torstai 16. lokakuuta 2014

Tästä #gamergate (pelaavat naiset)-Skandaalissa OIKEASTI On Kyse

Raiskaus- ja tappouhkaukset ajavat pelialan naisia kodeistaan – tästä skandaalissa on kyse

Ja tässä jälleen klassinen esimerkki feministisestä aivopesusta ja median massakontrollista (Hesarin Nyt-liitteessä - mikä ihme!). 

Jälleen nainen esitetään uhrina ja marttyyrina, puhtaasti valheelliselta pohjalta. Esim. Tämä "Zoe Quinn" saa kuulemma ilkeitä viestejä, "vain koska teki videopelin" PASKAA! 

Mitä tämä itsenäinen, vahva nainen teki, oli että se mm. petti miestään viiden (5!!!) eri miehen
kanssa, jotka kaikki sattumalta auttoivat tätä tämän uran etenemisessä - miesten status oli aina hänen pomosta alan journalisteihin. Jännä vahinko naiselta, joka julistaa vastustavansa kaikkea sellaista. (Opetus: Feministi sanoo yhtä, ja tekee toista, ja totuuden sekä valheen sekoittaminen on heille kuin hengittämistä.)

Mainittakoon vielä, että osa näistä suivaantuneista ihmisistä oli sattumoisin muuten naisia itsekin, esim. näiden Zoe:n vamppaamien miesten puolisoja.Joten, ne sanat joilla tuota "ikuista uhria" (manipuloivaa pettäjää) on haukuttu, ovat ansaittuja, jopa kerjättyjä. 

Anita Sarkeesian puolestaan käytti tätä helposti höynäytetytävää, feminismin nuoran päässä
olevaa mediaa hyväkseen jopa tekaisemalla itsestään tappouhkauksia, sisällyttäen tietysti
röyhkeää omakehua niihin. JA jotta varmasti se todellinen luonne ei jäisi epäselväksi
ja modus operandi piiloon, aloitti samainen nainen samana "uhkailupäivänä" rahakeräyksen, joka totta kai veti itsensä täyteen kyyneleillä kostutettuja dollareita. (Lisää hänestä tässä tekstissä)Sitten vielä tämä:

"Se oli kauhistuttava ajatus joillekin, että tytöt pelaa."

Kenen mukaan? Pelaavien miesten, jotka haluavat monesti myös naisen joka pelaa, vaiko femakon mukaan joka yrittää nousta "säärenvartta pitkin" urallaan jolla omat taidot ja kyvyt eivät riitä siihen kunniallisia keinoja käyttäen? Kysymykseni on retorinen, sillä jokainen tietää vastauksen. 

Se että naiset, etenkin femakot, omaavat tarpeen kasvattaa virtuaalista kikkeliään änkemällä jokaiseen miesten aktiviteettiin nokkansa, osasi se sitä tai ei, on naisten oma pikkumainen piirre, josta ei pitäisi saada tehdä myös miesten ongelmaa. 

Vielä kun käy niin, että jos nainen ei saa sitä mitä haluaa, hän sitten alkaa itkemisen sen saamiseksi, tai sitten vain tässäkin postauksessa esitellyt "naiselliset aseet", päästään siihen ilmiööän mitä tämäkin teksti käsitteli.

Kysymys onkin, että minkälaisen maineen pelaajanaiset haluavat itselleen ryhmänä?

Haluavatko he puolustaa näitä naisia ja samaistua heihin, vai osoittaa että myös naiset voivat pelata muitakin kuin ihmissuhdepelejä?

Summa summarum:

Eli asetelma menee siis seuraavien askelten mukaan tässä kyseisessä feministisessä, massakontrollin aseessa:

1. Ole nainen
2. Tee mitä tahansa mikä auttaa agendaasi
3. Jäädessäsi kiinni jätä osa tai kaikki totuudesta kertomatta, ole uhri, syytä muita. 
4. PROFIT

- Totuus, ja ainoastaan totuus. 

Tässä vielä esimerkki feministisestä massakontrollista, ja tämän "viattoman uhrin" yrityksestä vaientaa tosiasioiden tuleminen julki. 


Ei kommentteja: