maanantai 27. lokakuuta 2014

Kolme Uutista Tasa-arvon Maailmasta Jotka Sinun Tulisi Tietää

Työkkärin naiset tarjoavat sääliseksiä reppanamiehille uudessa kotimaisessa elokuvassa

Mies joka ei saa seksiä = reppana.

Nainen joka ei saa seksiä (pihtaa koska ei saa ytmiä) = uhri.

Siitä huolimatta, että nainen on se joka antaa ja jolla on kaikki seksuaalinen valta.

Ehkä meidän pitäisi kaikki yhteiskunnan epäonniset laittaa vielä suuremman syrjinnän alaisiksi? 

Muutenhan tuo leffan teema on totta.

Ainoa tapa auttaa näitä miehiä, ja ehkäistä tulevia kouluampujia on antaa heille ja lopettaa syrjiminen. 

Se, että puhutaan syrjäytyneistä, syytetään tällöin uhria. 

Mutta jos taas osataan ilmaista asia oikealla termillä, eli "syrjäytetyllä", niin tällöin ollaan asian ytimessä. 

Ongelmana on se, että koska naiset ovat hypergamisten ja seksuaalisten himojensa sekä vaistojensa vietävissä, ja mikään yhteiskunnallinen ja yhteisvastuullinen seikka ei liikuta heitä.

He totta kai poraavat krotiilinkyyneleitä siitä, miten hirveät kouluammuskelijat käyvät kostoretkellään, mutta toisaalta he myös nauravat miesten ongelmille, vaatien miehiä ottamaan heidän ongelmansa vakavasti.

Ja kuten tiedämme, on modernin vahvan ja itsenäisen naisen suorastaan moraalinen velvollisuus omata saman verran toinen toistaan "jännempiä" seksikokemuksia, joille vetää vain vertoja hyllyn alta myytävä ällöfetissiporno, joten tästä samaisesta syystä nämä ilmapäät myös pitävät sitä jonkinlaisena saavutuksena, että he saavat seksiä ja miehet eivät.

Aivan kuten se olisi saavutus sukupuolelle jolla on se seksuaalinen valta, ja joka on se antava osapuoli?

Ja jotta naisen logiikka säilyisi eheänä, he luonnollisesti kiistävät viimeiseen asti sen faktan että mies ei todellisuudessa voi vaikuttaa mitenkään seksin saamiseensa, vaan mies on ja pysyy naisen armoilla.

Seuraavaksi naiset voisivatkin tehdä elokuvan jossa työkkärin tädit taluttavat pyörätuolipotilaita, sillä koska nämä tädit osaavat itse kävellä, heillä on tällöin täysi oikeus pilkata ja nauraa heille joilta se ei luonnistu. Se on suuri säälin ja laupeuden työ, jonka vain naisen kaltainen hyväntekijä voi suorittaa!

Kokoomus nousussa johtavaksi miesasiapuolueeksi


Henry Laasanen - jonka nimi on useiden naisten huulilla, ja hyvin affektien sävyttämänä - kyllä tekee hyviä havaintoja, etenkin loppukaneetissaan.

Jos kokoomusnuoret jatkavat Susannan viitoittamalla linjalla, palkkaepätasa-arvoa käsittelevä feministinen propaganda voidaan lopulta kyseenalaistaa ja korvata sumaslaisella totuudella.
Kun vanhempi mies (Sumanen) kertoo totuuden palkkatasa-arvosta, se ei juuri kiinnosta ketään, mutta kun nuori kaunis nainen sanoo saman asian, väite päätyy median lukemattomiin lööppeihin. Ilmiö on ikävä, mutta hyvä silti, että totuus nousee esille jotakin kautta.
Ainoa mikä tässä on ongelmallista, on se, että viimeisimpien kokoomusnuorten tempausten johdosta, yhdistetään tasa-arvo ja maskulismi nyt puolueeseen, jonka piirissä tapahtuu seinähullujen ja väkivaltaisten yli-ihmisajattelijoiden aktivoitumista.

Ei mikään turhan toimiva yhdistelmä.

Vasemmisto taas josta on tullut feministien yhdistetty pätemis- ja virkkuukerho, ei ole vain unohtanut ensimmäistä rakkautaan, vaan se myös viittaa kintaalla oikealle tasa-arvolle.

Kuitenkin heilläkin olisi asiaan sanottavaa, esim. klassikkokirja Fraud of Feminism kuuluu vasemmistolaiseen, joskin unohdettuun perinteeseen.

Parasta olisikin, että jokainen luopuisi seksismistään, ja luokittelisi tästä eteenpäin myös miehet ihmisiksi, jotka ansaitsevat ihmisoikeudet.

Sillä ongelma on vihdoinkin tunnustettu!

Tuore raportti paljastaa: Näin miehiä sorretaanEi kommentteja: