maanantai 10. lokakuuta 2011

Ei Ole Oikeutta, Vain Me (+ BONUS!)

Mies mustamaalattiin pedofiiliksi

Tyyppi oltiin leimattu pedofiiliksi, eli maine mustattu täysin. Syyllinen maksoi 600€ sakkoa. Uhri joutui vaihtamaan mm. paikkakuntaa ja jopa sen oma perhe alkoi epäillä sitä - priceless. Puhumattakaan jos hän koskaan saa lapsia, että minkälainen stigma hänen yllään on kotipaikkakunnallaan. Samalla oikeat rikolliset, oikeat pedofiilit, raiskaajat, murhaajat ja pahoinpitelijät ja muut tuhoamisvimmaiset peittävät oikeuksissa kasvonsa, elleivät jopa kävele vapauteen (tästä edellä lisää).

Bussikuskin pahoinpitely: Nuorukaisille kovat tuomiot


Kovat rangaistukset? 4,5v elinikäisestä aivovammasta ja mahdollisesta täydestä työkyvyttömyydestä. Bussikuski ollut jo tämän lisäksi sen 9kk hoidossa. Kun taas pahoinpitelijät hakanneet tumppuunsa ja nauraneet hessu-hopo-naurua urotöidensä jälkimainingeissa.

Tampereen paloittelusurma: Ruumista paloitellut ei joudu vankilaan

Täällä valtion pitämiin täyshoitolaitoksiin (mahdollisuudella ansaita rahaa ja päästä lomille) aka. vankiloihin enää tuppaa päästä edes rikolliset!Tapausta tutkittiin aluksi murhana, mutta myöhemmin rikosnimikkeet lieventyivät, sillä poliisi ei saanut näyttöä siitä, että miesten tarkoituksena olisi ollut tappaa naapuri.

- Aivan, mitä sitä nyt huumeita pää täynnä olevaa siitä syyttämään jos tarkoituksena oli alunperin vain viipaloida kaveri, ihan noin läpällä, mutta kun se vahingossa kuoli siinä samalla.

Veloissa rypevä Kreikka ostaa 400 panssarivaunua

Tämähän tietysti vasta onkin oikeudenmukaista. Kuitenkin tässä on se pointti että ehtoihin käsittääkseni kuuluu se, että Kreikan pitää ostaa jenkkilästä panssarivaunuja. Aivan kuten IMF:n "suojelusrahaa" saavien maiden pitää vastata ehtoihin jotka käytännössä vastaavat kansainvälisen kapitalismin juurruttamista maahan joka on pulaan joutunut alunperinkin kapitalismin vuoksi. Itse aavistelisin, että tällä panssarivaunudiilillä on jotain tekemistä NATO:n kanssa. Koko kriisi palvelee heitä joilla on valta - epäilemättä! Kapitalisti on loisinut aikojen alusta kansakuntien kustannuksella, eikä siihen tule muutosta kuin vasta Täydellisessä Järjestelmässä.

Oh the irony...


Eräs kuitenkin missä on oikeutta hieman enemmän kuin edellisissä jutuissa on tämä:

Jari Tervo kirjoittaa hatarin tiedoin


Jari "olen mm. feministi" Tervo teki julkisuus-stuntin astumalla kantamaan punavihreää agendaa. Raamatut lentelivät kun hän kiukutteli kaikkien maan seksuaalisesti poikkeavien puolesta televisiossa. Sittemmin hän kertoi erääsäkin lehdessä kuinka hän oikeastaan on feministi. Myöskin intohimo- ja kunniaväkivallan hän niputti yhteen sanomalla että mamujen harrastama ennakkoluuloisuus länsimaista kulttuuria ja sen (rappio-)tapoja kohtaan on sama asia kuin se mistä syystä  täällä normaalisti pistetään toinen kylmäksi - eli intohimorikoksen tunnusmerkit täyttäen jolloin se on lähempänä tappoa kuin periaatteellista tekoa eli murhaa. Todellakin, on siirtymistä suvaitsemattomista, syrjivistä ja ennakkoluuloisista periaatteista tekoihin kun suoritetaan kunniamurha - se ylittää sen naurettavan pelleilyn mitä täällä tapahtuu kun koko oikeuslaitos pistetään täydellä höyryllä esim. Facebookin statuspäivityksen mustan huumorin perään. Ironian ollessa siinä että teot painavat enemmän kuin sanat, ja että suvaitsevaiset ovat melko valikoivia jopa sen suhteen minkälaista suvaitsemattomuutta he suvaitsevat ja eivät suvaitse.

Vaan nytpä kävi Jarille hassusti. Omat koirat purivat. Punavihreät yrittävät olla aina vihollistensa vihollisten kanssa kavereita, vaikka nämä eivät voisi koskaan hyväksyä punavihreitä ajatuksia ja ideoita. Suutarin olisi kannattanut pysyä lestissään. Itse omistan pari Tervon kirjaa, ja nuorempana luin luultavasti kaikki hänen "Rovaniemi-sarjan" kirjat. Silloin vielä suutari pysyi lestissään ja ne olivat yleensä viihdyttävää lukemista. Mutta sitten iski ego, ja kunnianhimo. Piti tehdä mitä vain, jotta saisi akateemiset tahot jotka päättävät palkintojen jaosta, innostumaan. Vaikka olihan Tervolta jäänyt, kuin freudilaiset lipsahdukset, mukaan yhtä sun toista mikä ei ehkä sittenkään palvele "omat perkeleitä, vähemmistöt ja muut enkeleitä"-opinkappaletta (täysin absoluuttinen luonnoltaan, ja joka uskoo muuta on katkeralla tavalla asetettava anatheman alaiseksi) - mitä sinä ajattelet siitä?

Samalla tämä on myös hatunnosto Husein Muhammedille, jonka kanssa ehkä muutoin olisin aika monessakin seikassa en-niin-yhtä-mieltä. On hyvä että hänellä riitti arvokkuus vastustamaan kiusausta tälle voitelulle. Vaikka olen yhtä mieltä siitä puolustajien kanssa, että romaaneissa (etenkin runoudessa) on määrätty taiteellinen vapaus, niin voisiko silti tässä tapauksessa kyse olla siitä että Tervo pitää nyt lukijoitaan tyhminä? Heitä jotka ryntäävät hakemaan kirjan osoituksena omalle "valveutuneisuudelleen" ja antiperussuomalaisuudelleen?

Sitten loppuun vielä...

BONUS!

Eräässä tämän aiheisessa tekstissäni, jo jokunen kuukausi takaperin aprikoin että miten voisimme hoitaa virkavallan ja huonon lainasäädännön puutteet Täydellisen Järjestelmän moton mukaisesti: Aloita Ensin Itsestäsi, Sitten Lähimmäisestäsi ja Sitten Kansastasi. 

Nyt vastaan tuohon aprikointiin.

Eli Kuinka Suorittaa Siviilipidätys:

Eräs ongelmanahan tässä on se, että liberaalin politiikan johdosta maassamme on hyvin "sivistynyt ja suvaitsevainen" suhtautuminen kaikkinaiseen rikollisuuteen. Eli toisinsanoen hyökkääjän eduksi on menty yhä enemmän - toki hän saa näennäisen tuomion, mutta sinä voit olla kusessa jos taklaat ryöstäjän tai jos sinua pahoinpitelemään ryntäävä psykopaatti juokseekin nyrkkiisi, pillastuneena siitä että olet tuijottanut hänen tuoppiaan liian pitkään. Tai sitten saat syytteen syrjinnästä, kun et keitä kahveja asuntoosi murtautuneelle rikolliselle!

Siispä katsotaan miten voit auttaa itseäsi ja lähimmäistäsi, silloin kun oikeuden kädet on nyt sidottu myös silmien lisäksi.

Suomen laissa on käsite hätävarjelu. Siihen liittyy jokamiehen kiinnitto-oikeus. Tällöin itseen tai omaisuuteeen kohdistuvaa väärää toimintaa saa jokainen torjua ns. rikostunnusmerkit täyttävin keinoin. Eli kimppuusi karkaajan saa rauhoittaa "vastapalloon", mutta vain välttämättömässä tilanteessa (taannoin kansanedustaja Hakkaraisen kimppuunhan kävi joku, liekö ollut väkivallan kohteesta päätellen vallan sellainen suvaitsevainen pasifisti joka vain harjoitti suvaitsevaisuuttaan, ja tietysti pasifismiaan). Raja on vaikea vetää, eli jos tyhjennät rynnäkkökiväärin lippaan pillastuneeseen mömmönassuun, voi olla että joudutaan toteamaan että ylilyönteihin on syyllistytty.

Tässä kuitenkin itse laki:
"Jokainen saa ottaa kiinni verekseltä tai pakenemasta tavatun rikoksentekijän, jos rikoksesta saattaa seurata vankeutta tai rikos on lievä pahoinpitely, näpistys, lievä kavallus, lievä luvaton käyttö, lievä moottorikulkuneuvon käyttövarvaus, lievä vahingonteko tai lievä petos. Jokainen saa ottaa kiinni myös sen, joka viranomaisen antaman etsintäkuulutuksen mukaan on pidätettävä tai vangittava. Kiinni otettu on viipymättä luovutettava poliisimiehelle. Jos kiinniotettava tekee vastarintaa tai pakenee, kiinniottaja saa käyttää sellaisia kiinniottamisen toimittamiseen tarpeellisia voimakeinoja, joita voidaan pitää kokonaisuutena arvioiden puolustettavina, kun otetaan huomioon rikoksen laatu, kiinniotettava käyttäytyminen ja tilanne muutenkin."


Ei kommentteja: