinoja ei kaihdeta:

Italian police: Muslim migrants threw Christians overboard

Nyt, pysähdy ja mieti: Jos otat nämä kaverit tänne, sinä olet se joka heitetään seuraavaksi yli laidan.

Meidän on herättävä, ja ymmärrettävä että kuka ja ketkä tarvitsevat todella avun.

Meidän on kieltäydyttävä uskomasta valheisiin monikulttuurisuuden rikkaudesta, ja meidän tulee riuhtoa itsemme irti massakontrollin aseien verkoista, jotka estävät meitä toimimasta, saati sitten puolustamasta itseämme.

Meidän on nähtävä se, että monikulttuurisuuen keisari seisoo munasillaan, ja sen nakki valuttaa saastaista riemuvisvaansa, sillä sen sairas fantasia on toteutumaisillaan.

Meidän on ymmärrettävä, että miksi Välimerellä käy niin kuhina – laitonta maahanmuuttoa pyörittää ammattimainen markkinointikoneisto.  Sillä kuten tiedämmme, niin mikä tahansa bisnes vaatii asianmukaista mainontaa ja PR-toimintaa.

Rikollisjärjestöt löysivät pakolaisista uuden huippubisneksen – Lyö laudalta huumeet ja aseet

Yli 4000 Isis-soturia on saapunut Eurooppaan pakolaisena!Mikään profetaalinen ilmaus se ei sinällään ollut, vaan ihan yksinkertaista asioista selvän ottamista. Minkä ei pitäisi olla viranomaisillekaan ylitsepääsemätön tehtävä  etenkään silloin, kun kyseessä on vastapuolen itsensä ilmoittama uhkaus. 

Sen sijaan herää kysymys, että onko meillä asioista päättämässä aivovammaiset vesipäät, jotka 1. tietävät että Isis aikoo soluttaa tuhansia miehiään eurooppaan nukkuviksi soluiksi 2. kun maahan on tulossa hyvässä kunnossa olevia, merkkivaatteissa ja iphoneilla varustettuja, paperittomia raavaita miehiä, joiden  rahoituksesta ja taustasta ei ole mitään tietoa, että he eivät näe siinä mitään ongelmaa?

5 pisteen vihje

Ei kukaan voi olla niin tyhmä, etteikö näe omilla silmillään sitä mikä on ilmeistä.

Kiitos suvakkien, eivät euroopan maihin pakolaisina soluttautuvat terroristit tarvitse kyseisessä operaatiossa edes sitä kuuluisaa troijalaista hevosta, ei! Ainoa mitä heidän tarvitsee tehdä, on se, että he kävelevät porteista sisään ja odottavat käskyä päämajasta  jolloin meille jää nähtäväksi miten lampaat riisuvat valeasunsa ja käyvät susina lampaiden kurkkuun.


Massakontrollin aseet

Miksi pysähtyä vielä siihenkään?

Koska Suomessa kerran on avointen ovien päivä, on syytä ottaa siitä kaikki ilo irti. Esim. Ruotsi kuljettaa kätevästi Suomeen kaikki paperittomat maahantunkeutujat, sillä Suomi  on maa joka ei pane hanttiin, vaan meiltä saa asunnotkin käyttöönsä ilman mitään vastarintaa!

Tanskan päätös kiihdyttää turvapaikanhakijoiden virtaa Suomeen – nyt jo yli 200 päivässäSuomesta on tullut hölmöläisten maa, jota käytetään suruttaa hyväkseen, jopa siinä määrin että tänne dumpataan se kaikkein epäilyttävin aines, jolla ei ole papereita, ja jonka kehotetaan jatkamaan matkaansa.

Bonus: Toistaiseksi kiinnijääneet terroristit

 2 soluttautunutta terroristia on jäänyt kiinni Unkarissa.

Två terrorister bland asylsökarna i Ungern

Stuttgarttilaisessa vastaanottokeskuksessa puolestaan on jäänyt kiinni Isisin soluttautunut terroristi, samalla kun on paljastunut laatikoittain väärennettyjä Syyrian passeja.

Unohtamatta myöskään Suomen pääsyä maailmanlaajuiseen tietoisuuteen!


Kaikki menee siis kuten on peloteltu.

Suvaitsevaiset pyörivät tietysti omissa eritteissään, sillä tämä on suorastaan suvaitsevaisuuspornomessut heille, mutta olenko ainoa, jolla on fiilis että meidän hallitus yrittää tappaa meidät kaikki?

Lopuksi vielä alun aiheeseen, tässä video "hukkuneesta syyrialaisesta lapsesta" (joka ei ihan ollut hän, joksi hänen kuolemallaan ratsastavat hänen väittivät olevan).


Ei mulla muuta, kuten eräskin monikulttuurisuuden ystävä tapasi sanoa.

Ei kommentteja: