maanantai 9. tammikuuta 2012

Victoria Milanille Maastakarkoitus!

Olen luontainen individualisti. Tulen varmaan aina olemaankin.

Mutta kun aikamme individualismilta puuttuu kaikki sosiaalinen omatunto, ja vastuu, sekä kyky nähdä syy ja seuraussuhteita suurissa kokonaisuuksissa, pitää minun nostaa siitä nyt meteli.

Aikamme individualismi on synonyymi, ellei jopa hirviömäinen hybridi narsismia, nihilimisä ja hedonismia. Tämä kaikki porukan kesken “joka on aivan kuten kaikki muutkin”, joten se on tietysti heti mukana kyseenalaisissa muoti-ilmiöissä (se siitä itsellisyydestä sitten) , joiden myötä koko porukka on korviaan myöten “siinä”.

Pilkahdus tästä on ollut havaittavissa “syntisen hyvää”-teemaisissa, kiusallisen oksymoronistisissa mainoksissa.

Välissä oli Unileverin jäätelösarja, jossa joukko jäätelöpuikkoja oltiin nimetty “hauskasti ja kekseliäästi” Seitsemän Kuolemansynnin mukaan.

Näin, äkkiä synti (hamartia: harhaan osuminen; peccatum: paha teko; antinomia: laittomuus) jonka oli tässä kuolemansynnin tapauksessa määrä olla kuoleman siemen, muuttuikin nyt merkitsemään harmitonta itsehemmottelua.

Jos nyt mietitään modernia nihilististä yhteiskuntaa joka muistuttaa hämmästyttävän paljon suuria, juuri romahduksensa aatolla olevia sivilisaatioita, niin ehkä nuo “helvetin tuutit” ovatkin aikamme kuva?

Nyt viimeisimpänä uutuutena on sitten jälleen uusi oksymoroni:
“Deittailua varatuille ja naimisissa oleville”. Eli Victoria Milanin deittipalvelu.

Jos olen sanonut että teot puhuvat äänekkäämmin kuin selityksiksi annetut sanat, tai että luonne ja identiteetti vie voiton todisteluista, niin sanonpa taas että kyllä joskus suoraan sanoen vituttaa olla oikeassa. Nämä kyseessä olevat henkilöt eivät vain ole kroonisen epärehellisiä, ja aseta omia himojaan etusijalle oman (ja muiden) perheisiin ja ihmissuhteisiin nähden, vaan he ovat jopa valmiita maksamaan, eli siis antamaan rahaa jotta pääsevät pettämään. Missä siis olen oikeassa, ja mikä olkoonkin nyt opetukseksi: “Pettämiseen ei ole koskaan (teko)syytä.”

Hyvänä uutisena on sitten taas se, että Jenkeissä on viritetty (käsitääkseni) vastaisku: saitti johon pettäjien kuvat ja osa tiedoista on annettu kaikkien tietoon. Ja kun tarkemmin ajatellaan, niin se on niille mulkuille ihan oikein.

Tästä oli alunperin puhetta erään Facebook-kaverini kanssa, silloin kun hän liittyi ryhmään: Victoria Milan pois Suomesta. Mielenkiintoista oli, että vaikka me olimme samaa mieltä, niin paikalle pyrhältää joku (arvatenkin vasemmistolaiseksi itsensä tunnistava) valkea ritari, joka kiirehtii puolustamaan tuon sivuston käyttäjiä, että kuinka itse asiassa me olemme kohtuuttomia reaktioissamme, ja että kuinka nämä sivustonkäyttäjät ovatkin tässä uhreja joilla ei kerta kaikkiaan ole muuta tapaa hoitaa onnetonta parisuhdettaan. Ilmeisesti valtion pitää kustantaa näille reppanoille, jotka eivät pääse pois suhteesta joka heille on niin onneton mutta jossa he roikkuvat ehdointahdoin, verovaroilla jäsenyys tuolle saitille? Samalla valtion pitää myös kehittää heille kakku jonka he voivat syödä, mutta silti pitää - ZING! Mitä sitten jos kahden kauppa on kolmannen korvapuusti, suvaitsevaisuutta hei vähän, ei saa olla niin omistushaluinen että odottaa puolisoltaan lojaalisuutta! - Eräs toinen taas kommentoi että tämä on siitä hyvä juttu että pettäjät löytävät tuolta toisensa, sillä toisensa he ansaitsevatkin. Muuten hyvä, mutta tämä vain organisoi heidät paremmin, eikä he jätä muita rauhaan. Parempi olisi ehkä käyttää hakkaraislaista “pistetään ne Ahvennanmaalle”-ohjelmaa, missä nämä luonnevikaiset idiootit laitetaan paskomaan toistensa elämät. Kuin siat jotka rypevät omissa ja toistensa eritteissä.

Ja mitä tämän asian yhteiskunnalliseen tasoon tulee, niin vaikutus on ilmeinen ja symbolinen. Selvä kapitalistinen, arvovapaa “millään ei ole mitään väliä paitsi ikuisella nettoamisella”, kerää rahaa sillä että nämä sen päin helvettiä vetävät juhdat tuhlaavat resurssejaan, ei vain omien perheidensä rikkomiseen ja kotiensa saastuttamiseen, vaan myöskin toisten – ja siinä samalla rahoittavat tälläisen toiminnan organisointia! Meidän ei pidä unohtaa, että perhe on yhteiskunnan perusyksikkö, ja että näiden epäonnistuminen ja hajonnaisuus tulee näkymään erittäin synkkänä tulevaisuutena.

Nyt, kannattaa muistaa että tämä on hyvä esimerkki tilanteesta jossa Täydellisen Järjestelmän kannattamaa Kapitalismin Korrektiota, käytetään kansallisen edun ylläpitämisenä. Victoria Milanin toiminta on suora hyökkäys koko kansallista koskemattomuutta sekä yhteyttä vastaan, puhumattakaan moraalista. Tällöin valtion on puututtava sen toimintaan, ja tämä kansainvälisessä omistuksessa oleva, vapaanyrittämisen muoto on juurittava täysin pois. Se puu on kaadettava, jota kastelevat petettyjen, nöyryytettyjen ja ahdinkoon ajettujen ihmisten kyyneleet ja sydänveri. Itsekäiden tyrannien uhrit.

Eikä tämä ole suinkaan kaukaa haettua. Ei ole ihme että tälläistä toimintaa puolustelevat suvaitsevaiset, joiden mielestä uhria pitää syyttää ensin ja sitten (jos ollenkaan) syyllistä. Paitsi jos kyse on heidän agendansa kyseenalaistamisesta. Kyseessä on mädättämistyylinen hyökkäys, jonka muita variaatioita on esim. Hajota ja Hallitse-strategia, jota myös on käytetty iät ja ajat.

Melko hyvä esimerkki tästä strategiasta saadaan Neuvostoliitosta. Kommunismi on internationalistinen oppi, ja utopia, mutta sen ei ole ollut mahdollista edetä rajojensa ylitse ilman suoranaista sotaa, tai sitten epäsuoraa sotaa. Siispä epäsuorasta sodasta puheenollen he käyttivät strategiaa nimeltä: demoralisaatio - destabilisaatio - katastrofi - normalisointi*. Ensin siis hyökättiin moraalia vastaan, jolloin synteettisesti pyrittiin luomaan tila joka edelsi kuolemaniskua jopa suurillekin sivilisaatioille. Rooman valtakunta kohtasi tämän myös, moraalittomat koko kansan realityshowt (esim.Colosseumin verikarkelot) ynnä muut olivat leipää ja sirkushuveja kansalle, joka näin katsoi muualle kun senaatti ja keisarit korruptoituivat, ja hiljaksiin menettivät otteensa.

Mitä kommunistit tajusivat, oli se että myrkkyomenoiden eli posiitiviseksi naamioitujen ambivalenttien arvojen kuten suvaitsevaisuus, poliittinen korrektius yms. varjolla tämä myrkytystila on mahdollista aiheuttaa kansassa; tätä perintöä määrätyt viherpunaiset (etenkin Vihreät) tahot jatkavat, ja oikeisto (moniarvoinen ja monikansallinen Kokoomus etunenässä) juhlistaa ja näin nämä aikamme internationalistiset kansanviholliset pyrkivät saattamaan kyseisen strategian päämääräänsä!

Päämääränä on normalisointi, joka on uuden järjestyksen asettaminen normaaliksi asiantilaksi. Tätä edeltää kivuliaat konfliktivaiheet, jotka ovat osana dialektista kehitystä, jonka Täydellinen Järjestelmä kyllä osaltaan tunnustaa, vaikkei hyväksykään kommunismia joka käyttää samaa opinkappaletta. Me tarkalleen ottaen olemme nyt demoralisoimisen loppuvaiheessa, ja samaan aikaan olemme astuneet jo destabilisaatioon, jossa kansakunta on alkanut kärsiä pahoin - niin aineellisen kuin henkisen hyvinvoinnin muodossa.

Täydellisen Järjestelmän eräs toinen opinkappale on, että historia tulee toistamaan itsensä, ja ken antaa sen käydä, on todellakin velkaa maksaa sen seuraukset. Fundamentti on tiedotuskanava jonka tarkoituksena on säästää meidät tuolta laskulta.


Täten, kansallisen hyvinvoinnin nimissä Victoria Milan – se huora! - tulee karkoittaa maasta!* Neliosaisen, sisäisen mädättämis-sodankäynnin on tuonut seikkaperäisesti julkisuuteen neuvostoloikkari Juri Bezmenov kirjoituksissaan.

Ei kommentteja: