maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kypros, Kapitalismi ja kun Pankit Ryöstävät Ihmisen

Jos olen useaan otteeseen kirjoittanut siitä, miten kapitalismissa pankit ryöstävät (niistä on tullut erittäin tärkeitä kapitalismin toimintayksiköitä) kansalaisia, niin on se sanottava jälleen; Kyproksella kun pankit pitävät ovensa kiinni, ettei asiakkaat saa rahojaan pois.

Syy on simppeli, sillä Kyproksen valtio on päättänyt jatkaa omaa eliitin sosialismia tai valtion kapitalismia, ja päättänyt lyödä kansaa talletusverolla.

Esim. jos talletat pankkiin alle 100 000€ maksat veroa siitä "vain" 6,75%, mutta nyt kun maksat sitä suuremmista summista, niin saat tehtyä sen 9,99% verolla!

Ei ihme että näin vastustamattomasta tarjouksesta porukka päättää kuljettaa rahansa sukan varteen.

Tulee mieleen, että yksikään tyrannia ei pysy pystyssä, jos kansa ei sitä kannattele. Mutta myöskään yksikään pankki ei tule toimeen ilman kansalaisia (vaikkakin omavaraisuutta on lisätty ns. raha-huijaksella, mikä käytännössä tarkoittaa sitä että rahaa luodaan tyhjästä).Eräs toinen seikka mistä olen kirjoittanut, on puolestaan se, että mistä näissä kaikkinaisissa tukipaketeissa on kyse, on siitä että  kyse ei ole niinkään siitä, että päättävä eliitti ottaa rahat oman kansakuntansa taskuista ja ojentaa ne vieraan maan kansalaisille, vaan siitä että kyseinen taho ottaa ne oman maansa kansalaisilta ja antaa ne vieraan maan pankkiireille, eli kansainvälisille kapitalisteille.On jo tullut selväksi että tämä kehitys voidaan pysäyttää siten, että internationalistisen elitismin ja kapitalismin sijaan tuetaan kansallisvaltiota, ja sitä lähdetaan rakentamaan kansakunnan suurimmasta luokasta alkaen eli työväestä koostuvasta luokasta - ottaen mukaan myös pienyrittäjät ja luovan luokan, sillä ne ovat huomattavasti keskinäisesti lähempänä toisiaan kuin vaikkapa kapitalistisia suuryrityksiä (tämän harhan vuoksi luultavasti esim. Kokoomus keikkuu niinkin suurena puolueena kuin se keikkuu; jokainen nakkikioskin omistaja uskoo nyt olevansa suuri ja nuoltava porvari). Täydellinen Järjestelmä nimittää tätä yhteiskuntateoriassaan ns. Kansalliseksi Luokaksi.

Lisäksi lisäisin että näin nykyisin, kun vasemmistolaiset puolueet ovat luopuneet "ensimmäisestä rakkaudestaan" ja toimivat lähinnä marxismin harhaoppien, kuten kulttuurimarxismin promotoijina kuten myöskin kaikkien status quon haastajien KGB:mäisinä vainoajina, voidaankin myös heidät liittää taantumuksellisiin. Näin ollen voidaan sanoa, että he ovat niitä jotka kannattavat ns. kommunistista sosialismia, jossa ideana on että valtio saa siinä keskitetysti pääoman ja käyttää sitä mielivaltaisesti - nyttemmin yhteistyöt näiden kahden vastakkaisen teesin välillä on jo antiteesin muodossa, kun nämä kaksi periaatetta elävät sulassa sovussa, jättäen kansan nuolemaan hölmistyneinä näppejään.Vaan entä mikä olisi sitten vastalääke, joskaan ei-niin-uusi-ilmiö, kun mietitään ratkaisua tähän ongelmaan jossa pankit ryöstelevät kansalaisia?

Eräs tärkeä komponentti ja vastalääke olisi tällöin ehta kansallispankki.

Sellainen versio siitä, jossa kirjaimellinen kansallispankin idea toteutuu.

Tällöin ne voittoihin tähtäävät yksityiset pankit, joiden kansainvälinen kattojärjestö on maailmanpankki ja kansainvälinen valuuttarahasto, saavat kansalle myönteisen kilpailijan ja vaihtoehdon.

Syy, miksi kansallispankki aikoinaan kaatui on monien spekulaatioiden takana.

Mutta varma syy on se, että se kaatui koska sen annettiin kaatua ja syy miksi se annettiin kaatua voidaan nähdä siinä, mitä siitä nyt on jäljellä.

Siitä kuitenkin lisää tekstin edetessä.

Seuraavaksi kysymys: Entä miksi sitten tämä pelleily jatkuu? Vieläpä näin maailmanlaajuisella tasolla, nyt kun euroopassa kaikista avustuksista huolimatta on hidastuva, ellei täysin seisoksissa oleva talous ja järkyttävä nuorisotyöttömyys.

Siksi että kehitys suuntaisi kohti liittovaltiota, ja että kansakunnat saataisi totutettua tyranniaan jossa he toimivat karjan asemassa.

Jos näitä ryöstöjä ei masinoitaisi, niin silloin EU alkaisi hiljakseen hajota.

Mutta eihän sen voi antaa tapahtua?!

Jos taas mikään ei auta, mennään siis väkisinkin liittovaltioon, ja jos ihmiset eivät herää yksilöinä ja vakaumuksellisina kansalaisina, niin valtiot eivät tule eroamaan tästä kehityksessä. Tällöin itsenäisyys jonka edestä on vuodatettu verta ja kyyneliä, on annettu kaupan tekijäisinä, kaupassa jonka politiikoiksi kutsutut kansainvälisen kapitalistin lobbarit ovat onnistuneesti tehneet.


Kirjoitin ja puhuin jo vuosia sitten siitä, että kuinka kapitalismissa on sisäänrakennettuna ominaisuutena sellainen valuvirhe (vaiko tietoinen bugi?) että se joutuu kriiseihin, jolloin se vie niihin kaiken itseensä sitoutuneen mukana. Tällöin esim. työttömyys on pakollinen asia - jo siksikin että työläisten reservi pitää karjan valmiustilassa, jolloin sitä voidaan pyöritellä käyttäen hyväkseen sen tarvetietoisuuden tilaa. Hyvät voimat kuitenkin loivat esim. hyvinvointivaltion, ja työvoimalait, jolloin kansallisesti edullinen vastavoima oli syntynyt (joskin nyt pätkätöiden ja muiden työvoimalakien kiertämisen mahdollisuuden aiheuttaman kehityksen aikana on kapitalistinen bakteria tullut vastutuskykyiseksi tätä kansan antiobioottia vastaan). Samoin eräs kapitalismin kriisi on lama. Tämän ominaisdynamiikkaa kutsutaan noususuhdanteen ja taantuman nimillä. Tällöin siis ainoa mistä voimme olla varmoja, on se että nousua seuraa lasku, ja laskua nousu (jossa ei läheskään aina ole samat henkilöt enää mukana kuin mitä oli laskussa esim. Suomen 90-luvun lamassa porukka heittäytyi pois leikistä oman käden kautta).

Tällöin ei tarvitse olla profeetta, vaan yksinkertaisesti perillä asioista, että voi ennustaa tälläisen tapahtuvan.

Eräs mitä olen sanonut, on ettei Täydellisen Järjestelmän teoria ole mikään salaliittoteoria, tai niitä elättävä.

Vaan yksinkertaisesti syy löytyy järjestelmästä, joka mahdollistaa tälläisen kehityksen.

Tällöin kun hallitus on "oikea", ja aika on oikea, voivat he koittaa uutta pelivetoa, ja juuri tämä liittovaltio kehitys on se missä sitä ollaan tekemässä.

Kun se on kerran tehty, niin voi olla jo liian myöhäistä vaihtaa hallitusta, kun maa on jo osana liittovaltiota.

Jälleen kerran; tässä on kyse matematiikasta, ei mielipiteistä.

Huomaa, että mihin suuntaan kehitys alkoi mennä 90-luvun lamassa.

Tällöin Suomessa kansallispankki lakkasi olemasta, ja vallassa oli myöskin kapitalistikopla - aivan kuten näinä laman aikoina.

Se, mikä oli kansallispankkina silloin täällä, fuusioitui ensiksi Yhdyspankin kanssa, jolloin niistä tuli Merita, ja lopulta tämä vielä sulautui osaksi suurta kansainvälistä organisaatiota, joka paremmin tunnetaan nimellä Nordea. Mikä tietysti raflaavinta, on sen puheenjohtajana pohjoismaalaisen talousjärjestelmän "loppupomo", kukas muukaan kuin Björn Wahlroos. Eipä olisi uskonut!

Samalla kansainvälisellä tasolla tähdätään kaikkeen muuhun kuin kansalliseen kehitykseen - kansainväliseen.

Ja jos kansainvälisiä raha-avustuksia ei suunnata kansalle, sen ostovoiman parantamiseksi, vaan pankeille, niin samalla kansallispankit ovat katoamassa muualtakin.


Kreikan kansallispankki on ehdottanut fuusiota EurobankilleEi kommentteja: